• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kenarları alçak koltuk takımı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tubams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
141
2
26
Nevşehir
evlenyrm yahşi cazibede kullanılan koltuk takımını begendim ama kenarları alçakta oldugu için aklım karıştı.acaba yaslanırkn tv izlerken vs rahatsız olur mu diye bide kumaşı keten acaba leke zor mu çıkar.
kullannan varsa lütfen yardım yarına kadar karar vermem lazım yoksa düğünüme yetişmeyecek lütfen

kenarları degilde sanki o koltuk biraz geniş.ona bakıp al.kuzenmde var öyle bi koltuk yatar vaziyette oturuyors resmn

Son düzenleme:
kumaşını da kafama taktım eşim beğendi bunu ama biz ikimiz de öğretmeniz okuldan gelince şöyle ayaklarımı uzatıp dinleneyim desek başımızı koyacsak kolu yok ve kumaşı keten. birde sizin dediğinz gibi çok genis bilemedim ne yapacağımı birde alfemo delon var onu beğendik ama oda çok mu sıradan dedik

yardım arkadaşlar

çok yakın bir arkadaşım kullanıyor aynı koltuk takımından ve çok memnun.ayrıca çok şık duruyor

peki misafirliğe gittiginiz de size koltugun yüksekliği tuhaf geldi mi yere çok mu yalkın duruyo bide kol koyacak yeri olmayınca askıda gibi oluyor mu bizim aile kalabalıktır her gelen misafir laf eder çünkü bu ne bvöyle diye

Bu kadar tereddüt içerisindeyken bence başka model seçmelisiniz.

keşke fotoğraf falan eklesen de ona göre yorum yapsaydık.

ooo şimdi uğraş googledan arat buldun bulamadın bir sürü iş:)))

$resital-oturma-grubu.webp nasıl arkadaşlar

eşim resitali beğendi ama evimizde tek bir oturma dası olacak bunu internette hiçbeğenmemiştim ama magazada görünce begendim bende bunu alamktan yanayım ama istedgiim kumaşla kaplatınca hayal kırıklıgına uğrarmıyım

gelinliğimde böyle oldu kafamda hayl ettiğim şeyi yaptırdım ama bi geldi ki iğrenç mecbur onu giyeceğim ama düğün bigün gelir geçer bu koltuklarla uzun zaman yüzyüzeyim.

eşim resitali beğendi ama evimizde tek bir oturma dası olacak bunu internette hiçbeğenmemiştim ama magazada görünce begendim bende bunu alamktan yanayım ama istedgiim kumaşla kaplatınca hayal kırıklıgına uğrarmıyım

gelinliğimde böyle oldu kafamda hayl ettiğim şeyi yaptırdım ama bi geldi ki iğrenç mecbur onu giyeceğim ama düğün bigün gelir geçer bu koltuklarla uzun zaman yüzyüzeyim.

istediğiniz kumaşla da gayet güzel durur diye düşünüyorum. tabi görmediğim için kesin bir şey söyleyemem ama bence kötü olmaz ;) yastıklı olması da avantaj, baktınız size sıkıcı geldi bir süre sonra yastıkların rengini değiştirirsiniz size değişik bir koltuk olmuş olur :))

gelinlik için de canınızı sıkmayın hiç. nasıl bir gelinlik olursa olsun üzerinde, her gelin güzeldir.. iğrenç de değildir eminim, sadece sizin hayalinizdeki olmadığı için size öyle geliyordur.. düğün günü saçınızla makyajınızla her şey çok güzel olacaktır.. Mutluluklar dilerim :)

ohh be:) içimi rahatlattınız biraz inşallah pişman olmam koyu renk olanı söylyeceğim büyük ihtimalle bugun son gun.eniştem mobilyacı bide onu çağırdım bide sağlamlık açısından değerlendirsin bakalım. kahvaltıya davet ettim ablam ve eniştemi,
bu arada mobilyalarımda bunlar inşalalh uyumlu olurlar
$almira-kol-tk11.webp
$almira-yemek-odasi1.webp

ohh be:) içimi rahatlattınız biraz inşallah pişman olmam koyu renk olanı söylyeceğim büyük ihtimalle bugun son gun.eniştem mobilyacı bide onu çağırdım bide sağlamlık açısından değerlendirsin bakalım. kahvaltıya davet ettim ablam ve eniştemi,
bu arada mobilyalarımda bunlar inşalalh uyumlu olurlar
Eki Görüntüle 496609
Eki Görüntüle 496610

mobilyalarınız da güzelmiş, güle güle kullanın.. yalnız koltukların yanlarındaki ahşap kısımlar var ya, eğer onları yaptıracaksanız ve seçme şansınız varsa mobilyanızla aynı renk olsun ki bütünlük sağlansın, daha hoş durur ;)

Son düzenleme:
mobilya kumaşını değiştiryrlar ama ahşap kısımları da istedigmiz gibi değiştiriyoalar mı acaba

almira istikbalin ürünü onun kendi oturma grubu vardı ama o çekmeci gibi altından çekilip yatak oluyor onlar da zamanla düşüyor çabuk zarar görüyor ondaki ahşap kısımlar takımla aynı idi ama bu yüzden o kopltukları isemedim ama eger bu beğendiğimin ahşap kısımlarını da değiştirirlerse mutluluöktan ağlarım:)

Back
X