kelebek avatar alemi...

walla bende bir kaç tane aldım içlerinden. tekrar teşekkürler hayatım. yanlız beceremediğim bir konu var: şu hareketli olan resimler hakkında; nasıl kaydetmek lazım ki: matlaşmasın? yani hareket özelliği korunsun...bir arkadaşım geçenlerde, ben dosya olarak gönderiyorum vs. dedi. ama ne yaparsam, yapayım: başaramıyorum. rica etsem, kayıt işlemleri hakkında bilgi verirsiniz değil mi? hepinizi sevgiyle öpüyorum kızlar. a.s.

beğendiğine sevindim
üzgünüm ama çoğu kadınlar kulübünde avatar olarak kullanılamıyor boyutları büyük olduğu için:çok üzgünüm:

•kelebek•;1683287 .!.:
beğendiğine sevindim
üzgünüm ama çoğu kadınlar kulübünde avatar olarak kullanılamıyor boyutları büyük olduğu için:çok üzgünüm:

cevabın için teşekkürler hayatım.:1hug: benim sorunum burda kullanmak için avartar bulmak değil de, genel olarak hareketli resim kayıtları ile ilgili idi. yerimsenibenherhangi bir yerden hareketli resim almak ve herhangi bir yere göndermek ve kullanmak. ve bunu yaparken: hareket özelliğini kaybetmemek. a.s.

Gerçekten hepsi birbirinden güzel olmuş kelebeğim...:asigim:
Helal olsun canım çok uğraşmışsın ama harikalar çıkarmışsın ortaya..a.s.

sitede kullanmıcaksan nerde kullanıcan kız :1rolleyes: gizli işlermi çeviriyosun yoksam :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…