Kendi Ellerimde Hayatımı mahvettim.

Ama ben akil vermeyelim demedim ki? Sadece beni dinlememe hakki oldugunu dusunuyorum ve benim de dinlemesini talep etme hakkimin olmadigini dusunuyorum.

Nerelerdeydin ya gözümuz yollardaydi

Acımasız olacak ama 22 yaşında 120 kilo olan birini ben işe almam. Kendi bedenine saygısı olmayanın/saygısı olmayanın, işine saygı gösterip sahip çıkacağını asla düşünmüyorum.
Valla dediğiniz tipte insanlar da mutlaka vardır (kilolu ya da bakımsız vs) ama olmayanlar da var. Şahsen kilo sorunu olan biriyim ve yıllardır kendi imparatorluğumu inşa ettim adeta. Beni işe almak isteseler güçleri yetmez isteyeceğim ücretlere. Dolayısıyla bu söylediğiniz herkes için geçerli olmadığı gibi gelişmiş toplumlarda mobbingtir.

70,80 deseniz tamam da 120 ye de laf ederler şimdi.kimsenin kimseye olumsuz tepki vermediği bir dünya gerçekçi değil.olumlu tepki verilecek şeyler vardı, olumsuz tepki verilecek şeyler vardı.

sevgilimle 1 yılı geçtik çok mutluyum bu konuda kilo da alsam bana destekçi
Ben sevgilinizin size iyi geldiğini düşünmüyorum. Dersleriniz kötü, kilo üstüne kilo alıyorsunuz ve bu adam kilo almanıza destek oluyor. Siz de, bu kadar kilo aldığım halde hep yanımda o var deyip iyice bağlanıyorsunuz. Bence bunu bir sorgulayın. Normalde sağlığınız için size yardım etmesi, kilo almanızı engellemesi, hatta zayıflamanız için size destek olması gerekirken siz şişmanladıkça destekliyor.

Ama ben akil vermeyelim demedim ki? Sadece beni dinlememe hakki oldugunu dusunuyorum ve benim de dinlemesini talep etme hakkimin olmadigini dusunuyorum.
O zaman vanessa kendi kısır döngüsun de dönüp durucak ya kötü bir şey yaşayıp aklı başına gelicek yada aklını başına alıp ben ne yapıyorum diyecek yada böyle şuursuzca devam edicek

Bi laf var yıkıldığı yere kadar ...maalesef

Önceden vanessa konu açınca sayfalar dolar taşardı şimdi usandı herkes

Ben yanlızim kimsem yok kimse yardım etmiyor diyor ya tik tokta ağladım para yolladılar diyor ya

Işte bize böyle yaptığı için burda yalnız kalicak kendi reelinde kimbilir ne yasıyor ne yapıyorsa orda yanlız

Bir yerde kendine dur deyip aklını tik tok ta ağlamaya kullanmak yerine geleceğine kullansa

Gelip burda da ağlıyor biz demi para verelim ve nereye kadar kusura bakmasın buraya üye olup derdini anlatıp çözüm sunanları görmezden gelirse kimsede onu görmez hayat böyle acımasız uzanan ele elini uzatacaksın cidden kalkmak istiyorsan yoksa debelenir durursun

Ya bazı üyeler böyle . Sorun hep aynı çözüm önerisi veriliyor ama verilen önerilere uyulmuyor hop sar başa tekrar oluyor .

Kocaeli Gebze de yaşıyorum. Beklentinizi yüksek tutmazsanız yanlışlıkla iş buluyorsunuz.

Ama tiktokta dilencilik yapmak daha tatlı gelmiştir. Ben sizin iş bulmak istediğinize inanmıyorum. Şimdi kalk, işe git, kalori yak falan...

Hayatını düzene sokmak için önce iyi bir insan olmayı dene, çünkü sende kendini az çok biliyorsun.
Daha sonra kendini sev ve tedavi gerekiyorsa ol. Sorun kilo ise onu çöz.
Kendini ve insanları sevmekle başla ama unutma. Hakkında hayırlısı olsun

70,80 deseniz tamam da 120 ye de laf ederler şimdi.kimsenin kimseye olumsuz tepki vermediği bir dünya gerçekçi değil.olumlu tepki verilecek şeyler vardı, olumsuz tepki verilecek şeyler vardı.
Ferhans, benim ilk isimde ki genel müdürüm dis görünüşe cok onem veriyordu. Odtu mezunu, full donanimli ve cidden A kalite bir adamdi. Bu tavrini görünce sasirdim. Birinin cvsini kontrol ettim ve uygun gordum. Gorusme odasina aldim kizi, geldi ve flimli camdan bakti. Tipini begenmedim Falco dedi yolladı adam bir de sarisin seviyordu, ben 0 tecrubeliyken baslamistim oraya mesela beni direkt almisti. Isimi layikiyla ypotim o ayri ama dis gorunuse onem veren o kadar kisi var ki :)

Tiktokta yayın açmak için en az 1000 takipçi gerek kız Vanessa naptın da yaptın takipçiyi video mu attın hep

Belki hastalığı var kilo alıyor veremiyor.
Önceki konularının bir tanesinde hastalığı olduğunu yazmıştı. Ama diğer taraftan da pek çok hastalığın sebebi fazla kilodur.
Ben Amerika’ya gittiğimde çok şaşırmıştım. İç hatlarda United Airlines ile uçtuk. 55-60 yaşlarında hostesler vardı. Pek çok uluslararası hava şirketlerinde uçtum. Emirates, Singapur, Thy dahil hep hostesler belli yaş aralığında ve güzel kadınlardı. Amerikalıların çoğu zaten obez ve hiç kimse dış görünüşüne göre yargılanmıyor.

Bu kilo konusunda gereksiz bi acıma duygusu olduğunu düşünüyorum.
Bizim ülkedeki çoğu insanın kilosu hastalıktan falan değil, hareketsizlik ve sağlıksız beslenmeden geliyor.
Bide sürekli saygı duyulması gereken kişilermiş gibi davranılıyor.
Sosyal medyada falan sürekli saçma bi şekilde obezite güzellemesi, saçma sapan destek mesajları falan oluyor
Ben neden birine 120 kg diye ekstra saygı duyayım ya da acıyayım ya?
Kendimde fazla kilosu olan biriyim bu arada ama gerçekten obez duyarı baydı yani

Kilo insanın yaşamını çok etkiliyor neden ailenin yanına dönmek istemiyorsun

İngiltere de kilolu birine kilosunu sormak bile hakarete giriyor. Dış görünüş le yargılamak saygısızlıktır hatta mobbing e girer.
Burda utanmadan kıza pişik oluyor musun diyorlar. Diğeri en az 5 yorum yapıyor kilolu sevmem diye. Ayıptır yani

Toplu taşımada kilolu insana bende tahammül edemiyorum. Başkasının yerini işgal ediyorlar. Ben en son kalan yer darsa binmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…