• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemerli burun...

2 senedir anlamışsındır sana karşı olan ilgisi fiziksel güzelliğe vurulma derecesinde mi değil mi diye. 2 sene boyunca hiç görüşmemek belki bu zaman için biraz soru işareti bana göre olabilir:d eğer karşınızdakine gerçekten güveniyorsanız tabii.
Bir çok kez denedik kendisinin büyük sorunları oldu çözüme kavuşturdu çok şükür şimdi hep beraber olacağız inşallah bana her şekilde güzelsin der ama biraz kafama taktım

Kendisi gayet iyi tip olarak ki olmasa bile benim için içi önemli o da eminim böyle düşünüyordur fakat insan sevdiğine güzel gözükmek ister bilirsiniz o bakımdan biraz gerildim

Bence tavrından anlarsınız yaa beğenilip beğenilmediğinizi sonuçta dünyanız ondan ibaret değil kendinizi de üzmeyin olumsuz bişe olursa

Tövbe tövbe 2 sene sanaldan görüşme ne ola ki :deli: valla bi arkadaşım aylarca netten konustu bildigin aşiktı yüzyüze geldiği anda pof :KK53: yani o yanyana çekim çok baska birşey :KK66:
Kafa olarak aşırı uyumluyuz zevklerimiz de aynıdır benim için çok fazla fedakarlık yaptı bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum sadece gerginim biraz

Bir çok kez denedik kendisinin büyük sorunları oldu çözüme kavuşturdu çok şükür şimdi hep beraber olacağız inşallah bana her şekilde güzelsin der ama biraz kafama taktım
takma boşuna burnunla ilgili kaygılarını bir kenara bırak ve özgüvenli görün, insanlar güzelliklerinden ziyade özgüven ve konuşma tarzlarıyla çekici oluyorlar. eğer prensipte anlaştıysanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum :d

Evet görüntülü oluyor da mesela yan profilden konuşmuyoruz

Sizin düşünceniz böyledir yorumunuz için teşekkürler

Ya ağzı/ayağı kokuyorsa, ya çok terliyorsa, ya dişini fırçalamıyorsa, ağzını şapırdatarak yemek yiyorsa, donunu haftada bir değişiyorsa, klozetin kapağına işiyorsa...

Ben dün burada haftada bir gördüğünüz adamları tanıyamazsınız diye carlıyordum, sen gelmiş hiç görüşmedik diyorsun. Nirvanaya çıktın resmen. Sevgi değildir o güzelim insan görmediği, sarılmadığı, koklamadığı insanı sevemez. Kusura bakma, yaşın kaç bilmiyorum ama saçma sapan bir şey yaşıyorsun bence ve burnundan daha önemli sorunların var.
Bebitom inandırıcı mı allahi sen:KK12::KK59:

Kendine güven eminim abartiyorsun ..sen burnumu çok seviyorum çok karakteristik diye ov hatta oda sevsin

Ya ağzı/ayağı kokuyorsa, ya çok terliyorsa, ya dişini fırçalamıyorsa, ağzını şapırdatarak yemek yiyorsa, donunu haftada bir değişiyorsa, klozetin kapağına işiyorsa...
Bayanlar niye bu kadar taktınız ya ? Ya yardımcı olun ya da boş boş konuşmayın kendisi ile bayadır konuşuyoruz ki ilk haftadan buluşma fırsatımız vardı daha kaç kere diyeceğim ama büyük sorunlar yaşadı şimdi ise buluşuyoruz sevmese beni kusurlarıma rağmen çekecek bir insan değil istese benden bin kat güzelini bulabilir demek ki her bir şeyi bilmeden yorum yapmak çok da doğru değil dediğim gibi ya yardımcı olun ya da uğraşmayın moral bozmak ne kadar hoşunuza gidiyor

Bayanlar niye bu kadar taktınız ya ? Ya yardımcı olun ya da boş boş konuşmayın kendisi ile bayadır konuşuyoruz ki ilk haftadan buluşma fırsatımız vardı daha kaç kere diyeceğim ama büyük sorunlar yaşadı şimdi ise buluşuyoruz sevmese beni kusurlarıma rağmen çekecek bir insan değil istese benden bin kat güzelini bulabilir demek ki her bir şeyi bilmeden yorum yapmak çok da doğru değil dediğim gibi ya yardımcı olun ya da uğraşmayın moral bozmak ne kadar hoşunuza gidiyor
Ozaman kamuya açık yazmayacaksınız. Burda istiyorsunuz ki aman bu da sorun mu elbette sizi çok sevecek hayır yanlıs dusunuyorsun sevgınız askınız yeter desınler. Ozaman buraya degıl yakın gordugunuz bır arkadasınıza anlatın. Herkesın okuyup yorumlayacagı bır platforma yazıp da aman boş yapma falan diyemezsınız :KK25:

Gözünü açmaya çalışıyoruz sadece. Yaşadığın şey sağlıklı değil, bir ilişki değil ve sevgi böyle bir şey değil. Her gün bir kadının öldürüldüğü ülkede yaşıyorsun. Belli ki yaşın da küçük, kendine gel diye uğralşıyoruz ama boşa uğraşıyoruz belli ki. Umarım içinden çıkamayacağın bir duruma sokmazsın kendini. Sustum ben.

Back