Herkese iyi aksamlar öyle bir sorunum varki belki biraz akıl almaya birazda benim gibilerden teselli dinleyip rahatlamaya geldim.
Elimden geldigince bireysel olarak sokaktaki canlılar için birşeyler yapmaya calışiyorum besleme sahiplendirme vs ama gerek binadakiler gerek komşular tarafindan belirli periotlarda huzursuzluğa maruz kalıyorum onlari buralara alistirma senin yuzunden etraf doldu gibi laflara maruz kalıyorum bazen annw babama sikayetleniyorlar babam geriliyor birde ordan huzursuzluk yasiyoruz zaten maddi olarak yetememenin yanina birde çevresel faktörler ekleniyor iyice mutsuzlasiyorum.
2 gün once civardan cocuklar bi yavru kedi getirdiler çöpte posetin icinde bulduk cok küçük dısarda bakılabilecek gibi degil enjektörle besliyorum babamdan gizli balkonda besliyorum iki gundur ama çok yaramaz bagirip cagiriyor surekli babama yakalanicaz olay çıkacak diye ödüm kopuyor zaten ise gidincede ya gorurse yakalinirsak diye aklım evde bir yandanda sahiplendiremezsem evde bakamam kesinlikle sokaga nasil birakirim diye kaygilanmaya basladim daha şimdiden evde besledigim bi kedim var oda evde yabanci kedi gorunce resmen deliriyor özellikle küçük kedilerden nefret ediyor görünce sahiplenme ic güdüsünden midir pisliklik olsun diye mi bilmiyorum eve yapma teşebbüsleri oluyor eve misafir gelse ev kokuyormu diye evhamlaniyorum
Inanın 6-7 cocuklu anne gibi bir yorgunluk bitkinlik var üstümde disardakileri gormezden gelemiyorum aans gibi ben görmesemde bi sekilde gelip buluyorlar beni ilgilenincede ihtiyaclari vs bitmiyor hastasi maması ilacı veteriner hek. masrafları tükenmişlik sendromunda gidip geliyorum