İnsanlar gibi hayvaların da davranışları, tepkileri farklı oluyor kıskanabilir tabi. Bu arada "artık çocuğum oluyor, kedimi/köpeğimi atmalıyım" düşüncesindeki insanlardan olmadığınız için sizi tebrik ediyorum.
sen bütün mikroplardan virüslerden korumaya çalış bebeğini,hijyen için kendini parala ama buna karşın evinde hala kedi köpek bulundur.
yakın bir arkadaşımın cocuğu kediden geçen bir virüsle hastalandı, yıllardır o hastalığın devamında solunum sıkıntısı yaşıyor...
kimse kusura bakmasın, hiçbir hayvan cocuğunuzdan daha kıymetli değildir, olmamalıdır da.
bu bilinçle yaklaşınız.
o zaman baştan eve hayvan almıcaksın.ne demek çoçuk gelince hayvan gider.ya biraz vicdan ya.biraz vicdan kardeşimm
sen bütün mikroplardan virüslerden korumaya çalış bebeğini,hijyen için kendini parala ama buna karşın evinde hala kedi köpek bulundur.
yakın bir arkadaşımın cocuğu kediden geçen bir virüsle hastalandı, yıllardır o hastalığın devamında solunum sıkıntısı yaşıyor...
kimse kusura bakmasın, hiçbir hayvan cocuğunuzdan daha kıymetli değildir, olmamalıdır da.
bu bilinçle yaklaşınız.
ayrıca çok bilinçsizsiniz.kusura bakmayın. benim abim veteriner hekim.hayvandan insana virüs geçmez.bence konu üzerinde araştırma yaparak yorum yapın
kedimin psikolojisi:)) güleyimmi üzüleyimmi bilemedim..insanlar gecim sikintisi yüzünden birbirlerini yiyorlar..güneydoguda hala töre cinayetlerinden fidan gibi genc kizlar yok oluyor..sokaklar kimsesiz cocuklarla dolu.büyüdüklerinde ya madde bagimlisi oluyorlar, ya hirsiz yada katil..yetistirme yurtlarindaki yetim kizlar 14 yasinda ilk bebeklerini kucaklarina aliyorlar.tecavüzün meyvesi..bir kilo mercimek bir torba odun icin insanlar umutlarini onurlarini satmaya hazir..acliktan yada hastaliktan kaderlerini terkedilen bebekler o kadar cokki ücüncü sayfalarda sayilarini hatirlamiyorum..kedimin psikolojisi diye bir baslik görünce trajik kahkalarima mani olamadim..hayvanlari bende cok severim yanlis anlasilmasin sakin.ALLAH hayvanciklara zeval vermesin onlarda birer canli..Ama el insaf be kardesim..:)
kedimin psikolojisi:)) güleyimmi üzüleyimmi bilemedim..insanlar gecim sikintisi yüzünden birbirlerini yiyorlar..güneydoguda hala töre cinayetlerinden fidan gibi genc kizlar yok oluyor..sokaklar kimsesiz cocuklarla dolu.büyüdüklerinde ya madde bagimlisi oluyorlar, ya hirsiz yada katil..yetistirme yurtlarindaki yetim kizlar 14 yasinda ilk bebeklerini kucaklarina aliyorlar.tecavüzün meyvesi..bir kilo mercimek bir torba odun icin insanlar umutlarini onurlarini satmaya hazir..acliktan yada hastaliktan kaderlerini terkedilen bebekler o kadar cokki ücüncü sayfalarda sayilarini hatirlamiyorum..kedimin psikolojisi diye bir baslik görünce trajik kahkalarima mani olamadim..hayvanlari bende cok severim yanlis anlasilmasin sakin.ALLAH hayvanciklara zeval vermesin onlarda birer canli..Ama el insaf be kardesim..:)
trajik kahkahalar mı?ya inanın hayata çok farklı açıdan bakmaya çalışanlar sizin gibilerle uğraşmaktan çok yoruldu..siz kendini istediği zaman savunabilen insanoğlu ile insanoğlunun bütün şiddet uygulamalarına bile savunmasız kalan hayvanları kıyaslıyorsunuz.bence biraz saygıııı
29.haftaya girdik.çok farklı bir hayat başlıcak artık.6 yaşında bıcır adında kedim var.o benim herşeyim.ilk çocuğumuz o.ama kızımızda aramıza katılınca psikolojisinin bozulmasından korkuyorum..
kesinlikle size katılıyorum.benimde iran kedim vardı vefat etti ne yazıkki öyle olmasaydı 9 aylık oğlum ve bizle beraber olacaktı.hala bahsederken gözüm dolar ve eşimde bende ilk oğlumuz deriz ona.hayvanlara değer verenleri,sevenleri aşağılayıp alay edercesine konuşan insanlardan kedim varken ve hala bıkmış durumdayım.evt onunda psikolojisi var göz bebeği olduğu eve bir diğer göz bebeği gelecek insan yavrusuyla asla kıyaslamam ama oda bize emanet savunmasız bi can,yavru...