kedimiz ölmek üzere lütfen yardım edin

Geçmiş olsun umarım Zeytin iyileşir,antibiyotiğe devam ediyor musunuz?
Antibiyotik ishal yapıyor diye vermemezlik etmeyin çünkü bazı türleri vücuttaki mikropları,virüsleri bağırsaktan attırıyor,bu da kullanana ishal yapıyor.
Birde yaralarına sürülecek türden antibiyotikli merhemler var onlardan alıp sürebilirsiniz,hayvanlara da çoğunlukla insanların kullandığı ilaçlardan veriyorlar,bu sebeple eczaneye gidip durumu anlatarak kediniz için gerekli ilaçları alabilirsiniz,sanırım yaraları enfeksiyon kapmış,güçsüz düştüğü için yutkunma,çiğneme gibi fonksiyonları yerine getiremiyor olabilir,o yüzden sıvı gıdalar verin,bir kaşık veya iğnesi çıkarılmış irice bir enjektör yardımıyla ağızdan besleyin,bol bol su içirmeye çalışın,veterinere tekrar bir götürseniz en azından biraz güç toplaması için belki serum verilir.

İnanın çıkmadık candan ümit kesilmez,3-4 yıl önce bahçemizde 7-8 tane kedimiz vardı ve mahallemizdeki bir hayvan düşmanı sokak köpeklerini ve mahalledeki kedileri öldürmek için zehir atmış sağa sola,eh hayvan bu zavallıcıklar hepsi zehiri yemiş,karnında yavrularıyla anne kedimiz,kocaman bir köpek,komşumuzun kedileri ve birde bizdeki yavru kedilerden 2 tanesi çok kötü şekilde öldüler,veterinere yetiştiremedik senağlama günlerce ağlayıp ah ettik,birkaç gün sonra sağ kalan yavrulardan birisi daha zehirlendi,yavrum halini bir görseydiniz,kaptığım gibi veterinerde aldım soluğu,zehirlenmiş hemde çok kötü bir zehir türüyle dedi veteriner,iğneler yaptı serum taktı birkaç saat sonra yapılacak herşeyi yaptık alın evinize götürün dedi eğer kurtulursa mucize olur diyede ekledisenağlama

Aldık eve getirdik,yavrum bir hali vardı ki içler acısı,karnı kasılıyor acı çekiyor,bizi hiç görmeyin hem kahrediyor hemde beddua ediyorduk((Sabahı sabah ettik,her dakika başına gidip nefesini dinledim,sabah gün ağarınca uyuyakalmışım,bir uyandım yavru yerinde yok,eyvah dedim öldü üzülmiyelim diye eşim bizden önce kalkıp gömdü dedim kendi kendime,hemen fırlayıp bahçeye koştum bir baktım ki bizim minik sıpa paçayı yırtmış,yattığı yerden kalkmış sağlam olan kardeşinin yanına gitmiş onun koynunda yatıyorsenağlama Allahım bir görseniz halini yavrumun dizlerinde derman yoktu,sürünerek gitmiş anne kuzususenağlama günlerce baktık,vücudundan o pis lanet zehiri atması için seferber olduk,şimdi kocaman bir erkek kedi olduda mahallede çapkınlık yapıyor sıpaa.s

sizinkinin iyileşmesi mucize olmuş. bizimki de bir buçuk ay yaşadı o halde. son bir hafta felçli gibiydi sinek gelmesin diye cibindirik yaptık. kaşıkla süt içirdik, ağzının içine tavuk koyduk yaşatmaya çalıştık o da çok direndi ama 2 hafta önce öldü. can çekişirken öldü, gözleri kocaman açık kaldı. o halini unutamıyorum. çok seviyorduk, çok üzüldük.
burda bana destek olan herkse çok teşekkürler. hepinizin kedisine köpeğine sağlık diliyorum.
son olarak mazı diye bir bitki var onun cevizden küçük sert kabuklu bir meyvesi var. o dövüldüğünde yaraya ve yanığa iyi geliyor. suyunu ya da yara çok ağırsa tozunu kullanabilirsiniz. kedi bu tozla yaşadı o kadar süre. daha önce de kardeşimin ayağında kullanmıştık. ben de inanmam kocakarı ilaçlarına ama bu bitkiyi aklınızın bir köşesine koyun.

Çok geçmiş olsunnn....Kedileri çok severim çokta ilgilenirim.Acaba dedim hani sokaktaki kedilerle kavga ettiği için mi psikolojisi bozuldu veya korktu? akannehir Bakın bencede o kedi bir süre zorla bile olsa evde tutulmalı sevgi gösterilmeli.Yemeklerine dikkat edilmeli mümkünse ilacı yemeğinin içine koyabilirsiniz.Küçük çocuklar için olan antibiyotikler var bunlara bakabilirsiniz.Veya sıvı vitaminler bundan biraz yemeğine damlatırsanız hem tat verir hemde güçlenmiş olur.Çok geçmiş olsun tekrar...

başınız sağolsun arkadaşım..:teselli:
:gitme:rahat uyusun minik melek inşallah..

cok uzuldum canim benimde evde iki kedim var bebek daha ama kisirlastiricam evimiz bahceli disari cikarsa kavga etmesine gerek kalmicak hayvanlar genelde cinsel durtuleri icin kavga ederler ikisinide kisirlastiricam bazen yapmiyim diyorum ama gidicek bebek yapcak onalr ne olcak birde erkek kedilerle kavga edip yaralanicakalr en iyisi kisirlastirmak galiba gecmis olsun canim bende cok uzuldum icima cidi cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…