Değilizdir, sende gel katıl bize.İkiniz toplam 180 kilo musunuz?
Tarifin rsimleri geldi hadi bakmaya
Tamam geleyim beraber ezelimDeğilizdir, sende gel katıl bize.
Tamam, bakalım bakalım.
Meyve ile gidiyor, bugün misal incir toplayıp 3 tane yedim.Diyet yaparken nasıl çatlamıyorsunuz? Tatlı yeme isteği nasıl gidiyor
E şekerli meyveler de yasak değil mi?Meyve ile gidiyor, bugün misal incir toplayıp 3 tane yedim.
Yasak, ama ben tolere edebiliyorum.E şekerli meyveler de yasak değil mi?
Fusramın keki çok güzel görünüyor ve eminim tadı da güzeldir.Kızlar kekler benim dediğim gibimi çıktı
Evet canım en geç 19 Ağustos'ta eklenmiş olması lazımNevreste canim 19 agustosa kadarmi katilim suresi? Ne kadar zamanda yapmam gerekiyo onu hesap ediyorum:)))
Hepsi cok guzell daha neleri gelecek kimbilirr.. duzsuzun! tarih yanlis mi olmus ya acaba? :)Fusramın keki çok güzel görünüyor ve eminim tadı da güzeldir.
Duzsuzumunki de, süper bir tat olduğuna eminim.
Daha var izlemede kalınFusramın keki çok güzel görünüyor ve eminim tadı da güzeldir.
Duzsuzumunki de, süper bir tat olduğuna eminim.
Tamam canim. Valla iyiki bi yarismaya katilcam bende:)) sorular sorularrr:))Evet canım en geç 19 Ağustos'ta eklenmiş olması lazım
Ben bunun için buradayım:)Tamam canim. Valla iyiki bi yarismaya katilcam bende:)) sorular sorularrr:))
Aynen yanlış yazmıştır sorun yokHepsi cok guzell daha neleri gelecek kimbilirr.. duzsuzun! tarih yanlis mi olmus ya acaba? :)
Yalniz bisey dikkatimi cekti kivamlar baya kati gorunuyor.. ben daha akiskan yapiyorum. Oluyor ama.Daha var izlemede kalın