Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın bu dönemde biraz zorGenelde sarı renkli meyveler var.Dondurlmuş böğürtlen falan kullansanKırmızı olsun istedim .
Kırmızı karpuz var karpuzlamı yapam
Yaz günü meyve yok resmen marketlerde abiduk gubidik şeyler var
Yasmin düğünden düğüne geZiyor
Hoşgeldin ne olduGeldim
İnanamazsın sanırım bana inat o bile kalmamış ..Haklısın bu dönemde biraz zorGenelde sarı renkli meyveler var.Dondurlmuş böğürtlen falan kullansan
Diyetim sarsıldı nolcak yarın artı çıkar mıyım diye moralim çok bozuk wayt menüme puan bile vermemişHoşgeldin ne oldu
Sen sunumu çok iyi yapıyorsun.Mutlaka halledersinİnanamazsın sanırım bana inat o bile kalmamış ..
meyve koymucam çikolatayla falan süslücem artık .
Bi kendıme gelemde
Hadi ya ne yedinPanik yok,bırakmak yok.Yarın artı çıkarsın ama Cuma'ya kadar kaçamak yapmazsan eksi görürsün.Diyetim sarsıldı nolcak yarın artı çıkar mıyım diye moralim çok bozuk wayt menüme puan bile vermemiş
Kız sen zimbabvede mi yaşıyon o yok bu yok. Bizim ilçeden bozma kıytırık ilde bile var herşey at adersi ben sana yollayayım sevabınaİnanamazsın sanırım bana inat o bile kalmamış ..
meyve koymucam çikolatayla falan süslücem artık .
Bi kendıme gelemde
İnşallah nevoşum . Tabuk kategorisinde hazin sondan sonraSen sunumu çok iyi yapıyorsun.Mutlaka halledersin
Ettigin laf ne n'akadar agrima gitmis dusun:))O kadar yarışmalara müdavin oldun
Aslında çok bişey kaçırmadım ama düzen kalmadı nevoşumHadi ya ne yedinPanik yok,bırakmak yok.Yarın artı çıkarsın ama Cuma'ya kadar kaçamak yapmazsan eksi görürsün.
Kızzzzz sormaaaa .Kız sen zimbabvede mi yaşıyon o yok bu yok. Bizim ilçeden bozma kıytırık ilde bile var herşey at adersi ben sana yollayayım sevabına
Bilseydim daha önce laf ederdimEttigin laf ne n'akadar agrima gitmis dusun:))
Çileksiz çilekli kek kız yarışma başında ekeydin şimdiye toplardınKızzzzz sormaaaa .
Dün annemde konusuyoruz gül gül öldü kadın :)
Rsmen marketleri boşaltmışlar
Dün krşıya geçtik . Biraz geç geçtik ama yengem dedi bizim markette vardı . Ama maalesef kapanmış :)
Dedim ben bu kekı çilenksiz yapcem
Katıla katıla öğreniyoruz nevoşum .Olur öyle şeylerHer kategoride ilk 5te hatta ilk 3te olamayız.
Ne var bunda deli misinAksine düzensiz ve sağlıksız bir menü olmuş.Böyle kilo verilmezAslında çok bişey kaçırmadım ama düzen kalmadı nevoşum
Sabah 9:00 bir hurma
12:00 etli çorba, tas kebabı, 1 çatal pilav ayran
19:00 1 bardak süt, 7 hurma
Su: 2 lt
Spor: 30 dk yürüyüş
Bu menüm. Ama spor az, su az. Wc yokluğundan