kedimiz ölmek üzere lütfen yardım edin

16 dikişi var dedi annem 2si patlamış malesef. artık kıpırdamaktan mı patladı kendi mi kopardı bilinmez. sarsalar sargı bezini parçalarken daha beter yapar. annem yalamıyo dedi ama her an başında bekleyemiyor tabi. hakkında hayırlısı ne diyeyimmafoldumben

canım kendilerini yalamamaları için koruyucu boyunduruklar var huni gibi boynuna geçiriyorsun ki dikişini yalayıp açmasın diye.. Genelde kısırlaştırılan dişi kedilerde böyle yapılıyor ama kedinizin dikişi neresinde ve işe yarar mı bilemiyorum. Aklınızda bulunsun

Son düzenleme:
dikişlerinin çoğu patlamış veteriner ben zaten size yaşamaz demiştim demiş bakmak istememiş. annemler de kendi kendilerine bir şeyler yapmaya çalışıyor. bir bitki var yara-yanık vb. için kullanılan onu sürüyorlar yaraya. 2 günden fazladır yemek yemiyormuş dün annem kardeşime tavuk kızartmış ondan istemiş yemiş. kardeşimi kıskandığı için onun yediği şeyleri istiyor onlarla besleniyor zaten normalde de. açlıktan ölecek diye bekliyorduk ama tekrar yemeye başlarsa hala ihtimal var. aslında ayakta geziyormuş ama yarası berbat dedi annem.
iyi dileklerinizi bekliyor zeytinyerimseniben

Canım yazını yeni gördüm .Benimde 10 yaşında 7 yıldır felçli çis ve kaaksını tutamayan minik bir köpeğim var.Felç geldiğinde vücudunda korkunç yaralar açılmıştı.Veteriner deilei makasla kesmek zorunda kalmıştı.ıyileşmez denilen yaralrı ben iyileştirdim .Ama haftalarca geceleri uyumadım kıpırdamaması için yatağına engeller koydum.Yaralarını günde birkaç kez betadinle sil .Üstüne medicasoll merhem kullan.Benim köpeğime medicasol çok iyi geldi.Ama en önemlisi yaralarına dokunmaması lazım .Yani sana çok iş düşüyor.Hep sevdiği yiyecekleri verin .Bu sanırım et ve et suyu vaya tavuk olabilir.Yine en önemlisi sevgi sevgi sevgi:)))Ve de sabır .Güzel haberler bekliyoruz canım.

kızım kediler ölmez sen ölcek ölcek diye düşünme iyi olacak de ki iyi olsun, ölcek gözüyle bakma hayvana sürekli, kediler 9 canlıdır senin düşündüğün şekilde ölmez onlar anca araba altında kalırsa falan ölürler.
kardeşin de güzel güzel şeyler yesin onu kıskanıp beslensin o da öyle yapın yoksa açlıktan ölür, suyunu verin yemeğini verin dışarı salmayın dişi kedilerle olmak için dışarı çıkıyordur tutsun uçkurunu biraz.

hala yaşıyor ama durumunda pek bi düzelme yokmuş. aynı yani yaralı ve zayıf.
bir de insanlar çok acımasız ya... güneş görsün bakınsın diye balkona koymuş annem o da bitişik olan yan komşunun balkonuna geçmiş kadın kedinin üzerine su dökmüş sırılsıklam olmuş! pist desen gider niye ıslatıyosun hayvanı? hasta olduğu her halinden belli zaten hiç acıma duygusu yok bu insan müsveddelerinde!

hala yaşıyor ama durumunda pek bi düzelme yokmuş. aynı yani yaralı ve zayıf.
bir de insanlar çok acımasız ya... güneş görsün bakınsın diye balkona koymuş annem o da bitişik olan yan komşunun balkonuna geçmiş kadın kedinin üzerine su dökmüş sırılsıklam olmuş! pist desen gider niye ıslatıyosun hayvanı? hasta olduğu her halinden belli zaten hiç acıma duygusu yok bu insan müsveddelerinde!

pehh insanlıga bak komşunuzdakı allahından ulsun ne dıyım annenız o komşuya gıdıp suratına ıkıtane patlatamamıs mı bn olsam patlatmakla bırakmaz ağzını burnunu kırardım hep diyorum hayvan için katıl olurum dıye benımde dunden berı sınırlerım tepemde eşimle maçkada bir cafeye çay içmeye gittik bir tane kedı geldı adamın bırtanesı kedıyı sandalyeyı kaldırıp vurup kovdu ben bagırdım ne yapıyosun be sen dıye adamın yanında kızı ve karısı vardı baya bı bagırdım hıc cevap veremedıler sonra sahıpsız bı köpek geldı bı baskası gene aynı hareketı yaptı sonra bı baskası daha eşim sus dediği için sustum yoksa cok buyuk kawga cıkartırdım orada ama eşim susturdu ama dierlerinede bağırmadım ya içimde ukte kaldı ama dun geceden berı onlara ettıgım bed dualar yeter de artar

canım yarasına zeytin yağı sürün temizledikten sonra.......benim köpeğimdede olmuştu ilaç bişey fayda etmedi annem zeytin yağı sürdü sürekli düzeldi .........inşallah düzelir ay çok üzüldüm ya

benzer bi durumu ben yaşadım çay bahçesinde yavru kediye tekme atmıştı gerizekalı adamın biri. ben de ana avrat düz gitmiştim bağıra bağıra. kenarda duran hayvana bunu yapan evde çoluğuna çocuğuna neler yapıyo düşünmek istemiyorum insanlar bir garip...

zeytinyağı konusuna gelince, biz de küçük çapta zeytin-zeytinyağı üretiyoruz pek çok şeye iyi geldiğini biliyorum. hatta benim burun damarlarım çatlaktı defalarca yaktı doktorlar bütün çocukluğum çığıra çığıra hastaneye götürülmekle geçti. sonra zeytinyağıyla geçirdiler. artık hiç kanamıyor. kediye de düşündüm ben ama açık yaraya ne derece sürülür kestiremiyorum. asidiktir zeytinyağı. biraz kabuk tutsa iyi gelir de şu an olmaz gibi geliyo

benzer bi durumu ben yaşadım çay bahçesinde yavru kediye tekme atmıştı gerizekalı adamın biri. ben de ana avrat düz gitmiştim bağıra bağıra. kenarda duran hayvana bunu yapan evde çoluğuna çocuğuna neler yapıyo düşünmek istemiyorum insanlar bir garip...

zeytinyağı konusuna gelince, biz de küçük çapta zeytin-zeytinyağı üretiyoruz pek çok şeye iyi geldiğini biliyorum. hatta benim burun damarlarım çatlaktı defalarca yaktı doktorlar bütün çocukluğum çığıra çığıra hastaneye götürülmekle geçti. sonra zeytinyağıyla geçirdiler. artık hiç kanamıyor. kediye de düşündüm ben ama açık yaraya ne derece sürülür kestiremiyorum. asidiktir zeytinyağı. biraz kabuk tutsa iyi gelir de şu an olmaz gibi geliyo

canım geçirirmi bilmem ama zararı olacağınıda sanmıyorum 0 asit yani saf zeytin yağı kullanmıştık bizbilmiyorumkismile kendimiz yapıyoruz bizde benim bildiğim tek yönten bu konuda buydu yerimsenibenpaylaşayım dedim belki faydası olur diye.......bizde açık yaraya uygulamıştık denemek isterse kendi bilecek tabi umarım faydası olura.s.

pisicik bian önce iyileşse keşke artık ya..
yaramaz şey,bi sakin durmuyomuş ki..

aslında açık yara,öylece kabuk bağlamadan yara olarak kalmaya da ne kadar devam eder hiç bilemiyorum.. inşallah fena enfeksiyon oluşmaz yara yerinde..
hatta kurtlanma olabildiğini dahi biliyorum..

Allah şifa versin inşallahh..
habersiz bırakmayın bizi arkadaşım lütfen..

evet ben de şaşırıyorum o açık yarayla hala yaşayabildiğine. etleri görünüyomuş kemiği belli oluyormuş durum o kadar vahim. şimdiye çoktan ölür sanmıştık ama yaşıyor ve geziniyor şaka gibi. antibiyotik içiriyorlardı ama o da ishal yapıyormuş arada içiriyorlar artık. yara böyle iğrenç ve büyük olunca insan ne yapacağını bilemiyor. :çok üzgünüm:

bu arada az önce gittim eldeki imkanlarla bi ölçüm yaptım bizim yağda. bu seneki yağımız bayağı iyiymiş ya telefonla babama hergün baskı yaptım üretim sürecinde ama değmiş.:nazar: gönül rahatlığıyla sürebiliriz akşam saçıma süreyim barikaydirigubbakcemile2

kızlar ailemin yanına döndüm, kediyi de gördüm. takip eden varsa yazayım dedim.
durumu kötü yani yaşayacağına pek ihtimal vermiyoruz. herhangi bi tedaviyle de düzelecek durumu yok yani o yaralar ne dikilir ne kapanır. bi bitki sayesinde yaraları kanamıyor kabuk tutmaya başlamış ama bi yerden iyileşip bi yerden tekrar yara oluyor. aşırı zayıflamış inanın yemeğini yemeye hali yok. bugün balık verdik normalde deli gibi yer, bugün o kadar az yedi ki... kafası balıkların içinde yatar halde gördüm öldü sandım. hiç gücü yok oracıkta yatıvermiş. çişini de tutamıyor bazen. zaten zorla yürüyor. ağzını açıyor miyavlamak için ama sesi hiç çıkmıyor. halini görseniz acırsınız. öyle işte...mafoldumben

offf cok üzüldüm canım ya... veteriner kontrolunde olmaması bir şansızlık..ama hemen ümiidini kesme..benim şu an 8 yaşında olan kedimi köpeklerin agzından almıştık ..paramparcaydı ve daha gözleri yeni açılmıştı..yaşama şansı hiç yoktu..veteriner ölür deyip bakmadı ..o kadar miniktiki...kızımla beraber günlerce uykusuz kalıp ona baktıp..iki göğsümüzün içine koyup öyle uyutuyorduk anne sıcaklıgı alsın diye..insanlar için kullanılan merhemlerden kullandık..ve hayata tutundu..şimdi bi görsen tostoparlak bişi..hayvanlar bizlerden cok daha dayanıklı..ümidini kesme ve hep kulagına fısılda...inan hayvanlar cok cok hisli...umarım iyileşir...dua ediyorum kediciğe..

sizin ufaklığa da çok üzüldüm şimdi yaşıyor olması mucize:) darısı zeytinin başına:) gittim baktım yine çişini yapmış yattığı yere kalkarsa temizliycem ama tutup kaldırmak bile mümkün değil:1no2:

:sinifsinif: Allah yardım etsin pisiciğe inşallah...:Saruboceq:

X