Güzel olmuşta Etiketi kolay olsaydı, büyüklü küçüklü buluruz inşallah.İsmimi değiştim geldim
İyi madem öyle diyorsunSen yeğenimle ilgilen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel olmuşta Etiketi kolay olsaydı, büyüklü küçüklü buluruz inşallah.İsmimi değiştim geldim
İyi madem öyle diyorsunSen yeğenimle ilgilen
Adımı değiştim tanıdın dimi benim ben tatlı belanHaha teşekkür ederim ama sunumluk kek kalmamış bana pek :)
İnan ben de merak ediyorum
retro_hippo kolay etiketleniyor:)Güzel olmuşta Etiketi kolay olsaydı, büyüklü küçüklü buluruz inşallah.
İyi madem öyle diyorsun
Dinime küfreden müslüman olsa :)) seni etiketleyenee kadar bütün kk seferber olduk burda :))Güzel olmuşta Etiketi kolay olsaydı, büyüklü küçüklü buluruz inşallah.
İyi madem öyle diyorsun
retro_hippo kolay etiketleniyor:)
Nevoş gözü kapalı etiketler beni, bende bir ara Türkçe isme geçmeyi düşünüyorum yaDinime küfreden müslüman olsa :)) seni etiketleyenee kadar bütün kk seferber olduk burda :))
Tabi etiketlerim pinkstrapNevoş gözü kapalı etiketler beni, bende bir ara Türkçe isme geçmeyi düşünüyorum ya
Yaa bütün isimler kapılmış.. bunu ayarlayana kadar kaç harf çıkarıp ekledim :))
Tabi ki olabilir:)Diyet kekler de yarismaya dahil mi :)
Aynen isimler kapılmış kolay nick bulunmuyor:)Yaa bütün isimler kapılmış.. bunu ayarlayana kadar kaç harf çıkarıp ekledim :))
Senin Allah cezacığını vermesinAdımı değiştim tanıdın dimi benim ben tatlı belan
Koskoca nevroş yan odaya davet ediyor yaa ne diyimTabi ki olabilir:)
Özelden yazın görüşelim:)
Güzel olmuş kız yakışmış isminle yaşaYaa bütün isimler kapılmış.. bunu ayarlayana kadar kaç harf çıkarıp ekledim :))
Sen de gelKoskoca nevroş yan odaya davet ediyor yaa ne diyim
Sen de böyle diyorsan.. kaçıncı yarışman kızım senin :)) ben buranın müdavimiyim.. bi balıklara katılmadım hiç sevmem bide yaş pastalarda yaptığım halde sınav haftam diye yüklemeye fırsat bulamadım.. yoksa 2 yıl olacak burdayım :))Senin Allah cezacığını vermesin
Diyodum şimdi eşime "nickini duymadıklarım bile katılıyo, yandım" diye
Teşekkürler ♡♡Güzel olmuş kız yakışmış isminle yaşa
Yok cnm korkarım ben gelemem.. annem salmaz :))Sen de gel
4. Yarışmam hayırlısıylaSen de böyle diyorsan.. kaçıncı yarışman kızım senin :)) ben buranın müdavimiyim.. bi balıklara katılmadım hiç sevmem bide yaş pastalarda yaptığım halde sınav haftam diye yüklemeye fırsat bulamadım.. yoksa 2 yıl olacak burdayım :))