- 23 Aralık 2021
- 329
- 482
- 25
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Hmm anladım, evveliyatını bilmiyorum tabii ki. Ama ben özellikle bedeni üzerinden yapılan eleştirileri çok ağır bulduğum için tetiklendim açıkçası. Bu tarz sözlerin bir anlık ruhsal düşüşle insanları kendine zarar vermeye ittiğini görmüş birisiyim. Bir arkadaş da tiktok meselesine o.f mı açtın yazmış, direkt bu kadar ileri bir şey yazmayanlar da alay eder cevaplar veriyor. Yani ne bileyim kızılır da bazı şeyler düşman olsa denmez. Onun yerine hiç yazılmasa daha iyi yani. O yüzden dedim.Siz piskolojik destek dediniz dimi bakın buda bir akıl vermek ve yardım etmek ve ne güzel
Işte biz bunları defalarca yazdık hatta doktor önerisinde bulunduk hatta doktordan randevu bile alalım diyenler oldu ve hatta burda doktor üye vardı Otrera o uzun uzun yazılar yazdı
Eminim ki çoğu yazılanlara bakmıyor bile okumuyor bile
Ve senelerdir olduğu yerde duruyor kendi için bir adım atmıyor
Hep olmayacak şeyler için ailesini kendisini heba ediyor
Önceki konularına bakın elbette fiziki görüntüsü asla eleştiri olamaz ama onun için bi ara ne kadar endişe ettik biliyor musunuz bilmem biriyle buluşmaya gitti gidiyorum dedi evine hazırlıklar o bu ve günlerce sesi çıkmadı
Ve artık vanessa bu kendi bir yoldan gidiyor o yol inşallah ders alıpta kendine geleceği yol olur
Millet birbirinden görüp gittikçe acımasızlaşıyor. Kilolulara ölüm diye bağırın tam olsun.Toplu taşımada kilolu insana bende tahammül edemiyorum. Başkasının yerini işgal ediyorlar. Ben en son kalan yer darsa binmiyorum
Millet birbirinden görüp gittikçe acımasızlaşıyor. Kilolulara ölüm diye bağırın tam olsun.
Bu arada doğumdan kalan fazla kilomu saymazsam yapı olarak zayıf biriyim. Yani yaram olduğu için rahatsız olmuyorum ama bu konudaki bazı yorumlardan gerçekten tiksindim.
Saçmalamak çok güzel, devam diyorsunvalla birinin çok zayıf ya da çok kilolu olmasıyla ilgilenmiyorum. Ucu bana da dokunuyorsa ilgileniyorum. Mesela yanınızda çok kilolu biri oturduğu için rahat edemeseniz, sinir olmaz mısınız
He öyle . Istedigini duyamayınca saçmalamak oluyor zaten. O zaman hijyenine önem vermeyen insana da saygı duyalım belki rahatsızlığı var. Ben temastan hoşlanmıyorum. Kilolu olan insan zayıfa saygı duysun taksiyle gidip gelsin o zamanSaçmalamak çok güzel, devam diyorsun
Kilolulara ölüm değil tabii ama birisi yiyip içip kilo aldı diye neden ekstra saygı duyayım?Millet birbirinden görüp gittikçe acımasızlaşıyor. Kilolulara ölüm diye bağırın tam olsun.
Bu arada doğumdan kalan fazla kilomu saymazsam yapı olarak zayıf biriyim. Yani yaram olduğu için rahatsız olmuyorum ama bu konudaki bazı yorumlardan gerçekten tiksindim.
Ekstra saygıdan bahsetmiyorum ki ben de kimseye daha zayıf daha kilolu güzel çirkin diye ekstra saygı da duymuyorum duyar da kasmıyorum. Yorumları okudun mu bilmiyorum biri Pişik olmuyor musun demiş biri ben kiloluları sevmiyorum biri toplu taşımada istemiyorum demiş. Biri de çıkıp desin ki mesela ben esmerleri sevmiyorum kömür mü sürdün suratına toplu taşımaya binme rahatsız olurum ne diyosun sen demez miyiz aynı şey. Kiloluysa kendine kilolu kendi bedeni kendi sağlığı insan gibi tavsiye verilir sağlığı iyiliği için ok ama bu yapılan psikolojik şiddet.Kilolulara ölüm değil tabii ama birisi yiyip içip kilo aldı diye neden ekstra saygı duyayım?
Herkese nasılsam onlara da öyle ama bu bazı insanlara yetmiyor. Ekstra hassas, narin, duyarlı davranmam bekleniyor. Hastalıktan dolayı kilo alanlara amenna, asla lafım olmaz da, boğazını tutamadığı için kilolu olanlara duyar kasmak komik geliyor.
Okudum hepsini evet bazıları ağır. Ama kilo konusu öyle çaresiz, amansız bir hastalık değil ki.Ekstra saygıdan bahsetmiyorum ki ben de kimseye daha zayıf daha kilolu güzel çirkin diye ekstra saygı da duymuyorum duyar da kasmıyorum. Yorumları okudun mu bilmiyorum biri Pişik olmuyor musun demiş biri ben kiloluları sevmiyorum biri toplu taşımada istemiyorum demiş. Biri de çıkıp desin ki mesela ben esmerleri sevmiyorum kömür mü sürdün suratına toplu taşımaya binme rahatsız olurum ne diyosun sen demez miyiz aynı şey. Kiloluysa kendine kilolu kendi bedeni kendi sağlığı insan gibi tavsiye verilir sağlığı iyiliği için ok ama bu yapılan psikolojik şiddet.
Başkasının sağlığını biz neden düşünelim çok yersiz. Kendini görmeyen insana siz diyince mi sağlığı aklına gelecek. Toplu taşımada kilolu insanın ucu bana da dokunuyor. Neyini anlamak istemiyorsunuz. Bence siz de kilolu kesimden olduğunuz için objektif bakamıyorsunuz. Üzgünüm ama bu böyle. Burada ki çoğu konuda herkes kendine göre değerlendirme yapıyor. Kendi hangi örneğe yakınsa o tarafı haklı buluyor.Ekstra saygıdan bahsetmiyorum ki ben de kimseye daha zayıf daha kilolu güzel çirkin diye ekstra saygı da duymuyorum duyar da kasmıyorum. Yorumları okudun mu bilmiyorum biri Pişik olmuyor musun demiş biri ben kiloluları sevmiyorum biri toplu taşımada istemiyorum demiş. Biri de çıkıp desin ki mesela ben esmerleri sevmiyorum kömür mü sürdün suratına toplu taşımaya binme rahatsız olurum ne diyosun sen demez miyiz aynı şey. Kiloluysa kendine kilolu kendi bedeni kendi sağlığı insan gibi tavsiye verilir sağlığı iyiliği için ok ama bu yapılan psikolojik şiddet.
Ne güzel fıstıklı dondurmalı irmik helvamı yiyordum dizdin boğazıma.Başkasının sağlığını biz neden düşünelim çok yersiz. Kendini görmeyen insana siz diyince mi sağlığı aklına gelecek. Toplu taşımada kilolu insanın ucu bana da dokunuyor. Neyini anlamak istemiyorsunuz. Bence siz de kilolu kesimden olduğunuz için objektif bakamıyorsunuz. Üzgünüm ama bu böyle. Burada ki çoğu konuda herkes kendine göre değerlendirme yapıyor. Kendi hangi örneğe yakınsa o tarafı haklı buluyor.
Meraktan soruyorum o kadar kiloyla yazın pişik olmuyor musun ?
Yanlışın var. 169 boyunda 120 kilo bir erkek de iş bulmakta zorlanacaktır. Ben de kilolarla mücadele ediyorum ama benim iş arama gibi bir derdim hiç olmadı (evden çalışıyorum). Genç bir üniversiteli kız 120 kiloya gelene kadar kendini frenlemeliydi. O beden olumlama saçmalıklarını da boşver, hayatını ve sağlığını tehdit eden hiçbir şey olumlu değildir. Olan olmuş bundan sonrası için sağlığına kilona işine daha özenli olmalısın. Eğer mutlu ve başarılı olmak istiyorsan.tamam napalım okuduğum alanda sırf kilo fazlam var diye işe alınmamak çok mu mantıklı sizce?
ve bu normlar genelde kadınlara işliyor erkekler şişman bile olsalar onlardan prezentabl olmak beklenmiyor.
bu şekilde bile sırf ataerkiyi kadını sadece görünüşüyle değerlendirmeyi desteklemiş oluyorsunuz