Kemikleri güçlensinmiş..

Kimseyi dinlemiyorum zaten kendi annemi bile. İçgüdüsel olarak ve araştırarak bakıyorum. Bilmediğim şeyler konusunda tabi ki tecrübeli kişilerden fikir aldım alıyorum ama eski kafalardan uzak durma taraftarıyım. İyi yapmışsın keşke bende kovsaydım

Bana da çok dedi kv hatta kendi annem bile. Kv herkesin içinde aç bu diye bağırdı :)

Çok iyi laf sokmuşsun :)))
Valla kendi annem bile olsa lafını esirgememek lazım. Bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım bebeğimle çok şükür ama kim gelse mutlaka bi akıl verme peşinde. Yok sırtını tut atar kendini,yok doyuyor mu niye ağlıyo,ayaklarına çorap giydir pantalon giydir(hava 36 derece) üstünü de ört üstelik hepsine rağmen :) millet kafayı yemiş ya sokakta bile akıl veren var

Ay kadını dovesim geldi okurken annesi yavruyu daha yeni doğurmuş sen karşısında yaptığın harekete bak hasta kadin

Doktorunu dinle cahil değilsin sonuçta tabiki tecrübesizlik oluyor. Ama sen annesin doyuyomu ac mi bi yeri mi ağrıyo en iyi sen bilirsin. Bazı büyükler bu işin b.. unu çıkardığı için he de geç gitsin.

Bana da kizim gazlı diye bilmem ne çayi içir bilmem ne yagi damlar bitkisel bişey olmaz vs derlerdi. Ben de alerji var kızımda da olur korkusuyla vermedim hiç bişey. Çok şükür ki büyük sözü dinmemisim:)) kızım da benim gibi alerjik.

Okurken ben bile sinir oldum ama sonunda KV ye verdiğin cevabı okuyunca içinin yağları eridi. Cevabını vermişsin işte. Yeri geldi mi tekrar verirsin. Oh misss

Al birini vur ötekine valla. Ben sana benimkinin yaptıklarını söylediklerini anlatsam ağzın açık kalır. Kadında cahillik diz boyu, eşime 15 günlükken portakal suyu içirmiş, bebek gazdan kıvranmış durmuş. Bunu kendini övmek için gülerek anlatıp durur sürekli ama sürekli. Ağzında bir laf vardır, her fırsatta söyler "doktorların bir bk bildiği yok, ben daha çok biliyorum". Seninki gibi oğluma annen olmasa şöyle yapardık böyle yapardık demeler, emmeyi bir bıraksan da şu kadınla alakan kalmasalar vs vs. Daha neler neler, ama sorsan hiç kötü niyeti yok, çok iyi niyetlidir, etliye sütlüye asla ama asla karışmaz (hiç susmaz, giydiğin/giymediğin çoraba bile karışır).

Ben artık iyice mesafe koymayı tercih ediyorum. Zaten aynı şehirde olmadığımız için çok takmamaya çalışıyordum da bakalım... Sen bir de aynı şehirdesin sanırım di mi?

Sabirliymissin, büyüttüklerin obez deseydin iki de laf soksaydin:) ben yaparım hiç gelemem.

He evet onu da söyleyip duruyor anason ver uyku yapar diyor. Kızım gündüz bikere uyuyo bu aralar. Normalde hiç uyumuyordu ben gazdan diyorum düzene girecek diyorum o hala anason ver bilmem ne ver diyor.
Zamanında verdim işe yaramıyor sonuçta gaz ilacını bile 1 bucuk aydır kestim diyorum sen anason ver diyo hala. Büyük sözü dinlenmez kim ne derse desin kendi başlarına doktor bilmeden allah ne verdiyse tıkmış öocukların ağzına.

Sabirliymissin, büyüttüklerin obez deseydin iki de laf soksaydin:) ben yaparım hiç gelemem.
Lafını soktum torunlarına da verdin mı meyve suyu,pirinç lapası (pirinç pilavı da vermiş)yumurta peynir vermiş 3 aylık bile değilken ve bunu söylerken övünüyor.
Onla onun için kilolu değil diyor bu sefer :)

Aynı aynı hiç bir fark yok benimki de portokal suyu yaparmış :)
Aynısını da söylüyor “ amaaann doktorlar bilmiyor annem” diyor :) sen biliyosun ama dimi diyorum tabi o kadar çocuk büyüttüm aşk olsun der.
Aynı şehirdez malesef ama çok görüşmüyprum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…