ananın yanındasın diye ellemiyom,dön göstericem ben sanaÖyle diyorum
Bu sefer biz destek oluruz daha disiplinli olursun:)Benim bir girip kovulmuşluğum var takımlardan. Belki siz de beni istemezsinizdaha neyin ne olduğunu anlamamıştım, bir de iş yoğunluğundan unutmuşum takımda bildirim yapmayı galiba, sarı kart filan almadan direkt kırmızı yiyip postalandım
Neyse bi doğsun bizim Betül, o zaman dolanırım ayaklarınıza noooolur beni alın, bu sefer çok cici bi kız olacağım derim 
Ablamı profilinde görmüyor musunuz, benim normal halim onun hamiş halinden şişkoonun gözü baykuşta zaten, bi baykuşu olsun yeter ona
Tamam dönüşte görüşelim:)ananın yanındasın diye ellemiyom,dön göstericem ben sana
Ay teşekkür ederim utandimBu sefer biz destek oluruz daha disiplinli olursun:)
Prensesimizin adı Betül mü olacak
Çok güzel bir isimsağlıkla kucağına alırsın inşaallah kilolar verilir
Bende ikizlere 78-79 ile hamile kalmıştım:)
ProfildekiEmira SY mi
Maşaallah Rabbim nazarlardan saklasın
maşallahAy teşekkür ederim utandim
Evet evet kendisiBu sefer biz destek oluruz daha disiplinli olursun:)
Prensesimizin adı Betül mü olacak
Çok güzel bir isimsağlıkla kucağına alırsın inşaallah kilolar verilir
Bende ikizlere 78-79 ile hamile kalmıştım:)
ProfildekiEmira SY mi
Maşaallah Rabbim nazarlardan saklasın
maşallahkız 7. ayda gobeenn ne kocaman düşmüş aşağı o
heee bu normalmişYok kız hamile olduğum belli olsun diye öyle eğri durdum yoksa normal halı öyle değildur bı tanede önden halini koyayım
Hamile olasım geldiYok kız hamile olduğum belli olsun diye öyle eğri durdum yoksa normal halı öyle değildur bı tanede önden halini koyayım
Maşaallah harika görünüyor:)Evet evet kendisiprofesyonel çekim yaptırdı bu sefer hamileliğinde hepsi rüya gibi çıkmış maşallah
Çok teşekkür ederiz teyzesi, aminn inşallah... İçimize çok sindi ismi. Rabbim adıyla yaşatsın
heee bu normalmişrabbim nazarlardan korusun tü tüüü
dış çekim mi yaptınız
Hamile olasım geldi
Sonra kucağımdaki canavarı düşününce vazgeçtim
Çok haklisin canım şimdi minik bebekleri görünce benimkide mi böyleydi diyorumTeşekkür ederim canım ben güz gelini olunca evlenirken dış çekim yapamamıştık salihte de hevesim vardı ama bugün yarın derken son haftalar riskli gebelik durumum oldu fotoğraf filan yalan oldu. Bunda artık o kadar çok tutturdum ki eşimeeama iyi ki cektirmisiz ukte kalacaktı yine yoksa...
Hehehe valla insan çabuk unutuyor kötü yanlarını hep güzel şeyler kalıyor akilda yoksa gerçekten kimse ikinci çocuğa cesaret edemez :)
Çok teşekkürlerYer fıstıklı karamelli brownie
Yer fıstığı hiç bu kadar güzel görünmemişti bana
Hayır canım üstünün ıslak olmaması gerek. Normal kek gibi. İçi ıslak kalıyor sadece.s i d e l y a kek fırındsyken üstü ıslak kalıyor demi yani çikolata görünümü normal kek gibi değil
Canım üstüne çikolatayıda benmarimi erittin ben onu beceremedimHayır canım üstünün ıslak olmaması gerek. Normal kek gibi. İçi ıslak kalıyor sadece.
Umarım geç kalmamışımdır cevap için.
Böyle yaptımCanım üstüne çikolatayıda benmarimi erittin ben onu beceremedim