Nasıl güzel olurduZamanlama kötü. Bayram tatili girmeseydi 1-2 günde gelirdi :))
Kendi ellerimle getireyim? Hatta gelip orada yapayım. Senin fincan kek fincanları ile de kahve yaparsın yanına :))
İşim daha çok zorlaşıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl güzel olurduZamanlama kötü. Bayram tatili girmeseydi 1-2 günde gelirdi :))
Kendi ellerimle getireyim? Hatta gelip orada yapayım. Senin fincan kek fincanları ile de kahve yaparsın yanına :))
Bana vermezsin, rakip olunca malum. kendine ver bariOy vermeme yardımcı olacak var mı:)
Senin benim oyuma ihtiyacın yok
Çok fazla damardan girdin
Seçeneklerim aradındasınb iraz daha düşüneyim:)
Yok kendime kesinlikle vermem:)Bana vermezsin, rakip olunca malum. kendine ver bari
O zaman şansın daha yükselecek:)Bildirim gidince tekrar görüşelim mi
Aralarında eleme yapmam lazım:)Canın sağolsun yeterki...
Hiç önemli degil...
Kurra çek en iyisi, istediklerini kağıda yaz,hangisi çıkarsa artık. Beni yazarsan kağıdın kenarına bi yerine işaret yap. Kimse anlamasın,beni seçO zaman şansın daha yükselecek:)
Yaaaa oy vermek istediğim o kadar çok tarif varki
En az 8-9 kişiye oy vermek istiyorum
Ucunu yakayım mıKurra çek en iyisi, istediklerini kağıda yaz,hangisi çıkarsa artık. Beni yazarsan kağıdın kenarına bi yerine işaret yap. Kimse anlamasın,beni seç
Yok öyle anlarlar, kenarını yamuk katlaUcunu yakayım mı
Tamam bakayımYok öyle anlarlar, kenarını yamuk katla
Rica ederim canim benim,hadi insallah meleklerimizin şansınaOyyy canım benim çok tesekkur ederim sen ve bebisinin oyu bana şans getirsin inşallah :)
dimi biz pek safızAaa daha once kimsenin aklina nasil gelmemis
Kazen herkese bildirim atıyor, daha atmadi. Sonra oylama yükseliyor resimdeki sen misinSufle 7 oy olmuş...
Kk da kac üye var?
Niye oy vermiyorlar
bence herkes bayram tatiline gittiSufle 7 oy olmuş...
Kk da kac üye var?
Niye oy vermiyorlar
Kazen herkese bildirim atıyor, daha atmadi. Sonra oylama yükseliyor resimdeki sen misin
Hm gözlerin çok hoş, tek taş desen oda ayrı bir hoşEvet benim canım..deneme yaptim nasil duracak diye... beğenmedim
Ben çok beğendim.Maşaallah güzel gözlü kadınEvet benim canım..deneme yaptim nasil duracak diye... beğenmedim