• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kelebek avatar alemi...

walla bende bir kaç tane aldım içlerinden. :utangac: tekrar teşekkürler hayatım. yanlız beceremediğim bir konu var: şu hareketli olan resimler hakkında; nasıl kaydetmek lazım ki: matlaşmasın? yani hareket özelliği korunsun...bir arkadaşım geçenlerde, ben dosya olarak gönderiyorum vs. dedi. ama ne yaparsam, yapayım: başaramıyorum. rica etsem, kayıt işlemleri hakkında bilgi verirsiniz değil mi? hepinizi sevgiyle öpüyorum kızlar. a.s.

walla bende bir kaç tane aldım içlerinden. :utangac: tekrar teşekkürler hayatım. yanlız beceremediğim bir konu var: şu hareketli olan resimler hakkında; nasıl kaydetmek lazım ki: matlaşmasın? yani hareket özelliği korunsun...bir arkadaşım geçenlerde, ben dosya olarak gönderiyorum vs. dedi. ama ne yaparsam, yapayım: başaramıyorum. rica etsem, kayıt işlemleri hakkında bilgi verirsiniz değil mi? hepinizi sevgiyle öpüyorum kızlar. a.s.

beğendiğine sevindim
üzgünüm ama çoğu kadınlar kulübünde avatar olarak kullanılamıyor boyutları büyük olduğu için:çok üzgünüm:

Love_You_by_drsmith.jpg

I_Love_You_by_colorblindme.jpg

How_Do_I_Say_I_Love_You__by_PresentDayRomeo.jpg

I_Love_You_by_vaporiss.jpg

Love_you_to_death_by_bloody_earth.jpg

I_Love_You_by_sporkguy.jpg

I_Say_I_Love_You_-_I_Do.jpg

s__5_by_kea_etc.jpg

Love_You_Still_by_raine_angel.jpg

•kelebek•;1683287 .!.:
beğendiğine sevindim
üzgünüm ama çoğu kadınlar kulübünde avatar olarak kullanılamıyor boyutları büyük olduğu için:çok üzgünüm:

cevabın için teşekkürler hayatım.:1hug: benim sorunum burda kullanmak için avartar bulmak değil de, genel olarak hareketli resim kayıtları ile ilgili idi. yerimsenibenherhangi bir yerden hareketli resim almak ve herhangi bir yere göndermek ve kullanmak. ve bunu yaparken: hareket özelliğini kaybetmemek. a.s.

Gerçekten hepsi birbirinden güzel olmuş kelebeğim...:asigim:
Helal olsun canım çok uğraşmışsın ama harikalar çıkarmışsın ortaya..a.s.

kelebekkk
heppsı cok guzeldı:asigim:
emegıne saglık canım :hooray:
ya bıde sey dıcektım:utangac:
hanı sen ımzana eklıyosun ya bazen
tv falan onlarda cok guzeller
ben bayılıom zatı senın avatrlarına ve ımzalarına
onlardanda ekler ısın
soz sıtede kullanmam:1hug:

sitede kullanmıcaksan nerde kullanıcan kız :1rolleyes: gizli işlermi çeviriyosun yoksam :roflol:

Back