Kız inanın bana bu durumu yaşayan bir çok insan var keşke buraya video da atabilsekKıpırtı gıdıklama gibi kelebek çırpınislaari gibi hissedersiniz ilk hareketleri 20 haftalık civarı .16 haftalık Tekme imkansiz büyük ihtimal bağırsak hareketidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız inanın bana bu durumu yaşayan bir çok insan var keşke buraya video da atabilsekKıpırtı gıdıklama gibi kelebek çırpınislaari gibi hissedersiniz ilk hareketleri 20 haftalık civarı .16 haftalık Tekme imkansiz büyük ihtimal bağırsak hareketidir.
Ya demi bencede zayıflıkla çok ilgisi var ya benim de oğlum olacakmış ve masallah çok hareketliBende ilk hamileliğim olmasına rağmen 16.haftada hissetmiştim bence zayıflığınızın etkisi var bende o kilolardaydım doğdu çok hareketli bir oğlum var 7 bucuk aylık suan dur durağı yok simdiden başarılar diliyorum
Maşallah Allah sağlıklı vakitli kucağınıza almayı nasip etsinYa demi bencede zayıflıkla çok ilgisi var ya benim de oğlum olacakmış ve masallah çok hareketli
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun inşallahMaşallah Allah sağlıklı vakitli kucağınıza almayı nasip etsin
Hamileliğimin 16. Haftasında yım ilk gebeliğim ve bu gün tekme attı dışardan da görebildiğim bir tekmeydi bu benim gibi olan varmı ilk tekmelek kelebek kanat çırpması gibi olur diyorlar ama bu bildiğin futbol oynadı videosunu da çekebildim birde böyle yumru gibi duruyor
Mutlaka zayıflıkla ilgisi var ama ben bu kadar erken bu denli bir hareket yine hissedeceğinizi sanmıyorum. 177 boyunda 59 kilo olan 2 hamileliğin de de sadece göbeği çıkmış bir insanım eğer öyle olsa bende mutlaka o kadar yoğun hissederdim sanıyorumDoğrudur ama herkeste farklılık gösterebiliyor muş bu durum bende emin olamadım ama bu tekme değilde ne olabilir bilmiyorum çünkü göbeğim yukarı çıkıp indiğini videoya aldım ve bu tekme bir kere değil di içimde kıpırdadığını çok net hissettim birde kiloyla ilgili de olabiliyor Muş ben 58 kiloyum
Doğrudur evet ben şu an 17 haftalık oldum ve dışarıdan tekmelerini çok net bir şekilde görebiliyorum hissediyorum her insanda farklı olabilir bu durum ben doktoruma dediğimde artık daha net hissedeceksin normal demiştiBen de ilk gebeliğim olmasına rağmen 16.haftada hissetmeye başladım ama aşırı belli belirsizdi, sağ tarafımda ufak bir pıt oldu emin olamadım. Birkaç gün sonra tekrar oldu ama futbol oynar gibi vs olması imkansız :) 150 gram falan o bebek, karnınız çıkabilir benim de karnım vardı ama yamukluk vs olmaz. Hatta perinotolog 16.haftada hissetmen imkansız, bağırsak hareketidir demişti.
Doğrudur evet ben şu an 17 haftalık oldum ve dışarıdan tekmelerini çok net bir şekilde görebiliyorum hissediyorum her insanda farklı olabilir bu durum ben doktoruma dediğimde artık daha net hissedeceksin normal demişti
Futbol olayı biraz abartı olabilir sadece dışardan çok net bir şekilde görebildiğim için o tabiri kullandım çok hareketli bir bebekBen de ilk gebeliğim olmasına rağmen 16.haftada hissetmeye başladım ama aşırı belli belirsizdi, sağ tarafımda ufak bir pıt oldu emin olamadım. Birkaç gün sonra tekrar oldu ama futbol oynar gibi vs olması imkansız :) 150 gram falan o bebek, karnınız çıkabilir benim de karnım vardı ama yamukluk vs olmaz. Hatta perinotolog 16.haftada hissetmen imkansız, bağırsak hareketidir demişti.
Bazı kadınların rahmi önde oluyor hatta ileri aylara kadar göbeği çok çıkmıyor. O yüzden bebeği daha erken veya daha çok hissedebiliyorlar.Hamileliğimin 16. Haftasında yım ilk gebeliğim ve bu gün tekme attı dışardan da görebildiğim bir tekmeydi bu benim gibi olan varmı ilk tekmelek kelebek kanat çırpması gibi olur diyorlar ama bu bildiğin futbol oynadı videosunu da çekebildim birde böyle yumru gibi duruyor
Hah evet çok doğru benim bebeğim toplanıyor yumurta gibi bir yere sonra tekme atıyorBazı kadınların rahmi önde oluyor hatta ileri aylara kadar göbeği çok çıkmıyor. O yüzden bebeği daha erken veya daha çok hissedebiliyorlar.