- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Kalbinin ritmi hiç bu kadar artmamıştır abla heraldeBeni bayağı yordu kerata
Maç izler gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbinin ritmi hiç bu kadar artmamıştır abla heraldeBeni bayağı yordu kerata
10 yarışmaya katıldım ,en heyecanlı olanıydıKalbinin ritmi hiç bu kadar artmamıştır abla heralde
Maç izler gibi
O zaman sıkıntı yok, yine de kontrollü iç senYok yıllanmayacak,aylanacak
Bu demek oluyor ki madalyaya çok yaklaştın yeni kategoriden de umudu keselim biz10 yarışmaya katıldım ,en heyecanlı olanıydı
Ben yokum pusuda fikrim değişmediği süreceHerkes pusuya yatmış gibi bir hava seziyorum ,kategori açılınca hurrrrraaa
Afiyetle yiyin canım, hiç onun konservesini yapmadım.Siyah üzüm konservesi.Bahçemden topladım,kaynattım süzdüm ,şişelere koydum ,acaba içersem sarhoş olur muyum?
Bu heyecan yeter bana bir süre,sıradaki kategoride yokumBu demek oluyor ki madalyaya çok yaklaştın yeni kategoriden de umudu keselim biz
Ben de öyle diyorum ,beni yoldan çıkarıyorsunuz sonraBen yokum pusuda fikrim değişmediği sürece
Tantuni yapmazsın umarımHerkes pusuya yatmış gibi bir hava seziyorum ,kategori açılınca hurrrrraaa
Tantuni yapmazsın umarımHerkes pusuya yatmış gibi bir hava seziyorum ,kategori açılınca hurrrrraaa
Yeniyor,biraz uğraştıcı olabilir:)Yeni kategoriyi beklerken bizi çatlatan Nevreste ablama selam olsun
Accık da mı ipucu yok ey minnoş kadın
Ben de 3 senedir yapıyorum ,çok şifalı diye.Afiyetle yiyin canım, hiç onun konservesini yapmadım.
Vejeteryanlar sevmiyor doğrudurYeniyor,biraz uğraştıcı olabilir:)
Sevmeyenler olabilir
Yok yapılmış hazırda var zaten ,aynı resimleri ekleyeceğim,israfa gerek yokTantuni yapmazsın umarım
Pusudan çıkıcam da ona göre
Uzun süre pişen bişey demek ki et mi ettttYeniyor,biraz uğraştıcı olabilir:)
Sevmeyenler olabilir
Evet israf haramdır, günahtır ekle gitsinYok yapılmış hazırda var zaten ,aynı resimleri ekleyeceğim,israfa gerek yok
Çayda kahvaltıda yenir :)Acaba nedir nedir?Eti etiUzun süre pişen bişey demek ki et mi etttt
Ama ete hayır diyebilen yok ben bi gidip kategorileri kontrol edeyim
Çayda kahvaltıda yenir :)Acaba nedir nedir?Eti eti