Kemikleri güçlensinmiş..

KV lerden inciler benimki de takmış çocuğun canı çeker diye her yediğinden vermek istiyor.sakin verme dedim 4aylik kızıma baklava yalatirken yakaladım.

KV lerden inciler benimki de takmış çocuğun canı çeker diye her yediğinden vermek istiyor.sakin verme dedim 4aylik kızıma baklava yalatirken yakaladım.
Allah onu bildiği gibi yapsın. Bırakma çocuğu ona.
Ne kadar saygısız ya sen vermek istemediğin halde gizli yapmak ne demek ortalığı ayağa kaldırırım. Ben kesinlikle tuvalete gitmeye bile cesaret edemiyorum mutlaka ağzına bişey koyar diye.

Kotu niyetle soylenmeyen soz bir kere soylenir elli kere degil kasit ararim ben onda cevabini verin otursun daha konusamasin

Ne güzel bilinçli annesiniz. O devirler geçti. Lapa vs mi kaldı modern dünyada. Siz kafaniza göre takılın zaten öyle de yapıyorsunuz. Sağlıkla büyütün minik yavrunuzu

S
Seninki üç aylk kuzu benim ki 5.5 aylık aynı muhabbetler yani hepsi aynı salla gitsin takmaya bile degmiyo

böyle konuşan gelinler görünce , iyi ki kayınvalide değilim diyesim geliyor..

Hepsi mi aynı olur ya. Sanki aynı fabrikanın ürünü :)

Ahh ahh. Seni o kadar iyi anliyorum ki. Annemde cok pinpirik yapiyo malesef. Daha 20kirkimiz cikmadan sutun yetmiyor mama alicam demeye baslamisti. Sutumun yettigine ikna olmasi cok zor oldu cunku;
Ilk ay asisinda yavrumun kilosu nu 3.850 duymamdan kaynakli. 4.850 imis ama ben yanlis anlamisim doktoru.

Sonradan anlasilinca annemde sakinledi tabi. Simdide su icirecem diye tutturdu ve iciriyorda gunde 1 cay kasigi su veriyoruz. 50 gunluk olduk o yuzden karsi cikmiyorum .

Ama 50 gunu nasil gecirdik anlatamam .

4 aylik olsun lapa yapicam corba yapicam diyo . hasta oldugu icin pek soylenmiyorum ama ikna olaacak eminim

1ay once * 9ay karnimda ben tasidim lutfen bu kadar karisma yanlis yapa yapa illaki dogrusunu bulurum* demistim bi konu icin.

O gun bugundur icim ciz eder. Kirildi biliyorum . ama gonlunu aldim tabi. Yinede kirmicam bundan sonra. Daha sakin olmaya calisicam. .

Eninde sonunda sutun yettigini anliyorlar merak etme. Sen dogru bilidigini yap. Yanlis bile olsa en azindan neyin yanlis oldugunu bulursun.

YYinede gozun kulagin hhep yavrunda olsun. Evden lapa yapar getiri r cocuga yedirir sonra ne oldugunuda anlayamazsin. O potanseli gordum senin validede.

Gıcık olurum herşeye karışan insanlara. Siz he diyin bildiğinizi yapın. Madem sizi sinir ediyor siz de yapıştırın cevabı siz çkingen davrandıkca daha çok konusur

Bişey yapamaz çünkü ona bırakmıyorum. Yani 2 dk bile yalnız bırakmam lapayı geçdoğduğu gün lohusa şerbeti vermek istiyordu. İlk günden başlama demiştim hatta :)
Ya değişik bir kadın cidden anlaşılması zor. İyi niyetli değil orası kesin..

Gıcık olurum herşeye karışan insanlara. Siz he diyin bildiğinizi yapın. Madem sizi sinir ediyor siz de yapıştırın cevabı siz çkingen davrandıkca daha çok konusur

Cevap vermeme rağmen bozmama rağmen devam ediyor değişik.

Çekilecek çileniz varmış ne diyeyim bu kayınvalideleri okuya okuya evelenmekten korkar oldum.

Korkmana gerek yok kendini ezdirmezsen bir sorun olmaz. Ben biraz doldum,doğumdan sonra gçrmezden gelemiyorum. Yoksa normalde hiç takmadım bu zamana kadar. İnsan doğum yaotıktan sonra değişiyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…