Kendi Ellerimde Hayatımı mahvettim.

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
797
1.078
22 yaşına girdim tam da bugün.normalde 4. sınıfa geçmem lazım ama çoğu dersten kaldım aylardır staj aradım birçok mülakata girdim hiçbiri olumlu olmadı.iyi bir okulda olmadığım için elendiğimi düşünüyorum çünkü imaj konusunda dezavntaj yaratıyor.
çok kilo aldım an itibariyle 120 kiloyum herhangi bir kıyafetim vs olmuyor iş arıyorum ama olmuyor maalesef yarın üni sınvaına giricem artık okuduğum şehir e dönmek istemiyorum merkezi yatay geçiş veya yeniden tercih yapıcam.
sevgilimle 1 yılı geçtik çok mutluyum bu konuda kilo da alsam bana destekçi maddi olarak inanılmaz zor durumdayım sosyal medya işine girmye karar verdim tiktokta kısa bir sürede 7000 tl gibi bir gelir elde ettim ama maalesef bu yeterli değil.
bana nolur yardımcı olun para kazanma ve psikolojimi sağlam tutmada yol gösterin

Doğum günün kutlu olsun yavrum daha o kadar yolun basindasin ki lütfen umutsuzluğa kapilma ve lütfen psikolojik olarak yardım al gerisi bir şekilde hallolur
Ömrün huzurlu mutlu sağlıklı zengin ve aşk dolu geçsin kızım

Valla kusura bakmada berbat dediğin üniversite Kocaeli üniversitesi Kocaeli gibi bir yerde kimya mühendisi olarak staj yapacak yer bulamiyorsan kusura bakma Türkiye'nin hiçbir yerinde bulamazsın. Hem staj olayı senin sevgili olayları yüzünden mahvolmadi mi ben mi yanlış hatırlıyorum suçu üniversitesinde değil kendinde ara. Haritada gosteremeyecegin bir ilin üniversitesinden mezun oldum Bilindik bir holdinginde staj yaptım tam bir yıl insan kaynaklarına ağladım oraya girebilmek o stajı yapabilmek için. Ağlamayan meme yok malesef. Biraz sirkelen kendine gel canimyaa

Acımasız olacak ama 22 yaşında 120 kilo olan birini ben işe almam. Kendi bedenine saygısı olmayanın/saygısı olmayanın, işine saygı gösterip sahip çıkacağını asla düşünmüyorum.
daha zayıfken girdiğim mülakatlarda da işe alınmadım 90 kg alandım ve şişman durmuyordum + vücudumu görmediler bile online yüzümü gördüler sadece.
insanlar bunalıma girebilir dönem dönem iniş çıkış yaşayabilir.
bir kadın olarak kadın güzellik mobbingine katkı sağlamanız hoş değil.

Acımasız olacak ama 22 yaşında 120 kilo olan birini ben işe almam. Kendi bedenine saygısı olmayanın/saygısı olmayanın, işine saygı gösterip sahip çıkacağını asla düşünmüyorum.
ne alaka belki bir sağlık sorunu vardır?
herkes fit prezentabl olmak zorunda değil, nice işinin ehli proflar vs var gayet de kilolular.

Insanın kendini bilmesi guzel bir şey vanessa evet ne yaptında .kendine yaptın o kadar dedik erkek peşinde kosucagina derslerine bak diye

Ama.nerdeeeee

Ve benim.takildigim.1 senedir sevgilim var diyorsun ya sen bir kış boyunca hep birilerine asık oldun beğendin o beni beğenir mi diye 1500 konu açtın

Bu bir sene nasıl bir sene yahu

Güzellik mobingi ile alakası yok. Ben size 36 beden olun, makyajsız gezmeyin, botoksunuzu, mini eteğinizi eksik etmeyin demiyorum.

40 beden de olabilirsiniz, bir kot bir t-shirt, saçlar at kuyruğu ile de gezebilirsiniz. Ki ben bunu tercih ederim.

Ama 22 yaşında 50 beden olamazsınız. Yani tabi olursunuz ama bunu hayattaki iniş ve çıkışlar açıklayamazsınız. Ama bunu hareket etmeyip, bol yemek yemek ve bunun dışında da birşey yapmak istemeyen bir insan olarak açıklayabilirsiniz. Ve bu tür bir insan hiçbir zaman favori potansiyel çalışan olmaz.

Bu soruna garip oldu ...evet kendine dikkat etse olur ama.saglik sorunu yada başka bir şey de.olabilir ..
Iyi de mispare burda konuştuğumuz kişi vanessa yani kendine staj ayarlayamadi, ben de kimya mühendisliği mezunuyum ona para kazabilecegi bir sürü akıl verdim vanessa verilen akılların kaçini uyguluyor sence ?

sosyal medya işine girmye karar verdim tiktokta kısa bir sürede 7000 tl gibi bir gelir elde ettim ama maalesef bu yeterli değil.

Tiktok'ta nasıl bir içerik paylaşımı yapıyorsunuz ? Tiktok'ta 7 bin tl' yi nasıl kazandınız ?

Iyi de mispare burda konuştuğumuz kişi vanessa yani kendine staj ayarlayamadi, ben de kimya mühendisliği mezunuyum ona para kazabilecegi bir sürü akıl verdim vanessa verilen akılların kaçini uyguluyor sence ?
Bu konuda.haklisin neler neler yazıldı yazdım hatta şimdi de yazdım ...bizi dinlemedin diye

Bu konu ayrı tolin fakat sen kilo pişik yapmıyor mu deyince ona karşılık yazdım

Bu konuda.haklisin neler neler yazıldı yazdım hatta şimdi de yazdım ...bizi dinlemedin diye

Bu konu ayrı tolin fakat sen kilo pişik yapmıyor mu deyince ona karşılık yazdım
E merak ettim yazın pişik olmuyor mu ? Kilosu çok fazla çünkü hatırladığım kadarıyla boyu da kısaydı.

ne alaka belki bir sağlık sorunu vardır?
herkes fit prezentabl olmak zorunda değil, nice işinin ehli proflar vs var gayet de kilolular.
Akademik hayat ile profesyonel iş hayatının çok farklı gereksinimleri var. Ben obezler akıl yoksunudur demiyorum, ama evet profesyonel iş hayatı için prezentabl olmak önemli bir kriterdir.

Ayrıca profların çoğu zaten masa başında, gece gündüzü, yemek düzeni olmadan çalıştığı için kilo almaya daha elverişli. Ama gene de sadece belli bir yüzdesi görece kilolu. Ve biz burada 22 yaşında bir genç kızdan bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…