- 2 Aralık 2015
- 31.484
- 105.052
Burada sadece toka çıkmışEki Görüntüle 2174079
En kucugu denedim o da 2048x1152 diyor
Deneme kizlar. Nasil olmus mu? Gorunuyor mu? Cok mu kucuk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada sadece toka çıkmışEki Görüntüle 2174079
En kucugu denedim o da 2048x1152 diyor
Deneme kizlar. Nasil olmus mu? Gorunuyor mu? Cok mu kucuk?
Böyle daha iyi olmuş,bildirimlerde az yer kaplıyorDeynepnaz Kazen'i etiketleyip sorsun
Gerek yok diyorsunBöyle daha iyi olmuş,bildirimlerde az yer kaplıyor
Iyi ki yapmış, hipodan bildirim gelmemişti :)O da etiketlemiş işte .Sen şimdi Hipoya senin etiketin kötü mü diyorsun ?Sana cevap vermez mi diyorsun ?
böyle böyle sunumlar çok önemli oldu.Bildiğin yumurtaları oymuş içine bade ay pardon kek koymuş :)) çok ilginç ve emekli.. şok oldum görünce..
Nevoş tek gerçeğin benim
Bana iş atiyorNe demek bu
Tasarruf iyidirGerek yok diyorsun
Yok yeaaaaa aylardır nerdeydin o zaman ?Nevoş tek gerçeğin benim
Psikolojimi bozdun birazdan ağlayacağımIyi ki yapmış, hipodan bildirim gelmemişti :)
böyle böyle sunumlar çok önemli oldu.
Nevoş tek gerçeğin benim
Bana iş atiyor
Bende tam olarak böyle düşünmüştüm :))Deynepnaz Kazen'i etiketleyip sorsun
Nevoş benim kek konusunu aktif mi yapsak tekrar sokalım yarışmayaŞimdi yumurta bile kıramıyor
Bana küsersen öyle kaparlarO zaten herkesin küsmesini istiyor.Harbi ile aramızı bozduYok yeaaaaa aylardır nerdeydin o zaman ?
Yarın yine kaybolursun ortadan
Bu sefer kesin kazanırsınNevoş benim kek konusunu aktif mi yapsak tekrar sokalım yarışmaya
Demek sunum işini başımıza açan sensinIyi ki yapmış, hipodan bildirim gelmemişti :)
böyle böyle sunumlar çok önemli oldu.
Nevoş tek gerçeğin benim
Bana iş atiyor
E herhalde bebemle ilgilencemYok yeaaaaa aylardır nerdeydin o zaman ?
Yarın yine kaybolursun ortadan
Bıyıklı Nuriye bacım niye küsmüş seninle , EnHarbiKiz niye aranız açıldı?Bana küsersen öyle kaparlarO zaten herkesin küsmesini istiyor.Harbi ile aramızı bozdu
Ne demek oluyorBeni ihmal mi edeceksinE herhalde bebemle ilgilencem
Gidip ona benim ağzımdan birşeyler söylemişBıyıklı Nuriye bacım niye küsmüş seninle , EnHarbiKiz niye aranız açıldı?
Sen de ağzını neden başkasına veriyorsun ?Gidip ona benim ağzımdan birşeyler söylemiş
Ne yaptım ki yaPsikolojimi bozdun birazdan ağlayacağım
Bütün konuşmalar gözünüzün önünde oldu, benlik birşey var mı?Bıyıklı Nuriye bacım niye küsmüş seninle , EnHarbiKiz niye aranız açıldı?
Sütten ağzım yandı az önce ben söylemem zor tutuyorum kendimi,Nevoş bir an önce yazsaNevroş sana sürekli soru soranlar gibi olucam ama kullanıcı adı nerden değiştiriliyordu??