- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Oooooo hoşbuldum yemek bölümü müdavimleri sizi arasam direk buraya gelicem artık canım yer belli nasılsınnnHoş geldin duzsuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooooo hoşbuldum yemek bölümü müdavimleri sizi arasam direk buraya gelicem artık canım yer belli nasılsınnnHoş geldin duzsuzum
Aaaaa, olur mu. Dikkatleri tarifine çekmen gerekli, kekini denemeleri için yazmalısın.Gaffama kocaman bi kaya parcasi geldi : ))
Skandallllll
Marketing diyosun:)) elimden geleni yapicam insallah:))Aaaaa, olur mu. Dikkatleri tarifine çekmen gerekli, kekini denemeleri için yazmalısın.
Tamam, 1 hafta sonra bize halâ bir kek yapmadıysa, dedikodumuza start veririz.Korkup kaçtı diye dedikodu çıkartırım:)
Tontirikommmm kankeytammmmMarketing diyosun:)) elimden geleni yapicam insallah:))
Oooo hadi hayırlı olsunEkledim kiiiiiiii
İyiyim canım çok şükür
Afilli tarifini merakla bekliyorum:)
Afili mi?Ekledim kiiiiiiii
Tamam o iş bizde:)Tamam, 1 hafta sonra bize halâ bir kek yapmadıysa, dedikodumuza start veririz.
Tontriko bize kek yapacakTontirikommmm kankeytammmm
Teşekkürler senden yardım istifam o en altta yüklenmemiş resimler var dilermişim rica etsemOooo hadi hayırlı olsun
Yemek yapıp, oy alamayıp, güreşe doyamıyorum kuzumm.Oooooo hoşbuldum yemek bölümü müdavimleri sizi arasam direk buraya gelicem artık canım yer belli nasılsınnn
Oooooooo öyle miiiiiiii neli yapacakmış neli sakın beni çağırmamazlık yapmayın bak küserimTontriko bize kek yapacak
Canim cigerim hosgeldim canim nerdesin yanliz birakiyon kankeytani : ( aklimdaydin valka kesin calisiyodur diye dusunuyodum. Katiliyo musun sende:)Tontirikommmm kankeytammmm
Aydın = 40 derece = nem tavan = ben buhar aha bu denklemdeyim bendeYemek yapıp, oy alamayıp, güreşe doyamıyorum kuzumm.
Sıcaklardan nasıl olunursa artık, sen nasılsın?
Bir an evvel yüklemelisin tarifini, yoksa çok kafan karışacak.Allahımmm sana geliyormmm
Katıldım bilemmmmmmmm düğün vardı hazırlık alışveriş temizlık baya yoruldum birde misafir etiketle elimdeki işi bırakır koşar gelirim sana canımmmmmmCanim cigerim hosgeldim canim nerdesin yanliz birakiyon kankeytani : ( aklimdaydin valka kesin calisiyodur diye dusunuyodum. Katiliyo musun sende:)
Anam geldin hemde isik hizi olsun dedin yani :)) bu kisim baya eglenceliymis, curutmusum yillarimi : (Katıldım bilemmmmmmmm düğün vardı hazırlık alışveriş temizlık baya yoruldum birde misafir etiketle elimdeki işi bırakır koşar gelirim sana canımmmmmm
Tabi ki canımTeşekkürler senden yardım istifam o en altta yüklenmemiş resimler var dilermişim rica etsem