Üzülerek belirtmek isterim ki bazi arkadaşlarin yorumlarına katılıyorum, amacim mobbing yapmak değil lütfen yanlis anlasilmasin.
1. İse almam diyen arkadaslar linçlenmiş lakin, yasam kalitesi, iş gücü, ayakta durunca yorulmak gibi etkenler maalesef ki önemli.
2. Proflardan bahsedilmiş ama isinde bir yere gelmis insanlarla staj arayan insanlar ayni kefeye koyulamaz maalesef ki, bizim ülkemizde stajere joker eleman gozuyle bakiliyor ve bu yuzden her isin altindan kalkabilecek kisiler araniyor.
3. Hastaliktan bahsetmissiniz ama hanimefendinin hastalik neticesinde kilo aldigini düşünmüyorum, oyle olan bir insan "tiroid rahatsizligim cikti ve maalesef ki hizli kilo aldim" yazardi, var benim gayet kilolu bir arkadasim, onu tanidigimdan beri kilolu, kola icmez, disarda yemek yemez (fast food falan), tatli yedigini 20 senede ilk kez gördüm geçen bulustugumuzda (lise arkadasim), ama tiroid problemi var, tiroid ilacini kullanamiyor cunku beyninde kitle de var aynı zamanda. Heee ama şöyle de birsey var mis gibi de kokar, tertemiz giyinir, kilolu diye bakimsiz bakimsiz gezmez.
4. Staj bulamadim diye tikt*kta video cekmek de ayrıca konuşulması gereken bir konu ayrica. Bakın y*utube.da kendi meselegiyle ilgili bile icerik uretse tamam derdim (ki kendisi soylemis t*ktokta kimya ile ilgili icerik ureten var diye) ama hanimefendi para kazanmak uğruna biraz kolaya kaçmış.
Kimseyi kirmak degil amacim, uslubuma yeterince dikkat etmeye calistim, insallah basarmisimdir.