- Konu Sahibi Mirela9909
Olanlara inanamıyorum, benki 2 kiloyu 3-4 ayda zor veren bir insanım..
Yıllardır kilolarımla başım belada.10 yıl önce bir kızım oldu .Ondan sonra toparlanmaya çalıştım ne kdr diet yaptım, ne kdr akupunktur uygulandı versemde geri aldım tabi !!! Tam sporla kilolarımı vermeye başlamıştımki 2.bebeğime hamile kaldım 1 yıl olucak!..ve ben 5 aydır kilo vermek için çırpınıyorum ama sonuç hep hüsran . 3 ay önce bir spor evine kayıt oldum, tabi boğaza da ne kdr dur desem 2 kiloyu zor verdim,Bu sitede araştırmadığım, konu kalmadı bu konuda, hepsine tek tek baktım..ve bi karma yaptım burdan yola çıkarak..ve sonuç : 10 günde 4 kilo hihoyyyt
Gelelim asıl meseleye programım aynen şöyle :
Sabah kalkar kalkmaz elmasirkesi+bal+su karışımı içiyorum, kahvaltı olarakta peynirli tostumla çayı götürüyorum
1 saat sonra kocaman bir kupa yeşil çayımı içiyorum...
Öğlen yemeğimde ise 1 porsiyon et veya sebze yemeği, çorba ,salata 2 dilim ekmek
Hemn sonrasında sirkeli mucizeyi tekrar içiyorum
İşten ben 5.30 da çıkıyorum o yüzden ufak bi tost yapıp yiyorum, öyle çıkıyorum
Akşam ise spora gidiyorum, eve döndüğümde ise yalnızca bir bardak ayran la ve bir elmayla geçiştiriyorum ( bu tabiiki 6 dan sonra yememe programı ) :)))
Ve yatmadan önce sirkeli mucizeyi yudumluyorum....
İşte hepsi bu!...
85 le başlayan bu maceram şu aralar 79 ile dvm ediyo hedefim 65 olmak...
ve bu sefer başaracağıma inanıyorumkaydirigubbakcemile5a.s
Yıllardır kilolarımla başım belada.10 yıl önce bir kızım oldu .Ondan sonra toparlanmaya çalıştım ne kdr diet yaptım, ne kdr akupunktur uygulandı versemde geri aldım tabi !!! Tam sporla kilolarımı vermeye başlamıştımki 2.bebeğime hamile kaldım 1 yıl olucak!..ve ben 5 aydır kilo vermek için çırpınıyorum ama sonuç hep hüsran . 3 ay önce bir spor evine kayıt oldum, tabi boğaza da ne kdr dur desem 2 kiloyu zor verdim,Bu sitede araştırmadığım, konu kalmadı bu konuda, hepsine tek tek baktım..ve bi karma yaptım burdan yola çıkarak..ve sonuç : 10 günde 4 kilo hihoyyyt
Gelelim asıl meseleye programım aynen şöyle :
Sabah kalkar kalkmaz elmasirkesi+bal+su karışımı içiyorum, kahvaltı olarakta peynirli tostumla çayı götürüyorum
1 saat sonra kocaman bir kupa yeşil çayımı içiyorum...
Öğlen yemeğimde ise 1 porsiyon et veya sebze yemeği, çorba ,salata 2 dilim ekmek
Hemn sonrasında sirkeli mucizeyi tekrar içiyorum
İşten ben 5.30 da çıkıyorum o yüzden ufak bi tost yapıp yiyorum, öyle çıkıyorum
Akşam ise spora gidiyorum, eve döndüğümde ise yalnızca bir bardak ayran la ve bir elmayla geçiştiriyorum ( bu tabiiki 6 dan sonra yememe programı ) :)))
Ve yatmadan önce sirkeli mucizeyi yudumluyorum....
İşte hepsi bu!...
85 le başlayan bu maceram şu aralar 79 ile dvm ediyo hedefim 65 olmak...
ve bu sefer başaracağıma inanıyorumkaydirigubbakcemile5a.s