Kekik Suyu Kürü

kekik suyu kabızlığa karşı çokk iyi geliyor zayıflamya bi etkisi yok ama idrar söktürücü ve aynı zamanda vücütta biriken ödemi alıyor:lepi::içelim:

2000 yılında her sabah aç karnına kekik otunu bir su bardağı su ile kaynatıp demlenmesini bekleyip içiyorum ve o ay her istediğimi yedim tatlı falanda kesmedim boğazdan ama ağızda öyle bir kuruluk yapıyorki günde 3 lt falan su içiyordum ay sonu tam 8 kilo verdim boyum 174 kilom 68 di 60 kiloya düştüm tavsiye ederim ama bol su içmeyi unutmayın suyu soğuk değil normal içtim mide rahatsızı olmama rağmen hiçbir sorunla da karşılaşmadım sivilcelerede çok iyi geldi cildim süper oldu

kekik suyunu evde kendimizde yapsak olurmu illaki aktardan hazır kekik suyu almak şartmı 15 milyon çok pahalı geld ibana

Kızlar benim de adetim gecikti... Kekiğin adet söktürücü etkisi olduğunu duydum, tatile gideceğim için adetimi söktürmek için şimdi kaynattım... Öyle aktardan hazır kekik suyu fln almadım bildiğimiz kekiği çay gibi demledim... Adet söktürücü olarak kullanmış olan var mı aranızda?

kızlar kekik suyu o içilemez acılıktaki tadına rağmen müthiş kilo verdiren,
metabolizmayı hızlandıran %100 doğal bir ürün..
ben acılığından dolayı içemedim ama ablam 3yıl kadar önce birkaç ay kullandı ve hafif bir diyetle destekleyerek müthiş kilo verdi..
marketlerde satılıyor (sirke reyonlarında oluyor genelde)
ablam ege taraflarında yol kenarındaki köylü satıcılardan aldı hep.
katkısız olmasının daha mı etkisi vardır bilemem ama kekik suyu başlı başına süper birşey ve zayıflatmasıda cabası..
içiniz kaldırırsa tavsiye ederim
ama tadı gerçekten dayanılır gibi değil
çok ama çoook keskin bir acılığı var
ben içtikten sonra saatlerde kendime gelememiştim:KK53:
ablamda acı yiyip içemez normalde ama faydasını gördükçe lıkırlıkır içti valla :18:

suyu kaynatıp bir fıncana koyuyorsun sonra bi tutam kekik atıyosun sonra dibine çökünce içiyosun teyzem içmişti ve bayagı kılo vermıstı

çayıyla kilo verilebiliyorsa süper. çünkü suyunu tüketmek çok zor ve keskin olduğu için insan korkuyor kullanmaya. 4-5 yıl önce falandı bizim altkomşu kekik suyu kullanıyordu. kız 20 kilo falan vermişti, diyet yapmadığınız söylüyordu ama gördüğüm kadarıyla yediklerine de dikkat ediyordu baya bi.

kızlar kekik suyu o içilemez acılıktaki tadına rağmen müthiş kilo verdiren,
metabolizmayı hızlandıran %100 doğal bir ürün..
ben acılığından dolayı içemedim ama ablam 3yıl kadar önce birkaç ay kullandı ve hafif bir diyetle destekleyerek müthiş kilo verdi..
marketlerde satılıyor (sirke reyonlarında oluyor genelde)
ablam ege taraflarında yol kenarındaki köylü satıcılardan aldı hep.
katkısız olmasının daha mı etkisi vardır bilemem ama kekik suyu başlı başına süper birşey ve zayıflatmasıda cabası..
içiniz kaldırırsa tavsiye ederim
ama tadı gerçekten dayanılır gibi değil
çok ama çoook keskin bir acılığı var
ben içtikten sonra saatlerde kendime gelememiştim:KK53:
ablamda acı yiyip içemez normalde ama faydasını gördükçe lıkırlıkır içti valla :18:

Ablanız gün içerisinde ne kadar içti acaba? Bir de aç ya da tok karnına içmek farkediyor mu ?

kekik suyunu hazır almak yerine evde kendiniz yapın bence
bi süre bende yapmıştım.Yağ yakıcı özelliği var ama evde kendim yapmıştım.Bağırsakları çalıştırıyordu acayip sancılı oluyordu ama

Benim de yıllar önce komşumun kızı kullanmıştı kekik suyunu. Günde iki defa falan meyve suyuyla karıştırıp içiyordu. İnanılmaz zayıflamıştı. Ben o kızın zayıflayabileceğine hayatta inanmazdım ama fazlasıyla ince bir kız haline gelince hepimiz şok olmuştuk. O da diyet yapmadığını söylüyordu ama dikkat ediyordu. Hergün 15-20 dakika göbek egzersizi yapıyordu. Uygun olduğu zamanlarda içiyordu, öyle aç tok falan takip etmiyordu. En güzeli de zayıfladığında ne sarkma oldu ne de çatlak falan. Kızda selülit sıfırdı. Hayatında hiç kilo almamış tanıdıklarımın dahi öyle değildi vücudu. Çok özendim ama tadından dolayı kullamadım hiç. Şimdi kullanmayı düşünüyorum fakat çok uzun süreli değil. 15 gün kullanıp 15 gün ara vererek kullanayım diyorum. Uzun sürede belki zararı olabilir. (Kız aylarca kullanmıştı, bildiğim kadarıyla bir sakıncası olmadı. Hatta onların akrabaları falan hep kullanırmış, sağlık için)

Benim de yıllar önce komşumun kızı kullanmıştı kekik suyunu. Günde iki defa falan meyve suyuyla karıştırıp içiyordu. İnanılmaz zayıflamıştı. Ben o kızın zayıflayabileceğine hayatta inanmazdım ama fazlasıyla ince bir kız haline gelince hepimiz şok olmuştuk. O da diyet yapmadığını söylüyordu ama dikkat ediyordu. Hergün 15-20 dakika göbek egzersizi yapıyordu. Uygun olduğu zamanlarda içiyordu, öyle aç tok falan takip etmiyordu. En güzeli de zayıfladığında ne sarkma oldu ne de çatlak falan. Kızda selülit sıfırdı. Hayatında hiç kilo almamış tanıdıklarımın dahi öyle değildi vücudu. Çok özendim ama tadından dolayı kullamadım hiç. Şimdi kullanmayı düşünüyorum fakat çok uzun süreli değil. 15 gün kullanıp 15 gün ara vererek kullanayım diyorum. Uzun sürede belki zararı olabilir. (Kız aylarca kullanmıştı, bildiğim kadarıyla bir sakıncası olmadı. Hatta onların akrabaları falan hep kullanırmış, sağlık için)

merhaba ben deniz. çok fazla kilo vermek istiyorum. MEDXIXHAN bu yazıdaki yorumunuzu gördüm . bunu biraz daha detaylı açabilir misiniz. 4 lt su 4 demet maydanoz 4 limon 1 su bardağı kekik bunu uyguladınız mı acaba sonuç ne oldu. bende uygulamak istiyorum ne dersiniz lütfen yardımcı olur musunuz. şimdiden teşekkürler

X