Transfer sonrası

Şuan test yaptım. 20 dk dır bir noktaya bakmaktan gözlerim kör olacak. Yok kalbimden daha temiz. 6.günüm bu gün.daha da dönmez herhalde 6 da negatif çıkıp sonra pozitife dönene var mıdır ki

Şuan test yaptım. 20 dk dır bir noktaya bakmaktan gözlerim kör olacak. Yok kalbimden daha temiz. 6.günüm bu gün.daha da dönmez herhalde 6 da negatif çıkıp sonra pozitife dönene var mıdır ki
Az önce okudum birisinin 12.gün pozitif çıkmış geç tutunma olmuş o yüzden olumsuz düşünme bekle bakalım biraz daha bozma moralini ilaçlarını da bırakma dualarım seninle 🤲🏼

Bence vardır kendini stres sokma bir de yerinde olsam dayanırım bi 10. 12. Güne kadar gider direkt kan testi veririm böyle gereksiz üzülüyor olabilirsin

Az önce okudum birisinin 12.gün pozitif çıkmış geç tutunma olmuş o yüzden olumsuz düşünme bekle bakalım biraz daha bozma moralini ilaçlarını da bırakma dualarım seninle 🤲🏼
Canım ben de bugün sanki adet olacakmışım gibi hafif hafif bi ağrı oldu karnımda ama şiddetli bi şey değildi arada da sol kasığımda batma oldu, ama bunlara bakıp kesin yorum yapmıyorum oldu ya da olmadı diye, sadece fark ediyorum ister istemez :) sende de benzer bi durum var mı

Canım ben de bugün sanki adet olacakmışım gibi hafif hafif bi ağrı oldu karnımda ama şiddetli bi şey değildi arada da sol kasığımda batma oldu, ama bunlara bakıp kesin yorum yapmıyorum oldu ya da olmadı diye, sadece fark ediyorum ister istemez :) sende de benzer bi durum var mı
Bende aynı durumdayım adet ağrısı var karnım ağrıyor ama göğüslerimde hiçbir belirti yok sanırım adet olucam hayırlısı Herşeyin🤲🏼
Sen test yaptın mı yoksa beklemede misin

mantıklı ama ben şey yapıcam , kan verdiğim gün idrar testi de alıcam idrar testinde hiç silik çizgi görmedim görmeyi çok istiyorum 🙈
Bende hiç görmedim ya 4 senedir okadar çok test yapıp negatif aldım ki ama yine aynısı çıkarsa diye de korkmuyor değilim 🥹
Senin test günün ne zaman sanada mı 12.gün kan ver dediler

Bende hiç görmedim ya 4 senedir okadar çok test yapıp negatif aldım ki ama yine aynısı çıkarsa diye de korkmuyor değilim 🥹
Senin test günün ne zaman sanada mı 12.gün kan ver dediler
İşte bende de hiç çıkmadı , bana da tam 12. Gün dediler , yani haftaya çarşamba oluyor ama planım 10. Gün kanda baktırıp 12. Gün yükseldi mi diye takip etmek

Yok kendimi üzmedim ya hazırlıklıydım zaten biliyordum çıkmayacağını bişeyler de içmiştim merak işte ben ettim sen etme 🙈🙈
o zaman ben yerinde olsam şöyle yapardım , daha başka gebelik testleri alırdım gün gün denerdim silikleşene kadar :) biraz daha zaman geçince de gider direkt kan verirdim emin olmak için

o zaman ben yerinde olsam şöyle yapardım , daha başka gebelik testleri alırdım gün gün denerdim silikleşene kadar :) biraz daha zaman geçince de gider direkt kan verirdim emin olmak için
Bitane var yanımda diğerleri de gelecek ya bende öyle yaparım dedim belki yarın öbürgün koyulaşır Rabbimden ümit kesilmez 🤲🏼

X