Sizin zaten yumurtalarınız kalitesizmiş. Sıkıntı olmasaydı başka sebepleri de araştırırlardı diye düşünüyorum.belki tüplerim tıkalı normal yolla olmamasının sebepleri arasında olabilir diye.
O süreçte sadece muayene edilip folukuller kontrol edildi. Rahme hiç bakilmadi. Transfer işlemi olsaydı belki öncesinde bakilacakti.Vaay, kök hücre uygulamalarına şaşırdım. Kök hücreyi takip etmeyeli yıllar olmuştu. Bu umut verici bir gelişmeymiş.
Sizin zaten yumurtalarınız kalitesizmiş. Sıkıntı olmasaydı başka sebepleri de araştırırlardı diye düşünüyorum.
Sadece mantık yürüteceğim, bilgim yok çünkü. Embriyo transferi ve yumurta toplanma aşamasında tüplerinizin ve rahminizin durumu da belli olmaz mıydı?
Rezerv düşüklüğü olduğu için devlet üniversite hastaneleri direk tüp bebeğe yönlendiriyor. Hiç biri vakit kaybetmemizi istemiyo. Tüp bebekte uzman doktorları bulmakta gerçekten zor. Standart tüp bebek deneyen doktorlar çok fazla. Hastaya göre işlem yapmiyolarkayseri hüma hastanesini şiddetle öneririm benim komşum 5 kez tüp bebek denedi hiçbiri olmadı kadının rahmi kalp şeklindeymiş bağışıkşık sistemi yüksekmiş ve gebelik şekeri varmış kanının parasını alıp alıp tüp bebek yapmışlar sadece şimdi ikizlere hamile sizde gidin derim
benim ablamda ilk tüp bebeğini bu hastanede yaptı gayet güzel bir yer cidden gitmenizi öneririmRezerv düşüklüğü olduğu için devlet üniversite hastaneleri direk tüp bebeğe yönlendiriyor. Hiç biri vakit kaybetmemizi istemiyo. Tüp bebekte uzman doktorları bulmakta gerçekten zor. Standart tüp bebek deneyen doktorlar çok fazla. Hastaya göre işlem yapmiyolar
Amh değerinin genel geçer bir gerçekliği yok.Şuan benim amh değerim 0,48 en son adetliyken FSH değerine baktırdım. 12 çıktı. Genellikle yüksek çıkıyor. Aslan pençesi çayını ne zaman içtiniz? Bugün rahim filmi ni de çektirdim. Şükür temiz çıktı. Üni de doktor aşılama önerdi. Değerlerimin çok kötü olmadığını söyleyip. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bende doğal yolla olmasını istiyorum. Çok paramız gitti. Tüp bebeğe de gücümüz yok artık. Sizin bu amh değeriniz 0in altında çıkınca ne dedi doktorlar? Bebek sahibi olmak için uzun süre beklediniz mi?
Yorumlarınız çok değerli. Çok teşekkür ederim. Beni aydınlattıniz. Biliyorum içimde bir umut dogal yolla olacak diyor. Stres yapmayayım diyorum ama bazen elimde olmuyor. Çok kuruyorum kafamda. Bu rahim filmini de doğal yolla olmasını kolaylaştırır diye çektirdim. Çok şükür temiz çıkması da beni huzurlu etti. Tek tek kullanın derken ben şuan hazırda c vitamini kullanıyorum. B12 vitamini de haftada bı kaç gün alıyorum. Folik asit düzenli kullanıyordum. Yaklaşık 1aydir bıraktım. Özel hastane beni zaten korkutan. FSH yi görür görmez amh istedi. Onda da 0 in altında olunca tüp bebek dedi. Ne yapacağımızı güzelce anlatan bı doktor bulamadık. Çareyi şehir dışında aramaya kalktık. Gittiğim doktorda prof. Dr. Ama gel gelelim tüp Bebek uzmanı doğal yolla şöyle yaparsanız olma şansı yüksek demezki oda para kazanacak. Anlattıklarının çok değerli benim için teşekkür ederim. Hazır da aslanpençesi çayı satılıyor mudur?Amh değerinin genel geçer bir gerçekliği yok.
Fakat tüp bebek doktorları bunu söylemez çünkü nasıl insanların parasını alacaklar.
Amh degerine cok iyi merkezde ve kan alındığı gibi hemen makinaya konulup bakılmalı eğer bakılmazsa yanlış çıkar.
Benim amh 1.1 di en son bakıldığında 0.88 çıkmıştı büyük ihtimal dışarıda bıraktılar kanı…
Be diyecekler hemen tüp bebek denettirdiler.
Hem de iki kere.
Bana iki doktor sen ameliyatını ol doğal yolla gebe kalırsın degerlerinde sorun yok demisti.
Tabi ki ben gittim tüp bebek doktorlarının peşinden gittim.
Ameliyatımı oldum. 5 ay sonra doğal yolla gebe kaldım.
Benimde fsh 12.5 di, 12 fsh yüksek değil ki.
Türkiyenin en iyi doktorlarından prof Ercan Baştu adam 10 üzeri fsh görünce hemen fsh yüksek demeye başlıyorlar. 12 yüksek değil demişti.
Stres yapmayın.
Tek tek vitaminleri alın, hepsi bir arada vitaminleri icmeyin.
Dhea hormonu kullanın.
Stresteb uzak durun.
Sizi geren insanlardan uzak durun.
Gunde bi saat yürüyün.
Karanlık oda dq uyuyun.
Bol su için.
Eşiniz ve siz, tvuk eti asla asla yemeyin, kac doktora gittiysem asla tavuk eti yemeyin. Organik bulursan ye dedi.
Bol bol su içeceksiniz.
Cep telefonunu esiniz ve siz cebinizde taşımayın.
Yaradan evlat verecek size emin olun.
Rahim filminizde sorunsuz çıkmış bu çok süper.
Ben bu yollardan geçtim.Yorumlarınız çok değerli. Çok teşekkür ederim. Beni aydınlattıniz. Biliyorum içimde bir umut dogal yolla olacak diyor. Stres yapmayayım diyorum ama bazen elimde olmuyor. Çok kuruyorum kafamda. Bu rahim filmini de doğal yolla olmasını kolaylaştırır diye çektirdim. Çok şükür temiz çıkması da beni huzurlu etti. Tek tek kullanın derken ben şuan hazırda c vitamini kullanıyorum. B12 vitamini de haftada bı kaç gün alıyorum. Folik asit düzenli kullanıyordum. Yaklaşık 1aydir bıraktım. Özel hastane beni zaten korkutan. FSH yi görür görmez amh istedi. Onda da 0 in altında olunca tüp bebek dedi. Ne yapacağımızı güzelce anlatan bı doktor bulamadık. Çareyi şehir dışında aramaya kalktık. Gittiğim doktorda prof. Dr. Ama gel gelelim tüp Bebek uzmanı doğal yolla şöyle yaparsanız olma şansı yüksek demezki oda para kazanacak. Anlattıklarının çok değerli benim için teşekkür ederim. Hazır da aslanpençesi çayı satılıyor mudur?
merhaba, aslan pençesi çayını ne zamanlarda tükettiniz? sizinle değerlerimiz aynı öğrenmek istedim.Amh değerinin genel geçer bir gerçekliği yok.
Fakat tüp bebek doktorları bunu söylemez çünkü nasıl insanların parasını alacaklar.
Amh degerine cok iyi merkezde ve kan alındığı gibi hemen makinaya konulup bakılmalı eğer bakılmazsa yanlış çıkar.
Benim amh 1.1 di en son bakıldığında 0.88 çıkmıştı büyük ihtimal dışarıda bıraktılar kanı…
Be diyecekler hemen tüp bebek denettirdiler.
Hem de iki kere.
Bana iki doktor sen ameliyatını ol doğal yolla gebe kalırsın degerlerinde sorun yok demisti.
Tabi ki ben gittim tüp bebek doktorlarının peşinden gittim.
Ameliyatımı oldum. 5 ay sonra doğal yolla gebe kaldım.
Benimde fsh 12.5 di, 12 fsh yüksek değil ki.
Türkiyenin en iyi doktorlarından prof Ercan Baştu adam 10 üzeri fsh görünce hemen fsh yüksek demeye başlıyorlar. 12 yüksek değil demişti.
Stres yapmayın.
Tek tek vitaminleri alın, hepsi bir arada vitaminleri icmeyin.
Dhea hormonu kullanın.
Stresteb uzak durun.
Sizi geren insanlardan uzak durun.
Gunde bi saat yürüyün.
Karanlık oda dq uyuyun.
Bol su için.
Eşiniz ve siz, tvuk eti asla asla yemeyin, kac doktora gittiysem asla tavuk eti yemeyin. Organik bulursan ye dedi.
Bol bol su içeceksiniz.
Cep telefonunu esiniz ve siz cebinizde taşımayın.
Yaradan evlat verecek size emin olun.
Rahim filminizde sorunsuz çıkmış bu çok süper.
Kayseride diger denedigi merkezler hangisi acaba bi bilginiz varmikayseri hüma hastanesini şiddetle öneririm benim komşum 5 kez tüp bebek denedi hiçbiri olmadı kadının rahmi kalp şeklindeymiş bağışıkşık sistemi yüksekmiş ve gebelik şekeri varmış kanının parasını alıp alıp tüp bebek yapmışlar sadece şimdi ikizlere hamile sizde gidin derim
istanbulda yaptırdı ankarada bide sivas ta yaptırdı öneriler üzerine kayseriye gittiKayseride diger denedigi merkezler hangisi acaba bi bilginiz varmi
Kesinlikle tüp bebek öncesi rahim filmine bakılması gerekiyor. Icerde tuplerde enfeksiyon var mı sorun var mı kontrol edilmeli hatta bence histereskopi bile yapılmalı.
Benim doktorum yumurta rezervi dusuklerde sadece klomen ile yumurtaları en doğal halinde büyüterek kalitesini bozmadan opu yapmayı tercih eder. Yumurta sayısı az ise 5. Güne gitmesini beklemez kalitesine göre dondurma işlemini yapıyor.
Rezervi düşük herkesin İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamar'i araştırmasını şiddetle tavsiye ederim..
Yapılan islemleriniz size şifa olsun inşallah, amh yukselmesi önemli değildir önemli olan muayenelerde görünen yumurta sayınız ve kalitesidir.
Yumurta kalitenizi destek için ari sütü kullanabilirsiniz.
Her doktorun tedavi yöntemi farklı ,genel olarak tüp bebekte ayni ilaçlar kullaniliyor .2 tüp bebek denemem de aynı doktorla. Aynı ılaclarla oldu. Belkide cok yüksek doz verdiği için olan yumurtalarda cop oldu. Yazılan ilaçları gorsel olarak paylaştım. Sizce yüksek mi?
Merhbaale benimde amh 0.75 ve düşük rezerv için aret beyi duymuştum ama bir başka yazıda da kendisi hakkında çok olumsuz yazılar vardı kararsız kaldım. Acaba sizin çok tavsiye etme nedeniniz nedirHer doktorun tedavi yöntemi farklı ,genel olarak tüp bebekte ayni ilaçlar kullaniliyor .
Ben de başka doktora gitsem o da bana böyle bir sürü ilaç kullanacaktı.
Ben araştırarak bilerek aret bey e gittim .
Size uygun , rahatsizliginizda iyi olan doktoru tercih etmelisiniz.
Her tüp bebek doktoru Her hastada başarılı değildir