- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
daha zayıfken girdiğim mülakatlarda da işe alınmadım 90 kg alandım ve şişman durmuyordum + vücudumu görmediler bile online yüzümü gördüler sadece.Acımasız olacak ama 22 yaşında 120 kilo olan birini ben işe almam. Kendi bedenine saygısı olmayanın/saygısı olmayanın, işine saygı gösterip sahip çıkacağını asla düşünmüyorum.
ne alaka belki bir sağlık sorunu vardır?Acımasız olacak ama 22 yaşında 120 kilo olan birini ben işe almam. Kendi bedenine saygısı olmayanın/saygısı olmayanın, işine saygı gösterip sahip çıkacağını asla düşünmüyorum.
Bu soruna garip oldu ...evet kendine dikkat etse olur ama.saglik sorunu yada başka bir şey de.olabilir ..Meraktan soruyorum o kadar kiloyla yazın pişik olmuyor musun ?
Güzellik mobingi ile alakası yok. Ben size 36 beden olun, makyajsız gezmeyin, botoksunuzu, mini eteğinizi eksik etmeyin demiyorum.daha zayıfken girdiğim mülakatlarda da işe alınmadım 90 kg alandım ve şişman durmuyordum + vücudumu görmediler bile online yüzümü gördüler sadece.
insanlar bunalıma girebilir dönem dönem iniş çıkış yaşayabilir.
bir kadın olarak kadın güzellik mobbingine katkı sağlamanız hoş değil.
Iyi de mispare burda konuştuğumuz kişi vanessa yani kendine staj ayarlayamadi, ben de kimya mühendisliği mezunuyum ona para kazabilecegi bir sürü akıl verdim vanessa verilen akılların kaçini uyguluyor sence ?Bu soruna garip oldu ...evet kendine dikkat etse olur ama.saglik sorunu yada başka bir şey de.olabilir ..
22 yaşına girdim tam da bugün.normalde 4. sınıfa geçmem lazım ama çoğu dersten kaldım aylardır staj aradım birçok mülakata girdim hiçbiri olumlu olmadı.iyi bir okulda olmadığım için elendiğimi düşünüyorum çünkü imaj konusunda dezavntaj yaratıyor.
çok kilo aldım an itibariyle 120 kiloyum herhangi bir kıyafetim vs olmuyor iş arıyorum ama olmuyor maalesef yarın üni sınvaına giricem artık okuduğum şehir e dönmek istemiyorum merkezi yatay geçiş veya yeniden tercih yapıcam.
sevgilimle 1 yılı geçtik çok mutluyum bu konuda kilo da alsam bana destekçi maddi olarak inanılmaz zor durumdayım sosyal medya işine girmye karar verdim tiktokta kısa bir sürede 7000 tl gibi bir gelir elde ettim ama maalesef bu yeterli değil.
bana nolur yardımcı olun para kazanma ve psikolojimi sağlam tutmada yol gösterin
sosyal medya işine girmye karar verdim tiktokta kısa bir sürede 7000 tl gibi bir gelir elde ettim ama maalesef bu yeterli değil.
Bu konuda.haklisin neler neler yazıldı yazdım hatta şimdi de yazdım ...bizi dinlemedin diyeIyi de mispare burda konuştuğumuz kişi vanessa yani kendine staj ayarlayamadi, ben de kimya mühendisliği mezunuyum ona para kazabilecegi bir sürü akıl verdim vanessa verilen akılların kaçini uyguluyor sence ?
E merak ettim yazın pişik olmuyor mu ? Kilosu çok fazla çünkü hatırladığım kadarıyla boyu da kısaydı.Bu konuda.haklisin neler neler yazıldı yazdım hatta şimdi de yazdım ...bizi dinlemedin diye
Bu konu ayrı tolin fakat sen kilo pişik yapmıyor mu deyince ona karşılık yazdım
Akademik hayat ile profesyonel iş hayatının çok farklı gereksinimleri var. Ben obezler akıl yoksunudur demiyorum, ama evet profesyonel iş hayatı için prezentabl olmak önemli bir kriterdir.ne alaka belki bir sağlık sorunu vardır?
herkes fit prezentabl olmak zorunda değil, nice işinin ehli proflar vs var gayet de kilolular.