- 2 Aralık 2015
- 31.478
- 105.050
Yapmıyorum uleyn kek mekBen koydumSakıncası yok canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmıyorum uleyn kek mekBen koydumSakıncası yok canım
Bak nevroşta koymuş :))Ben koydumSakıncası yok canım
Bahanesi hemen hazırSenin tarifi başkasına vereceğimYapmıyorum uleyn kek mek
Verirsen ver Brownie varken ,çikolatalılar varken benim keki kim ne etsin zaten Hem ben seninle küstümBahanesi hemen hazırSenin tarifi başkasına vereceğim
Niye küstünVerirsen ver Brownie varken ,çikolatalılar varken benim keki kim ne etsin zaten Hem ben seninle küstüm
Birinci olan kek güzel kabarmış amaAy Yok artık yumurta kabukları ile uğraşmış hatun.
Ama ben gıcıgımdır, yumurta zaten normalde de sevmem. Böyle hiç hijyenik de gelmedi napim
O yarışmada da bence ballı bademli kek iyi görünüyor ama ben bu işten bayaga anlamıyorum sanırım :) KK ile hiç ortak seçim yapamadım.
Bize hijyenik gelmese de ,nette izlemiştim ,öğütüp yemeklere katan da varmış,bol kalsiyum içeriyormuş kabuğuAy Yok artık yumurta kabukları ile uğraşmış hatun.
Ama ben gıcıgımdır, yumurta zaten normalde de sevmem. Böyle hiç hijyenik de gelmedi napim
O yarışmada da bence ballı bademli kek iyi görünüyor ama ben bu işten bayaga anlamıyorum sanırım :) KK ile hiç ortak seçim yapamadım.
Teşekkür ederim eski hızlı zamanlarımdıKızlar tarifime karar verdim nevroşa bildirim orayı belirtim önce..
Daha önce kek kategorisi yapılmış mı bi bakim dedim ve pinkstrap ın yumurta kabuğunda kekiyle karşılaştım.. ne kadar ilginç bi sunum o öyle pinks.. birinci olamamışsın ama tebrik ederim acaip bi sunum...
Şimdi yumurta bile kıramıyorTeşekkür ederim eski hızlı zamanlarımdı
Ne demek bupinkstrap BEN DE SENİ BEĞENİYORUM ,MESAJ ALINMIŞTIR
Beni sevmiyorlarmışNe demek bu
Devamlı bildirimlerde pink seni beğendi diye mesaj geliyor da ıh hıh hıhNe demek bu
Beni de beğeniyor nolmuş.. sana özel mi sandınBeğene beğene geliyor pink,gebe haliyle yorulmasa yavaş gelse bari
Deynepnaz Kazen'i etiketleyip sorsunNevroş bu sefer neden marifetli ellerden kekler değil başlık... bizi beğenmiyor musunuz