• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evim varken kiraya çıkmak istemiyorum.

Dilekçenizde de dil böyleyse anladım ben olayı. Hiçbir soruya cevap vermediniz doğru dürüst. Gerekçeli karar ne ? Empati kurun herkesin kendine göre geçimi var 🙄

Valla sizin durumda olsam iki kuruş kira vetene evi çok ucuz siteye koyarım oda haftada iki günmu ne gelen gidenden o kadar bikarki çıkar olmadı bunu deneyin sinir olur millet oraya buraya bakmaya gelince ve evi göstermezse satışa engel oluyor diye dava açın bu seferde her boşluktan faydalanin onun gibi.Avukat yol gosterir size kiracı düşmanı değilim ama böylede olmaz sonra millet niye ev vermiyor işte bu yüzden mesela
Doğru söylüyorsunuzz

Avukatımız vardı yetersiz geldi kimseye güven olmuyor ki başta çıkaracağını söyledi 6 ay içinde evin elinde dedi 2 sene oldu hala çıkaramadı
O avukatı nereden buldunuz? Hangi avukat altı ay içinde çıkaracağım der ve siz nasıl inanırsınız? Hiç mi fikriniz yok, hiç TV’de de mi izlemediniz bu davaların uzun sürdüğünü bilmemeniz çok garip.

Kayınvalideye yazık, inanılmaz. Koca koca insanların çilesini çekiyor kadıncağız, biraz saygılı ve gururlu olun. Hepinizin eli ayağı tutuyor, çıkın kendi evinize kiraya, bu kadar mı zor?

Evet empati kuruyoruz ama kayınvalidenizle, beş tane kazık kadar insan gidip yayılmışsınız kadincagizın evine. Evde oturmak yerine kalkıp işe girseniz zaten hadi 21 yaşındaki de çalışmaktan aciz, siz eşiniz ve 28 yaşında olan çocuk gayet eli ekmek tutabilir üç insansınız. İşe girip çalışırsınız beş kişi kendinize bir ev tutarsınız.
Sorulara da doğru dürüst cevap vermiyorsunuz bu işin içinde başka bir iş var öyle hakim gidipte kiracıya evde oturma kararı vermez. Sizin belli ki üzerinize ya başka bir ev var ya da farklı bir durum var anlatmadığınız.
Olanı anlatıyorum. Ne biliyorsunuz da böyle konuşabiliyorsunuz. Zorunda mıyım bedavaya evimde oturtmak isterse 100 bin gelirim olsa yüzsüzlük resmen çık dememe rağmen çıkmıyor insanın onuru gururu olur. Parasını da istemiyorum yeter ki gitsin. Sanki kendi evi ağır abi tavırları her gittiğimizde eşime karşı tehdit konuşmaları bilip bilmeden konuşmayın burda

Şaka gibi kiracı hicde acimadim günah ayıp 5 bin kira olmaz kimsede kusura bakmasın yani tabi çıkmaz oda bulamaz o fiyata fakat eninde sonunda çıkacak bırakmayın peşini arayın TV kanalkarini denemeye değer bence çünkü magdursunuz o mağdur değil Olmadı bende çoluğu çocuğu toplar giderim o eve bizde yasiyacagiz diye sokaktami kalayım nedir yani.

Zam yapamıyoruz kendi kendine zam yapıyor istediği zaman biz bişeye karışamıyoruz elimiz kolumuz bağlı çıkmasını bekliyoruz
O ne demek hanımefendi? Yılda bir zam yapmıyor musunuz? El altından mı kiraya verdiniz yok mu sözleşmenizin bi başlangıcı?

Olanı anlatıyorum. Ne biliyorsunuz da böyle konuşabiliyorsunuz. Zorunda mıyım bedavaya evimde oturtmak isterse 100 bin gelirim olsa yüzsüzlük resmen çık dememe rağmen çıkmıyor insanın onuru gururu olur. Parasını da istemiyorum yeter ki gitsin. Sanki kendi evi ağır abi tavırları her gittiğimizde eşime karşı tehdit konuşmaları bilip bilmeden konuşmayın burda
Kayınvalideniz sizi evinde oturtmak zorunda mı?Beşinizi birden. O Da size çık diyor sizin de o zaman onurununuz gururununuz yok siz de çıkmıyorsunuz onun evinden. Hadi biraz da böyle empati yapın. Sizin o beş kişilik ailenizde en az üç kişi çalışmaya gayet müsait, Kendinize bir ev tutabilirsiniz.
Davayı kaybetmenizle alakalı ben hala sakladığınız bir şey olduğunu düşünüyorum kusura bakmayın. Gerekçeli karar nedir davada yazan?

Zam yapamıyoruz kendi kendine zam yapıyor istediği zaman biz bişeye karışamıyoruz elimiz kolumuz bağlı çıkmasını bekliyoruz
Sizin bu evden başka eviniz var mı?
Hakim böyle durumlarda iki tarafın maaş durumuna ve mal varlığına bakıyor diye biliyorum yani hangi tarafın daha çok ihtiyacı var diye bakıyor.
Sizin başka eviniz yada mal varlığınız var mı?
Yada evinize giren maaş yüksek…

Sizin de onurunuz gururunuz yok demek ki k.validen kovduğu halde yapışmış çıkmıyorsunuz kazık kadar adamlar.

Sizin bu evden başka eviniz var mı?
Hakim böyle durumlarda iki tarafın maaş durumuna ve mal varlığına bakıyor diye biliyorum yani hangi tarafın daha çok ihtiyacı var diye bakıyor.
Sizin başka eviniz yada mal varlığınız var mı?
Yada evinize giren maaş yüksek…
Başka evimiz yok. Evde sadece eşim çalışıyor

Bazı sorulara cevap vermiyor çünkü verecek cevabı yok.
Kazik kadar iki oğlu kendisi hadi küçüğü geçtim 3 çocuğu ve kendisi kocası resmen coreklenmisler yıllarca kaynana başına.
Kadına da artık gına gelmiş olacak ki kovuyor bunları.
Haksız da değil.

Back