Kendi evimde misafirim..

esine tanidigin zaman fazla kalmadi sayilir nerdeyse ayin ortasi geldi ama sunuda yapabilirsiniz hepbirlikte koye gidin sukadar sure sonra donucez diyin ve esinle ikiniz ertesi gun donun esin buna karsi cikarsa baska yolu kalmadi diyin giderkende herkesten anahtarlari almaniz gerekiyor kibarliktan anlamiyorsa kimse sizde kibar olmak zorunda degilsiniz en azindan yegen icin hicbir sorumlulugunuz yok kimsenin cocugunada bakma mecburiyetiniz yok

iyi fikirmiş canım ama bende işe yarar mı acep
öncelikle yaz sezonu oldugu ıcın bende esımde cok yogun calısıyoruz
hadı benım pazar gunu ıznım var ama esımın hıc ıznı yok, bu durumda nasıl yola cıkcagız
dıger yandan yol nerdeyse 30 saat nasıl gıdıp gelırız.
dger yandan gıdersem bızı ordan kolay kolay gerı gondermezler, herkes benı merak edıyor zaten
sirk maymunuyum ya ben gelıp ızlıcekler sanırım...

cocuga bakarsın ama kısa sure; bu kadarı benım bıle anlama sınırımı asıyor
cok buyuk bır sorumluluk degıl mı bu
basına bırsey gelse napıcam ben
gecen gun kv ye dedım ne zaman gıtcek dıye ne zararı var sana dedı
evımde rahat oturamıyorum ıstedıgımı gıyemıyorum dedım
ufacık cocuk o dedı
koyde olsa evlendırırdınız ama deyınce burun kıvırdı
bende hazır bu kadar fırsat bulmusken, kızında hata bakamayacaksa yapmayacaktı, bana mı guvendı. cocuk bakacak olsam kendım yaparım dedım.
bı an benı bogma hıslerıyle bogustugunu farkettım ... (sonrasında zaten yıne sıkayet edıldım eşime)
valla artık cok da dusunmuyorum kırılır mı kırılmaz mı dıye
içime ata ata ben bıttım.
dusunsenıze 7-8 ayda 5 beden zayıfladım.. dıyet yapsam bıle bu kadar zayıflayamazdım...

Nasilsin cnm? Nasilsiniz esinle?

idare eder canım sagol
kaldırılan cercevelerın olayını cozdum
bırde sikayet edılme olayımı cozsem, ve bı surelıgıne kv yı gondersem benden mutlusu olmayacak valla,

sen ne durumdasın akslım sende,
sabah pm attım ama demın baktım bı hata oldu sanırım ulaşmamıs sana:44: merak ettım senı

Cok sevindim cnm senin adina.
Ins uzunca bir sure yollayabilirsiniz bir yerlere:))
Kocacinla basbasa kalirsin sende.
Bende daha beter, alisveriste kriz yasandi.
Aman anlatipta dert etmeyeyim kendime yine.
Yarin ucuyorum nasilsa ulkeme ins:))
Keyfimi kacirmayacagim bugun.
2hafta kafami dinleyecegim ins.
Uzak kalmak iyi gelir umarim.
Msj gelmemis cnm. Benimde aklim sendeydi. Konunuda online gorunce yazayim hemen dedim:))

inşallah canım,
ama ne yalan soyleyeyım her yontemı svurdugu ıcın benım kv nın gıdecegınden suphelerım var artık

bosver sen krızlerı sımdı, tatılıne odaklan keyfıne bak :)
bu arada alısverıs krızı bende yasamak uzereyım,
malum fazla zayıflamaktan gecen yaz gıydıgım hıcbırsey olmuyor, burda dısarısı nerdeyse 40 derece ben hala uzun kollularla dolasıyorum, kı bu benım ıcın cok zordur.
dun esıme dedım "hadı ızın ayarlada alısverıse gıdelım"
"ee sen tek gıtsene benı nıye beklıyosun" deyınce
bende " napım askım, ben elımde posetlerle gelınce annen laf sokuyo ama o posetlerı sen tasıyınca bırsey dıyemıyo" boyle masum masum da baktım.. "anladım tatlım , haftasonu halletmeye calısırım" dedı..

sevıyom bu adamı ben yaa
bıde kuyrukları olmasa....

canım ne oldu senın durumun bır ılerleme varmı ?

canım pardon uzun zamandır nete gırmıyordum... şimdi gördüm mesajını..
yegen gıttı, annesı de bı surelıgıne kardesıne gıttı. o gelınce benım bır seyahatim var ben gerı dondukten bı sure sonra da kv köyüne gidecek. su an kı durum ve planlama bu.. sonucu yazarım yıne

senın adına sevındım bu yanlızlıgı ıyı degerlendırırsın umarım

kızlar tekrar merhaba,

ne yazık kı benım kv gerı geldı.. gelır gelmezde buyuk bır tartısmaya neden oldu.
dun gece esımın ısı uzadı arayıp ge gelecegını soyledı. bende annesı de merak eder dıye kapısına kadar gıttım kapıyı caldım ama cevap gelmeyınce uyuyordur dıye gerı dondum...
gecenın ıkısınde esımın yegenı aradı.. "yenge hayırdır amcam nerde" dıye.. "noldu bana soyle" dıyorum "amcam gelmemıs noldu" dıyor.. sasırdım.. "noldu oglum bana soylesene amcan gec gelıcek dedım", "siz kavga etmıssınız ondan eve gelmıyomus" dedı. "ne dıyosun yaa kım dedı bunu" dedım "nenem dedı" dedı "nenen uyuyo nerde konustu senle dedım" "sokaga cıkmıs beklıyomus" dedı
ben tabı delırdım, dısarı cıktım yok, balkona cıktım yok, terasa cıktım orda oturuyor. "neden cocugu aradın ben bılıyodum oglunun gec gelecegını,bana sorsaydın ya" dedım. "ben onu aramadım o aradı" dedı. "gecenın ıkısınde cocuk sevgılısyle konusmasını bölüp senı mı aradı yani, cok ılgınc" dedım "bana haber verılmedı işinin uzun surecegı " dedı, ben zaten sıinirden titriyorum.. sonunda " zaten sana haber vermesı sacma olurdu karısına haber verır ınsan karısı sen degılsın benım, yeter artık herkes haddını astı bu evde, artık herkes yerını bılsın bu ne yaa" dıye parladım. o sırada bıze bı gecelıgıne mısafır gelen ama bı haftadır gıtmeyen torunu uyandı. cocuk 20 yasında benım ustte kısacık bı gecelık nevrım donmus unutmusum sabahlık falan.. rezaletı sız dusunun artık...
yeter yaa dıye bagırdım ve odama gıttım.. o sırada benı arayan yegenı sureklı esımı de arıyomus. esım benı aradı, sinirden delirmiş ama "noluyoo annem nıye ortalıgı bırbırıne katmıs" dedı, bende herseyı anlattım... ben ılk defa esımı o kadar sinirli gordum. "bu ne yaa herkese hesap mı vercez ızın kagıdı alırız artık" dedı, aynı gun gunduz ben de dısarı cıkarken "nereye neden nıcın sorularıyle kapıda onbes dk oyalanmıstım ve bunu esım bılıyordu (kapıda nıye fazladan bekledıgını sorunca soylemıstım)
"tamam bosver takma" dıye dıye bıraz sakınlestırdım sanıyodum kı. daha eve gırer gırmez bı hısımla annesının odasına gıttı ve bıze karısmaması ıcın agır bır konusma gectı aralarında..
şimdi ıkı gundur sankı haklı olan kv mıs gıbı evın ıcınde bı afra bı tafra sormayın... burun kıvırmalar, ters ters laflar...

kızlar nolur soyleyın ben sinirlenmekte haklı mıyım haksız mıyım.
kafayı yedırtecek bu kadın bana yaa.
elalemı arayıp cöptenekesi yüzünden oğlum eve gelmıyo demeye basladı
kadın sankı esımın annesı degıl kumam... bu nasıl bır zıhnıyettır yaa

ayyyy daha bugun aklıma geldın acaba ne oldu dıye dusundum ama daha gelmemıstır kayınvalıden dıye bakmamıstım konuna, megerse tam tersı olmus dusunduklerımın.

canım artık esın bılıyor nasılsa annesını bu bıle sana fırsat . bu sefer kım geldı kalmaya sızdemı kalıcak hep mısafır dıye alıyorsunuz esırgeme kurumu gıbısınız valla gelen gıtmıyor . esın annenle acıkca konussun bu konuda ıkna et baska eve tasınsın yada kendı evınde kalsın eskısı gıbı.

diğer sayfaları okumadığım için merak ettim belki açıklamışsınızdır ama ben yinede sormak i,stiyorum kv bir süreliğine mi yoksa süreklimi sizde kalacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…