• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kenan Evren hayatını kaybetti.

allah rahmet eylesin diyeyim öyle denir, zaten yaşamış yaşayacağını neredeyse 100 e merdiven dayamış

iyiler erken ölür kötüler kolay kolay ölmez derler doğru bir yerde.

bu dünyada hiç bedel ödemedi ama öte tarafta

yaptıklarının hesabını allaha verecektir.

Son düzenleme:
Evren, "Adaletli olsun diye bir sağdan bir soldan dedim. Bir sağdan, bir soldan asarak tarafsızlığımızı gösterdik"

Kazenost: 40891730 .!.:
Evimizde 6 oklu bayrak var diye neler çektik neler !

Benim de dayim yasamis bir suru sey neler olmuş neler 12 eylül de o günleri bir daha yasatmasin yaradan

Bu söylüyorum ve bu gidişattan dolayı da korkuyorum dogrusu

Son düzenleme:
Ölenin arkasından kötü konuşmak ayıptır adetimizde ama Allah rahmet etsin demeye de dilim varmadı doğrusu

Acaba diyorum ne kadar pişman olmuştur güç elindeyken bu kadar zalimliğine

Hesap kismini allaha birakiyorum, isiklar icinde uyusun. Olunun arkasindan iyi temenni sunalim :)

Hesap kismini allaha birakiyorum, isiklar icinde uyusun. Olunun arkasindan iyi temenni sunalim :)
Valla düşünüyorum düşünüyorum iyi olacak bir temenni bulamıyorum tam neyse ölmüş gitmiş diyorum bir anda Erdal eren in annesi geliyor gözümun önüne, yaşı buyutulerek idam edilen Erdal geliyor sonra Ulucanlar cezaevinde ki daragaci ve onda bu adamın emri sonucu asılan sağcı solcu gençlerin isim listesi geliyor aklıma,yok ışıklar bilmem bişeyler dileyemiyorum bu varlık için.

Back
X