- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.952
Tabi kiiii bakarsın Kazen abi bir gün en çok ikinci olmuş kişiye ödül vermeye karar verir kesin sen alırsın onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman ben simdicek sütlü kayfe içtim, çayı siz için
Ne kadar olumlu bi hatunsun sen yaaaTabi kiiii bakarsın Kazen abi bir gün en çok ikinci olmuş kişiye ödül vermeye karar verir kesin sen alırsın onu
Bende onu dicektim.. bi kere birinci oldun şükür ...onun dışında hep 2. OlacaksinBana kaderimin bir oyunu mu bu resmen birinciyi kovalamaya gelmişim dünyaya bayankuşun laneti bu
Rica ederim ne demek
Dilperisi nin profiline gir bak canim oradan anlayacaksin nasil anlaşıldığını:))
Bence deBana kaderimin bir oyunu mu bu resmen birinciyi kovalamaya gelmişim dünyaya bayankuşun laneti bu
Rezillik ya...
Hiç oy almayayım ama kimseninde hakkini yemeyeyim...
Belki bu olayin üstüne bir madalya verirler bana
Şaka yapıyorum tabiki...
Maşallah valla ajan gibisin yaaaa :) baktımda şimdi profile :))))
Denk geldi diyelim :))))
Kimbilir kaç hesap daha açmıştır...
Ne kadar olumlu bi hatunsun sen yaaa
Dediğim gibi oluyor, sufle 1. liğe yürüyor kuzumm Emira SY
İçin rahat olsun, biz kadınların akışkan çiklat aşkı olduğu sürece 1. lik senin.Yaaa cidden miiii cok heyecanlandım yaa nasıl dayanacagim 11 gün
Ben de kaç kere ikinci oldum bilmiyorum, gel kaderdaşım sarılayım sanaBana kaderimin bir oyunu mu bu resmen birinciyi kovalamaya gelmişim dünyaya bayankuşun laneti bu
Yok kuzu çevirmeEee kimin arkadaşıyım
Bu arada biliyor musun havuçlu kek meger kek degil sebze yemeğiymis eğer birinci olursan seni de diskalifiye edeceklermis
Kız oruçlu musun girseneYaaa cidden miiii cok heyecanlandım yaa nasıl dayanacagim 11 gün
İkincilik kardeşimBen de kaç kere ikinci oldum bilmiyorum, gel kaderdaşım sarılayım sana