• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Diyet Listem ve Deneyimlerim...

Mirela9909

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2008
76
0
296
46
İstanbul
Olanlara inanamıyorum, benki 2 kiloyu 3-4 ayda zor veren bir insanım..

Yıllardır kilolarımla başım belada.10 yıl önce bir kızım oldu .Ondan sonra toparlanmaya çalıştım ne kdr diet yaptım, ne kdr akupunktur uygulandı versemde geri aldım tabi !!! Tam sporla kilolarımı vermeye başlamıştımki 2.bebeğime hamile kaldım 1 yıl olucak!..ve ben 5 aydır kilo vermek için çırpınıyorum ama sonuç hep hüsran . 3 ay önce bir spor evine kayıt oldum, tabi boğaza da ne kdr dur desem 2 kiloyu zor verdim,Bu sitede araştırmadığım, konu kalmadı bu konuda, hepsine tek tek baktım..ve bi karma yaptım burdan yola çıkarak..ve sonuç : 10 günde 4 kilo hihoyyyt

Gelelim asıl meseleye programım aynen şöyle :

Sabah kalkar kalkmaz elmasirkesi+bal+su karışımı içiyorum, kahvaltı olarakta peynirli tostumla çayı götürüyorum

1 saat sonra kocaman bir kupa yeşil çayımı içiyorum...

Öğlen yemeğimde ise 1 porsiyon et veya sebze yemeği, çorba ,salata 2 dilim ekmek

Hemn sonrasında sirkeli mucizeyi tekrar içiyorum

İşten ben 5.30 da çıkıyorum o yüzden ufak bi tost yapıp yiyorum, öyle çıkıyorum

Akşam ise spora gidiyorum, eve döndüğümde ise yalnızca bir bardak ayran la ve bir elmayla geçiştiriyorum ( bu tabiiki 6 dan sonra yememe programı ) :)))

Ve yatmadan önce sirkeli mucizeyi yudumluyorum....

İşte hepsi bu!...

85 le başlayan bu maceram şu aralar 79 ile dvm ediyo hedefim 65 olmak...

ve bu sefer başaracağıma inanıyorumkaydirigubbakcemile5a.s

tebrik ederim canım.. aslında yaptıklaırın bir diyetisyenin verceği listeyle aynı.. sadece elma sirkesini eklemişsin.. bende sirkeye başladım. umarım hedefine ulaşırsın..

tebrik ederim canım.. aslında yaptıklaırın bir diyetisyenin verceği listeyle aynı.. sadece elma sirkesini eklemişsin.. bende sirkeye başladım. umarım hedefine ulaşırsın..

Evet hayatım, malum yıllardım diet listeleriyle haşır neşir olduğum için kendi lkistemi uygulayabilir duruma geldimkaydirigubbakcemile3

Yalnız hakkaten bu elmasirkesi bir mucize bence, denemek için bence hiç tereddüt etmeyin, normalde benim midem çok hassastır ama limonata gb geliyo bana...zemuszemus

Umarım sende istediğin kiloya uğraşırsın kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bazı yerlerde yemekten sonra için diyolar ama her yemekten yarım saat önce için..ozaman faydalı oluyor!!!!!! Tecrübeyle kanıtlanmıştır...:lepi:

oo tebrikler,keşke ben de 10 gunde 4 kılo verebılsem:(
Bır de tostun içerigini açıklar mısın tatlım?? yani kendın mı yapıyorsun,sıfır yagsız mı cok merak ettım

bende elma sirkesiyle vücudumu fena topladım ama biraz ara verdim şiimdi tekrardan başlıcam :)
inş. istediğin olur gönlünce olsun herşey :)

oo tebrikler,keşke ben de 10 gunde 4 kılo verebılsem:(
Bır de tostun içerigini açıklar mısın tatlım?? yani kendın mı yapıyorsun,sıfır yagsız mı cok merak ettım

Canım tostumu hani şu baget ekmekler oluyoya yuvarlak, ben kepek olanıyla yapıyorum içine normal beyaz peynir, bir dilim domates ve ben biberi çok severim biber koyuyorum birazda, baya doyurucu oluyo , tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

Çok zor kilo veren biriyim ben, buna rağmen akşam en geç 7 ye kdr yemek işini bitiriyorum ve inan işe yarıyo zemuszemus

bende elma sirkesiyle vücudumu fena topladım ama biraz ara verdim şiimdi tekrardan başlıcam :)
inş. istediğin olur gönlünce olsun herşey :)

Evet doğru söylüyosun arkadaşım, belimde baya bi incelme var bacak baldırında da , kilo hemen oynamıyo tabi zamanla gidiyo oda pes ediyo artık, diren diren nereye kadar :lepi:

Canim simdi sen elmasirkesinden bahsedince biraz arastirdim internette...

Gercektende mucize bir ürün olarak bahsediyorlar elma sirkesinden. Sadece Zayiflamamizi hizlandirmiyormus, ayni zamanda kabisliga iyi geliyormus ve karni tok tutuyormus.

Hemen ilk isim bende kendime Elma sirkesi alacagim. umarim tadi iyidir

Canim simdi sen elmasirkesinden bahsedince biraz arastirdim internette...

Gercektende mucize bir ürün olarak bahsediyorlar elma sirkesinden. Sadece Zayiflamamizi hizlandirmiyormus, ayni zamanda kabisliga iyi geliyormus ve karni tok tutuyormus.

Hemen ilk isim bende kendime Elma sirkesi alacagim. umarim tadi iyidir

Evt canım aynen öyle dene gör pişman olmıcaksın alkisalkisalkis

merhaba bir dönem bende elma sirkesi kullandım arkadaşım tavsiyesiyle ama bende yan etki yaptı.2 kilo fazlam vardı 2 kilo aldım 1 hafta içinde fakat elma sirkesi kullanan ve bunu bana tavsiye eden arkadaşım sizin dediğiniz gibi 10 günde 4 kilo vermişti. ama ben sade içmiştim suyla sadece. birde sizin formülü uygulayayım umarım faydalı olur.

1 yemek kaşığı elma sirkesi,
1 çay kaşığı bal
1 bardak ılık su :) hepsini karıştırıp içebilirsin..

faydasını mutlaka görürsün, ama istikrarlı olmak lazım :):16:

çok teşekkür ederim bu konuda çok azimliyim bakalım sonu ne olur işin kötü yanı dün spor yaparken ayağımın üzerine düştüm bileğimi fena burktum.doktor bi iki hafta zorlamamam gerektiğini söyledi yani bu durumdada spor yapamayacağım :(

Back
X