Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Hükümet kurma CHP-MHP ve HDP'ye düşüyor

Zengin ulke oldunuz tek partili AKP iktidari sayesinde, zengin! Koylu otursun evinde, ne yapacak pirinc, seker ekip de? Sonra kime satacak Amerika calros pirincini? Kim yiyecek Amerikada her ciftcinin urettigi misirin kalitesiz sekerini? Biz AKP sayesinde zengin ulke olduk, Suudi araplar gibi petrol ulkesi mi olduk, nedir? Sahi kimden aliyoruz artik her sene diger seneye yaramayan sebze tohumlarimizi? Son 10 yilda 860 milyon dolarlik tohum ithal etmisiz, kimi zengin ettik yerli tohumu yasaklayarak? Samani kimden aliyoruz hayvanlarimiz icin? Sahi hala hayvan uretiyor muyuz? Kimden ithal ettik kurbanlik koyunlari? Zengin olduk, cag atladik ya, otursun koylu artik evinde, yasasin dis ulkeler, onlar uretir, biz oturdugumuz yerden yeriz.. Sagolasin AKP!

IMFye borcumuzu odedik, artik Amerikaya muhtac degildik, onlarin istedigini alip onlarin pazari olmaya mecbur degildik hani? Neyin diyetini oduyoruz senelerdir?

Söylediklerinin hepsini Akparti den önceki hükümetler için düşünüyorum. Eskiden şöyle iyiydik, böyle iyiydik dediklerini de Akparti hükümeti zamanı için düşünüyorum. Aynısının tam tersi...

değişen bir şey yok önceden fakir olan zenginmi oldu aynı tas aynı hamam,vergiler yüksek hayat pahalı,asgari ücretli ünüversitelilerimiz var artık..gelecek kaygımız var,maliye bakanı 100 de 3 zamla emeklinin alım gücünü arttırdık demiş ne düşündünüz bu konuda

Ben bugunu anlatiyorum. Bugun 13 senedir Akparti yonetiyor ulkeyi.. Kanser olan hastana ilac alabiliyor musun para vermeden? Biz aliyorduk da.. Ev alabiliyor musun bankadan kredi cekmeden? biz alabiliyorduk da.. Hani faiz haramdi? Kaldiracaklardi? Kredilere faiz odemiyor musunuz yoksa? Marketlerinizdeki urunler GDOlu degil mi yoksa? Dunyada yasaklanmis seyi AKP cocuklariniza yedirirken bu sizdeki ne rahatlik? Ne bicim annesiniz siz? Tabi anneyseniz eger..

Hem ben dusunmuyorum, herkesin bildiklerini yaziyorum, benim fikrim degiller bunlar, sizin gormek istemediginiz gerceklerden bir kaci sadece.. Gercegin bencesi sencesi mi olur?

Son düzenleme:
Diğer yazdiklariniza da cevap veririm ama özellikle şu iki yazdığınız şey... Sağlık sektöründe çalıştığım için şu iki yazdığınızın KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE yalan diyemem ama YANLIŞ bilgi olduğu kesin!!!! Eskiden hastanelerde bedavaya filan olmuyordu hicbirsey! Ayrıca üniversite hastanelerinde hiçbir zaman asistan olmadan işler yürümez! Asistan doktorlar da asla ssk da değil, üniversite hastanelerinde olur, herzaman. Hocalar genelde hastaya dokunmaz -eğer özel hastası degilse- hastanın tüm angaryasini asistan yapar (bu şimdi de eskiden de böyleydi!) Hocalar sadece tedavisi hakkında fikir verir asistan a. Ama hoca nöbete kalmaz, geceleri her zaman asistan olur hastaların başında. Serviste yatan hasta ölecek olursa hoca değil, asistan müdahale eder. Sağlık sektörüyle ilgili bana tek kelime etmeyin, çalıştığım işi bana anlatmayın

Gerçeğin sencesi bencesi yok, benim soylediklerim gerçek

Hadi bakalim kursunlar koalisyonuda acilsin perdeler baslasin tiyatro
Izleme sirasi bize geldi
Mhp tukurdugunu yalayip hdp ile oturacak mi masaya
Chp havadan salladigi vaatleri yapacak mi
Hdp hadi bakalim senide gorelim bu secimin kazanani sizlersiniz ya
Ancak 3 parti bir araya gelip 1 akp olabiliyorsunz ancak.Birde bununla ovunenler kazandik diye halay cekenler var
Hadi halay basi mendilide benden
Kakao ve Ben hadi kizzzz acalim perdeleri şenlenelim biraz Turkiye nasil batirilir tiyatrosunu (ne aci)

Maalesef, eskiden her Devlet hastanesinde ve SSKda profesorler vardi, sadece universite hastanelerinde degil. Saglik sektorunde calisiyorsun, senin yasin kac? 1990li yillarda SSK hastasinde mi calisiyordun da bu kadar iddiali yaziyorsun? Ama ben Devlet hastanesinde annemi ameliyat ettirdim, dizden, operasyonu da tedavisini de bir profesor yapti. Asistan doktorlar profesorden onay almadan hastaneye yatis bile yapamiyorlardi, sen ne diyorsun? Bes kurus ameliyat ve tedavi masrafi da odemedim, ya da o kadar cuzi ilac, muayene parasi verdim ki hatirlamiyorum bile.. Sonucta durumumuz pek parlak degildi, bugunki sartlardaki gibi bir para verseydim acitirdi yani..

Benim, ailemin ve etrafimdaki herkesin son 13 yıldır alım gücümüz kesinlikle arttı. Eskisinden çok daha iyiyiz - hiçbirimize piyango filan çıkmadı- hepimiz de aynı işi yapmaya devam ettiğimiz halde refah duzeyimiz arttı. Özgürlüğümüz de arttı. Artık her deliğe başörtülü girebiliyorum, Allaha Şükür. Eskiden selâmün aleyküm desek, seriatci dinci olmakla suçlanirdik. Şimdi gayet heryerde namazimi bile kiliyorum, kimse de bişey diyemiyor. Benim etrafimdaki insanların durumu bu. Ha siz fakirleştiyseniz ve özgürlüğünüz kisitlandiysa, istediğiniz siyasi partiyi destekleyin. Ben kendi yaşam konforum değişti mi değişmedi mi ona bakarım. Çoğunluk ak partiyi destekledigine göre, çoğunluk memnun demek ki, demek ki çoğunluk benimle aynı şeyi düşünüyor. Haydi eyvallah...

Hanim efendi, devlet ve ssk da profesör olmaz, olmadı, olmayacak. Proflar üniversite ve bazı özel hastanelerde olur. Benim alanımda ahkam kesmeyin

Gerçeğin sencesi bencesi yok, benim soylediklerim gerçek
Oyleyse ben yalan soyluyorum. Bu ulkede son on yilda 860 milyon dolarlik tohum ithal ettiginiz yalan.. http://dilekkaraca.blogcu.com/turkiye-son-10-yilda-860-milyon-dolarlik-tohum-ithal-etti/13017494
Bu ulkede kurbanlik koyunun ithal edildigi yalan. http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2011/10/04/ithal-kurbanliklar-gelmeye-basladi-588955280300
Samani bile ithal ettiginiz yalan.. http://www.cnnturk.com/2012/ekonomi...arihinde.ilk.kez.saman.ithal.edecek/674694.0/
Hepsine tek tek link vereyim mi? Yoksa gerisini sen kendin arastirip bulur musun? Ben karnimdan konusmayi sevmiyorum. Gercegin bencesi sencesi olmaz, bir daha soyleyeyim. Ben "saat su an aksam 7" diyorum, sen kalkip bana "bence daha 3" diyorsun, abesle istigal ediyorsun.

sorun örtüyse no problem ama alım gücü arttımı sence emeklinin alım gücü asgarilinin alım gücü arttımı

estağfurullah ne demek gerçekleri yazıyorsun,örtülüler kurumlara girebiliyor,extra hava alanı ve yol yapıldı,geri kalan hiç bir şey gelişmedi,hatta ünüversiteli işsiz ordusu var,parklarda aç suriyeliler var

Kimseye birsey ispatlamamiza gerek yok aslinda herkes kendi dogrusuna inaniyor bagzi insanlar gozuylede gorse yine ona inanmamak icin bir kulp takiyor ozellikle burada bunu farkettim polemige suruklenip ceza almana sebep oluyorlar.Aciklamalarin cok guzel senin adinada cok sevindin benimde gozumle gordugum turbanliyi 2.sinif vatandasliktan cikarilinca normal vatandas sinifina gecince turban yasaklari kalkinca bunun hazimsizligi var hazinsizlik var
Bir maden suyu onereyim o arkadaslarada
Simdi gorucez bakalim nasil bir hukumet cikacak ortaya merak icindeyim

bundan fazla çalmazlar üzülmeye gerek yok

ben size kara çarşaflı arkadaşın hamile ve büyük beden almadığı için göbeğini pardüse ile örtemediğinden allah belanı versin dediğini yazmıştım yine konuyu başörtüsüne getiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…