Valla geçmişAtı alan üsküdarı geçti... Sen uyu daha
Katılacak mısın yeni kategoriye?
Kolay gelsin canım, ne konservesi yapıyorsunKonserve işine devam
Bunca güzel kek arasında benim tarifimi beğendiginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kıymetli oylarınız sayesinde birinci oldumiyi ki varsınız
Ayrıca diğer tüm yarışmaci arkadaslarimi da verdikleri emekler için tebrik ederim
- @Lereenim
- @kronik_unutkan
- @GurbetGuzeli
- @gulis
- @5848BL
- @cesmi_naz
- @citkirildim
- @Picama
- @arsel
- @tesaduf
- @LezzetliCipetpet
- @FBahar
- @Den
- @NAZ22076
- @x1907
- @firdefs
- @Kanatsizkus
- @SaskinAnne
- @la_edri
- @grill
- @Fistiklicikileta
- @eggplantlover
- @NeKHBeT
- @Bitttter
- @gamzenn
- @Kelebekcikk34
- @MissAmor
- @befer
- @yesilcan86
- @pinkstrap
- @dengelidengesiz
- @askbahcem
- @ehlimuhabbet
- @ltnbng
- @gve
- @ysbam
- @dipsiz kuyu
- @cmabel
- @yahuuuu
- @_LA_PATYA_
- @Minel00
- @_Vendetta_
- @iklimim123
- @tuzsuz_ruh
- @Futile
- @alimiyon
- @sedamsf
- @-Mavi
- @Super_anne1411
- @kaftankef
- @Similo
- @Elifece20
- @TamBirRabia
- @Umut-1
- @Nibe
- @CocoChanelmademoiselle
- @Gokyuzumm
- @pasa annesi
- @trncysl
- @-Gul-
Astoria - @PapatyamMeneksem
- @FundaBerk
- @Erenokcu
- @-nemesis-
- @GabrielOEmers
- @Uqalaa
- @myhappyending
- @MrsBiyolog
- @Whiteblacklife
- @zeynoc17
- @Esrasvn
- @Kajupi
- @Tententen
- @kahvemsi mutluluk
- @Busrafk
- @Efsane anne
- @Bittermor
- @morcivertkedi
- @beautifulsweet
- @rozikka
- @Gezi92
- @Streskz
- @Kiraze92
Yarışmayı kaybettim ama oğlum Marmara Üniversitesini tutturmuş ,şimdi baktı,sabahtan beri açılmış mı diye bakıyordu
Çokk tesekkurler canım :) inşallah ikisinin de bahtı açık olsunBiliyordum ehehe. İkinci minnoşun şansına oldu, ikisi de şanslı çocuklar olacaklar hadi bakalım. Tebrik ederim. :)
Fen Bilgisi Öğretmenliği.Nette ataması zor yazan da var,iyi bölüm diyen de...Tebrik ederim. :) Bölümü ne?
Siyah üzüm konservesi.Bahçemden topladım,kaynattım süzdüm ,şişelere koydum ,acaba içersem sarhoş olur muyum?Kolay gelsin canım, ne konservesi yapıyorsun
Teşekkür ederim canısı, kısmet sanaymış bizde arkandan geldikÇok teşekkür ederim canım senin kekin ve sunumun da harikaydı gerçekten
Yıllanmışsa olursunSiyah üzüm konservesi.Bahçemden topladım,kaynattım süzdüm ,şişelere koydum ,acaba içersem sarhoş olur muyum?
Beni bayağı yordu kerataTeşekkür ederim canısı, kısmet sanaymış bizde arkandan geldik
Kaynadıysa bişicik olmazSiyah üzüm konservesi.Bahçemden topladım,kaynattım süzdüm ,şişelere koydum ,acaba içersem sarhoş olur muyum?
Yok yıllanmayacak,aylanacakYıllanmışsa olursun
He iyi bari,bir an şüphede kaldımKaynadıysa bişicik olmazo dediğin çiğden yapılıyor