- 22 Temmuz 2017
- 44.065
- 130.889
Amin canım, inşallah. Allah razı olsun.Allah razı olsun, Nevoş söyledi Allah nasip ederse, doğum anında duamda olacaksın, Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım, inşallah. Allah razı olsun.Allah razı olsun, Nevoş söyledi Allah nasip ederse, doğum anında duamda olacaksın, Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah
Cnm deneme süresini bi aş bakıcazNe ballısın kız sen bana yokmuş daha.
Kaç kilo verdin ki listeye 2 haftada girilmiyo mu
Aynen benmde öyle vallaAcil sunum düşünmek gerekiyor, ben tarifimden eminim ammaaaaaa sunum denince kanım çekiliyor resmen.
Görüntüsüne bayıldım, daha ne çıtası olsun.Yok yaaa ne çıta yaa ne çıta yükseltmesi :)
Allah rızası için adres ver eksik malzemeni ben yollucam sana bi yapamadınBelli olmaz, belki yarın bile yapabilirim eksik malzemem gelirse.
Allah yardımcın olsun canım.
Evet biri daha kullanıyo değiştiririm onu da yakında.. karamel şelalesi yaparım :))retro_hippo hippom, bugün senin profil fotonu başka nickname de gördüm. Dedim, yine mi nick değişti?
Eşim getirmiş 1 saat kadar evvelAllah rızası için adres ver eksik malzemeni ben yollucam sana bi yapamadın
Çok merak ettim ne eksik ??Eşim getirmiş 1 saat kadar evvel
Yarın öğleden sonra eklerim nasipse. Hava karardı artık, çekim yapamayacağım için yarın yapacağım tarifimi.
Çok merak ettim ne eksik ??
Ana malzeme dimi
Evet canımAna malzeme dimi
Aynen altın nasıl alacağız.Oturun oturduğunuz yerde, altın 320₺ olmuş.
Ben kuzenimin düğünü için aldım bugün, içime oturdu.
Cevap bekliyorumNohut unlu glutensiz kek gelmiş Nevreste , fakat fotoğraflar nerede?
Aman o kadar kilo alınızr mıKekleri yiyip yiyip, 180 kilo olup, bende onları ezmezsem.
İkiniz toplam 180 kilo musunuz?Bende kilo almayıp, ByNkoaLa ile beraber ezmeye karar verdim zaten.