Kemik iliğinden kök hücre-yumurta rezervi

Acaba kullandığınız vitaminler hakkında bana da bilgi verir misiniz aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ve kafam çok karışık sanırım siz daha tecrübelisinzi söyledikleriniz çok iyi geldi

Merhbaale benimde amh 0.75 ve düşük rezerv için aret beyi duymuştum ama bir başka yazıda da kendisi hakkında çok olumsuz yazılar vardı kararsız kaldım. Acaba sizin çok tavsiye etme nedeniniz nedir
Yumurta rezervim düşük 38 yaşındayım. İleri yaş kalitesiz ve düşük rezerv hastalarda Aret bey iğne kullanmadan sadece klomen ile yumurtayı en doğal en hormonsuz şekilde büyütüp kalitesini bozmadan toplamayı tercih ediyor. Benim amh 0.534 ama ultrasonda sayı çok az ve 1 yumurta çok zor büyüyor .
Ben Aret beyi benim gibi erken menopoz hastalarda daha başarılı bulduğum için tercih ettim. Ve memnun kaldım. (Aşırı yoğun, öyle özel ilgi WhatsApp tan kendisine ulaşma durumu asla yok.tahlil sonuçlarına kendisi bakıyor ama hemşireler arayıp bilgilendiriyor . Devlet hastanesi kadar yoğun bir yer ,ama doktorun tecrübesine bilgisine güveniyorum )

Mesela Bence pko lu hastalar bahceci yi tercih etmeli .
Düşük over sorunu olanlar Aret beyi .
Elbette başka çok iyi doktorlar vardır, bahceci çok konuşulduğu için örnek verdim .
Bu benim düşüncem herkes kendisine göre araştırmasını yapmalı. Her klinik her sorunda aynı sonucu vermez. Açıkçası Aret beyde pko olup nasıl ilerleniyor onu bile bilmiyorum. Kendi sorunum üzerinden kendisinin iyi olduğunu düşündüğüm için tercih ettim.
Size de bol şanslar diliyorum ,Rabbım kolaylastirsin

Son düzenleme:
Bilgileriniz için çok teşekkür ederşm Allah razı olsun ben de sizin gibi düşünüyorum ama tam karar vermek için de araştırıyorum. Bahçeci daha genel bi prosedür uyguluyor anladığım kadarıyla o yüzden bende başka düşünüyorum ama orada da Özkan özdamar kafamı karıştırıyor çünkü sayfasında özellikle amh ile ilgili çok hasta var ve zor hastaları alıyormuş. Son olarak bir kaç sorum daha olacak müsadenizle aret bey ücretsiz ön görüşme yapıyor mu ve birde sizin tedaviniz hangi aşamada sonuç alabildiniz mi

Aret bey çok yoğun, ücretsiz on görüşmesi yok diye biliyorum . Ama ben 1 kere muayene ücreti verdim tedavim tamamlanana kadar bir daha vermedim. Güncel ücretleri ve güncel çalışma sistemlerini bilmiyorum . Çünkü ben çok ara vererek gittim .
Ben transferimi oldum ,sonucumu bekliyorum , ultrasonda kese randevusu için cumartesi günü gideceğim. Ama kalp atışı duyana kadar pozitif olarak görmüyorum üzülmemek için

Acaba sonucunuz nasıl oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…