Ne yani bana kek yapmak bu kadar mı zor olduAllahımmm sana geliyormmm
Söylemeyiz sürpriz:)Oooooooo öyle miiiiiiii neli yapacakmış nelisakın beni çağırmamazlık yapmayın bak küserim
Çok eğlenceli çok katılacakmısın sendeAnam geldin hemde isik hizi olsun dedin yani :)) bu kisim baya eglenceliymis, curutmusum yillarimi : (
Katilcam insallah.. bakalim: ))Çok eğlenceli çok katılacakmısın sende
Ooooo beklemedeyimmmmmm sen ki yılların anası en güzel kekler senden sorulur marifetli kankeytammmKatilcam insallah.. bakalim: ))
Cıx sana zor değil ama snum zorNe yani bana kek yapmak bu kadar mı zor oldu
Bak havaya girerim:)) bu gazla tutamaz kimse beni :))Ooooo beklemedeyimmmmmm sen ki yılların anası en güzel kekler senden sorulur marifetli kankeytammm
Harika bir sunum bekliyorumCıx sana zor değil ama snum zor
Bebeğin 40 ı çıkacak
Tutmasın bütün oylar tontrikoya ahahahha şöyle yumuşak pufff bir kekBak havaya girerim:)) bu gazla tutamaz kimse beni :))
Yengeç mi olmuş kız yoksa temmuzda mı doğdu artık altınımızı alır gideriz affettiririz kendimiziBebeğin 40 ı çıkacak
Yok ya canim sunumlarim gencken iyiydi simdi sansim yok bence:)) ama olsun zevkle katilcam..Tutmasın bütün oylar tontrikoya ahahahha şöyle yumuşak pufff bir kekhemde tontrıko eli değmiş
Aman sunum işini bende çok beceremiyorum yapıp geçiyorumYok ya canim sunumlarim gencken iyiydi simdi sansim yok bence:)) ama olsun zevkle katilcam..
İnş ablacımHarika bir sunum bekliyorum
Bence de sunum yapamadan bitirdiler
Temmuzda doğdu canımYengeç mi olmuş kız yoksa temmuzda mı doğdu artık altınımızı alır gideriz affettiririz kendimizi