• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Merhabalar. Forumun Güzin Abla'ları el kaldırsın lütfen, kendilerine azıcık ihtiyacım var çünkü :KK51:

Bugün bahçemdeki hasta bir kedi için belediyenin veterinerlik birimini aradım, normalde almaya gelmiyorlar ama hayvan kötü göründüğü için dokunma riskini göze alamadığımı belirttim ve sağ olsunlar geldiler. Ben daha önce birkaç sokak kedisi götürmüştüm ve çalışanların hepsi orta yaşlı birer dayıydı adeta. Bu sebepten pek özenli değildim. Ama bir baktım araçtan gayet tatlı bir genç indi. Bir çocuğa baktım bir ayağımdaki babaanne terliklerine :bicak: "Siz biraz bekleseniz ben de insana benzeyip dönsem" demeyi istedim, çok istedim ama olmadı...

Kediyi gösterdim, hafif yüksek bir yerde yatıyordu. Boyumuz yetişmiyor tabii. Başladık aşağıya indirmek için uğraşmaya. Başardık da. Ama bu sefer de kaçmaya başladı hayvancağız. Araba geçiyor olsa kaçıp uzaklaşmayan kedi birden canlandı ve bizi yarım saat kadar oyaladı. (buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine :KK200: ) Ben de o arada olanca sempatikliğimle ufak bir diyalog oluşturdum, esprilerime güldü vesaire. Kendi kedimi gösterdim bir ara, kısırlaştırmak için tavsiyeler aldım. Kediyi yakaladıktan sonra da el sıkıştık ve gittiler.

Evime gelirken yol tarifi almak için beni kendi numarasından aramıştı. Onlar gittikten bir saat sonra hasta kedi hakkında bilgi vermek adına aradı asıl veteriner. Kedicik iyi olacakmış ve güzel bir barınağa yerleştirilecekmiş. Çok sevindim ve benim genç veterinere teşekkür mesajı attım. "Kendi kedimi ne zaman getirebilirim" diye sordum. Açıkçası beni çok paspal bir halde gördüğü için sohbeti devam ettirmesini beklemiyordum. Amaaa ettirdi. Kedimin çok güzel olduğunu söyledi. Sonra da hayvan sahibine benzermiş dedi:KK23:

Hoşuma gitmedi desem yalan olur... Yine de birkaç saat içinde hiç yoktan gelişen bu duruma nasıl yaklaşacağımı bilemedim. Herkesle mi flört ediyor acaba bu adam? Yoksa benden mi cesaret buldu? Nasıl anlarım nasıl davranırım. Benim oraya tekrar işim düşecek ve saçma sapan sonlanacak bir flört için belediyenin bu hizmetinden olmayı da istemiyorum. Mahalledeki tüm hasta/yaralı hayvanları bana getirirler ve bu çocukla ters bir durum olursa çekinir gidemem diye korkuyorum.

Ne yapayım sizce :110:

Merhabalar. Forumun Güzin Abla'ları el kaldırsın lütfen, kendilerine azıcık ihtiyacım var çünkü :KK51:

Bugün bahçemdeki hasta bir kedi için belediyenin veterinerlik birimini aradım, normalde almaya gelmiyorlar ama hayvan kötü göründüğü için dokunma riskini göze alamadığımı belirttim ve sağ olsunlar geldiler. Ben daha önce birkaç sokak kedisi götürmüştüm ve çalışanların hepsi orta yaşlı birer dayıydı adeta. Bu sebepten pek özenli değildim. Ama bir baktım araçtan gayet tatlı bir genç indi. Bir çocuğa baktım bir ayağımdaki babaanne terliklerine :bicak: "Siz biraz bekleseniz ben de insana benzeyip dönsem" demeyi istedim, çok istedim ama olmadı...

Kediyi gösterdim, hafif yüksek bir yerde yatıyordu. Boyumuz yetişmiyor tabii. Başladık aşağıya indirmek için uğraşmaya. Başardık da. Ama bu sefer de kaçmaya başladı hayvancağız. Araba geçiyor olsa kaçıp uzaklaşmayan kedi birden canlandı ve bizi yarım saat kadar oyaladı. (buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine :KK200: ) Ben de o arada olanca sempatikliğimle ufak bir diyalog oluşturdum, esprilerime güldü vesaire. Kendi kedimi gösterdim bir ara, kısırlaştırmak için tavsiyeler aldım. Kediyi yakaladıktan sonra da el sıkıştık ve gittiler.

Evime gelirken yol tarifi almak için beni kendi numarasından aramıştı. Onlar gittikten bir saat sonra hasta kedi hakkında bilgi vermek adına aradı asıl veteriner. Kedicik iyi olacakmış ve güzel bir barınağa yerleştirilecekmiş. Çok sevindim ve benim genç veterinere teşekkür mesajı attım. "Kendi kedimi ne zaman getirebilirim" diye sordum. Açıkçası beni çok paspal bir halde gördüğü için sohbeti devam ettirmesini beklemiyordum. Amaaa ettirdi. Kedimin çok güzel olduğunu söyledi. Sonra da hayvan sahibine benzermiş dedi:KK23:

Hoşuma gitmedi desem yalan olur... Yine de birkaç saat içinde hiç yoktan gelişen bu duruma nasıl yaklaşacağımı bilemedim. Herkesle mi flört ediyor acaba bu adam? Yoksa benden mi cesaret buldu? Nasıl anlarım nasıl davranırım. Benim oraya tekrar işim düşecek ve saçma sapan sonlanacak bir flört için belediyenin bu hizmetinden olmayı da istemiyorum. Mahalledeki tüm hasta/yaralı hayvanları bana getirirler ve bu çocukla ters bir durum olursa çekinir gidemem diye korkuyorum.

Ne yapayım sizce :110:
senden cesaret bulmuş gibi:))
ama ben olsam yazmaya devam etmem açık söyleyeyim :) bırak öyle tatlı bir hatıra kalsın:P

Şöyle bir alnınızdan öpeyim önce sizi çünkü konunuz içimi ısıttı, sevgi ile doldurdu.
Veteriner meselesinde de kedinizi götürün bence, güzel bir muhabbet başlamış.
Tanımadan anlayamazsınız sonuçta değil mi?
Herkes bir şansı hakeder, belki de doğru insandır, kim bilir?

Ayy cok tatli ya
Bir ton olumsuz yorum gelecek lutfen aldiris etme
Sen cocugun hakkinda herkesle flort ediyor mu diye dusunuyorsun o da senin hakkinda bunu dusunebilir ama gercek oyle mi, hoslandigin icin boyle bir durum olustu iste ayni sey onun icin de gecerli
Umarim cok guzel olur ya icim kipir kipir oldu benim

Ayyy okurken heyecanlandım :KK49:

Bence o da senden hoşlanmış :) ayrıca hayvanseverliğin sebebiyle seni öpüyorum:p

Çok teşekkür ederiim benim de içim kıpır kıpır oldu bugün :) Ben de öpüyorum ve hayvansever insanları gördükçe daha da mutlu oluyorum :KK68:

Konuyla ilgili bilemiyorum herkesle böyle olup olmadığı nasıl anlaşılır ben teşekkür etmek istedim kedi için. :KK200:Hem beni öyle gördü diye de üzülme olabileceğin en doğal halini görmüş dahası koymaz.:KK70:

Mutlu oldum ya ben teşekkür ederim :) Burnu ve gözleri akıyordu çok, pasaklı diyordum kediciğe. O iyi olsun da benim iş olmasa da olur :KK200:

Her şeyi oluruna bırakın:)))
Hassasiyetiniz içinde teşekkürler sizdeki güzelliğin içinizde olduğunu anlamış iyi bir gözlemci:kahve:

Ay çok mutlu ettiniz beni iyi ki varsınız hayvansever kk kadınları :KK200:

Sana hayvanseverligin için kocaman bir :KK200: öncelikle ve sebep ne olursa olsun hep mutlu olursun inşallah
Sonra da nasılsa gencin yeri belli yurdu belli hemen acele etme hem ne güzel bahanen de var bence arkadaşlık olarak başlasın bu ilişki birbirinizi tanıyınca da güzel şeyler olur kalbin gibi

senden cesaret bulmuş gibi:))
ama ben olsam yazmaya devam etmem açık söyleyeyim :) bırak öyle tatlı bir hatıra kalsın:p

Cesaret vermedim diyemem bayağı yeşilleri yakmışım sanki :D Ama o kediyi kurtardı ya adeta bir kahraman oldu gözümde, benim zaafım da hayvanlar olduğundan. Bakalım pek ümit bağlamayacağım en azından :)

Sen onun için herkesle mi flörtleşiyor diye düşünürken o da senin için aynı şeyi düşünüyor olabilir :)

İşin bir de o boyutu var tabii :) Sanırım biraz sabır gerekiyor karakter tahlili yapabilmek adına

Bunu kimse anlayamaz ki. Bir de güzelce git bakalım niyeti o zaman belli olur :KK66:

Ayy süslenince beğenmiyormuş bir de :D

Ay kediye bir şey oldu sanıp açmıştım ama rahatladım:KK200: Bence çok flörtleşmeden çocuğu tanımaya çalışın. Belli ki hoşlanmışsınız. Belediyenin hizmetinden de faydalanırsınız bir şey olmaz. İş başka arkadaşlık başka.

Pasaklı iyiymiş çok mutlu oldum ben de :) çok iyisiniz teşekkür ederim :) Bakalım zaman ne gösterecek...

Ayrıntılara takılma şık bi şekilde git kedini kısırlaştırmaya işte ne güzel ❤️

Çok sağolun umarım sorun yaşamayız

Kedi özledi şarkısı geldi aklıma

Her şey kedi için diyebilirim ben de bir yanlışı olursa :KK70:

Şöyle bir alnınızdan öpeyim önce sizi çünkü konunuz içimi ısıttı, sevgi ile doldurdu.
Veteriner meselesinde de kedinizi götürün bence, güzel bir muhabbet başlamış.
Tanımadan anlayamazsınız sonuçta değil mi?
Herkes bir şansı hakeder, belki de doğru insandır, kim bilir?

Çook teşekkür ederim bu konuyu iyi ki açmışım, gecemi güzelleştirdi gelen yorumlar :) İyi birine benziyor ve en güzeli hayvanları iyileştiriyor sevgiyle, en azından arkadaş oluruz diyorum :)

Ayy cok tatli ya
Bir ton olumsuz yorum gelecek lutfen aldiris etme
Sen cocugun hakkinda herkesle flort ediyor mu diye dusunuyorsun o da senin hakkinda bunu dusunebilir ama gercek oyle mi, hoslandigin icin boyle bir durum olustu iste ayni sey onun icin de gecerli
Umarim cok guzel olur ya icim kipir kipir oldu benim

Tavsannn yorumlarını hep sevmişimdir çok teşekkür ederim mutlu oldumm :KK200:

Çok tatlı bi olay vesile oldu tanışmamıza ya umarım bozulmaz bu durum. Kedilerin ona ihtiyacı var çünkü :):)

Back
X