- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
Teşekkür ederim sizinle güzel bir munazara yaptık. İş link vermeye giderse uzaaaaaar gider. Ben de bin tane link veririm. Kısacası sizinki sizin dogrunuz, benimki benim doğrum....Oyleyse ben yalan soyluyorum. Bu ulkede son on yilda 860 milyon dolarlik tohum ithal ettiginiz yalan.. http://dilekkaraca.blogcu.com/turkiye-son-10-yilda-860-milyon-dolarlik-tohum-ithal-etti/13017494
Bu ulkede kurbanlik koyunun ithal edildigi yalan. http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2011/10/04/ithal-kurbanliklar-gelmeye-basladi-588955280300
Samani bile ithal ettiginiz yalan.. http://www.cnnturk.com/2012/ekonomi...arihinde.ilk.kez.saman.ithal.edecek/674694.0/
Hepsine tek tek link vereyim mi? Yoksa gerisini sen kendin arastirip bulur musun? Ben karnimdan konusmayi sevmiyorum. Gercegin bencesi sencesi olmaz, bir daha soyleyeyim. Ben "saat su an aksam 7" diyorum, sen kalkip bana "bence daha 3" diyorsun, abesle istigal ediyorsun.
Etrafimdaki herkesin alım gücü arttı. Bunun içinde emekli de var, asgari ucretlisi de... Allaha Şükürler olsun.sorun örtüyse no problem ama alım gücü arttımı sence emeklinin alım gücü asgarilinin alım gücü arttımı
Yani Abla demekki bu kadar çalışıyor kafalarıkesinlikle çocuk yapmaz bunu demek böyle destek olacak halk birbirini yiyerek
Etrafimdaki herkesin alım gücü arttı. Bunun içinde emekli de var, asgari ucretlisi de... Allaha Şükürler olsun.
benim tanıdıklarım karıkoca aldıkları asgari ücret toplamı 2000 ,1300 u ev kredisi geriye kalan 700,10 sene boyunca 700 e talim nasıl alım gücü yüksek insanlar geçinemediğinden yakınıyor,Etrafimdaki herkesin alım gücü arttı. Bunun içinde emekli de var, asgari ucretlisi de... Allaha Şükürler olsun.
tesettürlü bile değilken sürekli tesettürlü arkadaşları gaza getirmeye çalıştığınızın farkına vardım yeni yeni,iyi niyet li yapıldığını düşünmüyorum
Siz ve sizin etrafınızdakiler çok şanssız, ben ve benim etrafimdakiler çok şanslı öyleyse; başka açıklama bulamıyorum. Aynı ülkede yaşayıp da bu kadar birbirinden uzak hayatlar...benim tanıdıklarım karıkoca aldıkları asgari ücret toplamı 2000 ,1300 u ev kredisi geriye kalan 700,10 sene boyunca 700 e talim nasıl alım gücü yüksek insanlar geçinemediğinden yakınıyor,
TÜİK’in 2011 yılına ilişkin gelir dağılımı araştırmasının ortaya koyduğu bazı önemli saptamalarEtrafimdaki herkesin alım gücü arttı. Bunun içinde emekli de var, asgari ucretlisi de... Allaha Şükürler olsun.
Bu devlet hastanesindeki ameliyati stajyer mi yapiyor?Hanim efendi, devlet ve ssk da profesör olmaz, olmadı, olmayacak. Proflar üniversite ve bazı özel hastanelerde olur. Benim alanımda ahkam kesmeyin
mesele standart meselesi karıkoca çalışıp eline 700 kalıyorsa açlıktan ölmessin allahın izni ile ama 10 sene dile kolay hep nefisten kısmak didinmekihalka reva görülenSiz ve sizin etrafınızdakiler çok şanssız, ben ve benim etrafimdakiler çok şanslı öyleyse; başka açıklama bulamıyorum. Aynı ülkede yaşayıp da bu kadar birbirinden uzak hayatlar...
vallahi olayı dine imana getirmesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar emekliye 100 de 3 zam allahın takdirimi,hakmıdır,dirsek çürüt ünüversitelerde 1000 tlye orda burada çalış,allah allah diye kimse kimseyi kandırmasın kızdığım konu buTurkiyede yandas olmak varmis.Baksana asgarilinin bile alim gucu artmis.
Kiskaniyorum yandas olamadim diye.
Abla sana bişey dicem sen neden sorduğun soruların cevabını alamıyorsun oysa sana sorulan sorulara çatır çatır cevap veriyorsun bu haksızlık değil mi ortaya soralım bakalımtesettürlü bile değilken sürekli tesettürlü arkadaşları gaza getirmeye çalıştığınızın farkına vardım yeni yeni,iyi niyet li yapıldığını düşünmüyorum
Malesef bende şanssız azinliktanim sanirim.Etrafimdaki herkesin alım gücü arttı. Bunun içinde emekli de var, asgari ucretlisi de... Allaha Şükürler olsun.
Hanim efendi stajyer ve profesör diye 2 çeşit mi doktor var sadece? Devlet hastanesinde UZMAN doktorlar olur. Stajyer ve asistan da birbirinden farklı şeylerdir. Stajyer, asistan ve Prof üniversitede olur, uzman hekim de devlet hastanesinde olur.Bu devlet hastanesindeki ameliyati stajyer mi yapiyor?Nasil devlet hastanelerinde profesorler olmazmis?
http://ueh.gov.tr/HastaneIcerik.aspx?p=4ccfb7b9-d305-435c-b90d-4c8ddeb0b76f
Iste bu da AKP nin guzel icraatinin universite hastanelerinden bile kacirdigi profesorler icin yayinlanmis haber:
http://www.mynet.com/haber/guncel/hastanelerde-buyuk-kriz-594207-1
Gercegin sana goresi bana goresi olmaz! Sen alanindan bihabersen ben naapayim?
He, büyür gelMalesef bende şanssız azinliktanim sanirim.
Asgari ücretli ve emekli olmadigim icin sanirim..
Sizin orda ek kontejan varmi ?
aynen..Abla sana bişey dicem sen neden sorduğun soruların cevabını alamıyorsun oysa sana sorulan sorulara çatır çatır cevap veriyorsun bu haksızlık değil mi ortaya soralım bakalım
Niyeyse senin ve gülayın soruları havada kalıyor çok saçma ama neyseaynen..
vallahi olayı dine imana getirmesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar emekliye 100 de 3 zam allahın takdirimi,hakmıdır,dirsek çürüt ünüversitelerde 1000 tlye orda burada çalış,allah allah diye kimse kimseyi kandırmasın kızdığım konu bu
Bunlari yazdığıma inanamıyorumHanim efendi stajyer ve profesör diye 2 çeşit mi doktor var sadece? Devlet hastanesinde UZMAN doktorlar olur. Stajyer ve asistan da birbirinden farklı şeylerdir. Stajyer, asistan ve Prof üniversitede olur, uzman hekim de devlet hastanesinde olur.