Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

Hanim efendi, devlet ve ssk da profesör olmaz, olmadı, olmayacak. Proflar üniversite ve bazı özel hastanelerde olur. Benim alanımda ahkam kesmeyin :KK70:
Profesorsuz hastane olur mu yav? Ameliyatlari stajyerler mi yapiyor? Ama AKpnin saglik reformu sayesinde cogu istifa etti, kendi muayenehanelerinde calisiyorlar, o yuzden hastanelerde kalanlar kos kos birtane, oyle ki yok bile saniyorsunuz bugun.. Ne aci.. Sagliginiz asistan doktorlara, stajyerlere emanet.. Parasi olmayan ölsün hesabi.

istatistik açıklamalarınıza,teorilerinize ,tutuğunuz partiyi savunmanıza hayran kalıyorum..her görüşteki bütün arkadaşların.okurken aklımdan geçiyor ,gözümde canlandırıyorum..bu arkadaşlar tv de görüşlerini bildirse mutlaka dikkate alınırdınız diye düşünüyorum

Valla isterlerse alsinlar gerci oglen akp geldiginden beri islamiyet gelisti yazip şuurun kayboldugu anlar vardi sitede ama neyse :) Adamlar islamiyeti yaydilar masallah :KK53:
38 yaşındayım hakkında bu kadar yolsuzluk çıkan parti ne gördüm ne duydum,ondan hiç bahseden yok ama ayıptır

Hanim efendi stajyer ve profesör diye 2 çeşit mi doktor var sadece? Devlet hastanesinde UZMAN doktorlar olur. Stajyer ve asistan da birbirinden farklı şeylerdir. Stajyer, asistan ve Prof üniversitede olur, uzman hekim de devlet hastanesinde olur.
valla ben sana link verdim. Orada devlet hastanesinde calisan ve ameliyati yapan doktordan "profesor" diye bahsediyor, sadece uzman degil. baksa idin gorurdun. Cevir kazi yanmasin yapacaksan ben almiim..

Valla isterlerse alsinlar gerci oglen akp geldiginden beri islamiyet gelisti yazip şuurun kayboldugu anlar vardi sitede ama neyse :) Adamlar islamiyeti yaydilar masallah :KK53:
ya bir akp li arkadaşta çıkmış kalan 600,700 le geçinemeyen köyüne gitsin diyor,ha birde suriyelilerden rahatsızsanız elit bir semte taşının dedi bak bak..
diğeride evlaefe her ünüversite bitiren genç devlette çalışmak istiyor dedi,özel sektör 1000 tlden günde 12 saat çalıştırıyor,tabii devlete çalışmak isteyecek her türk gencinin hakkıdır bu

Sana yazmaya useniyorum ama kendini ne kadar komik duruma dusurdugunun farkinda misin? savruk'un bir fikri var, tartisiyoruz, ama senin bir fikrin bile yok, ne yazik..:rolleyes:
tartışalım anlaşalım ama gerçekçi bir bakış açısıyla,takım tutar gibi değil,gerçekler neyse yatıralım masaya,parti liderleri babamızın evladı değil,ne getirir ne götürür tartışmak gerek,

karıkoca haftanın 6 günü çalışıp toplam 2000 alıp krediden sonra elde kalan 700 le nasıl geçinir,ya halkın dar kesimlisi bu durumda,sağlık ocağına gittim emekli hanımlar bizi düşünen yok diyor,3 tane hemşire var yemin ederim 3 üde enjeksyon yapabiliyor, ama enjeksyon yapan hemşireyi 1 saatten fazla bekledik sağlık ocağında neden diğerleri gelen bebek vs onların kilosunu falan kontrol edecekler,sabahtan akşama dek bilgisyar başında oturuyorlar

Sana yazmaya useniyorum ama kendini ne kadar komik duruma dusurdugunun farkinda misin? savruk'un bir fikri var, tartisiyoruz, ama senin bir fikrin bile yok, ne yazik..:rolleyes:
burada devlet hastahanelerine işin düştüyse yandın gitti,aile hekimleri çocuklara teşhis koyamıyor,okadar çocuk zatürre olduki hem dr ların ihmali,benim oğlumada öksürük şurubu verdi gönderdi iyleşmeyince özele götürdüm,enfekyon tedavisi yapıldı,paran varsa sağlık hizmetini alırsın fakir fukaraysan ölmeden sürünürsün

burada devlet hastahanelerine işin düştüyse yandın gitti,aile hekimleri çocuklara teşhis koyamıyor,okadar çocuk zatürre olduki hem dr ların ihmali,benim oğlumada öksürük şurubu verdi gönderdi iyleşmeyince özele götürdüm,enfekyon tedavisi yapıldı,paran varsa sağlık hizmetini alırsın fakir fukaraysan ölmeden sürünürsün
Ne varsa devlette var, özeldekilerin gözlerinde dolar işaretleri dönüyor. Devlet hastaneleri o kadar güzel ve temiz ki şu anda.. En son geçen yaz ameliyat oldum, inan özel olsa o kadar ilgilenirler miydi bilmiyorum. Odamda tuvaletim, banyom, buzdolabım her şeyim vardı.

X