Kedimi sahiplendirdim...

Doktor tavsiyesi derken ne oluyormuşta gönderdiniz kediyi yazık keşke sokakta kalsaymıa 3 yuva değiştirmek nasıl bir travma olmuştur kıyamam sizin gibi insanlardan bıktık ya.
Tüy için özel mamalar var ama traş ettirirseniz daha rahat edersiniz

Sen kim olarak benimle böyle konuşuyorsun terbiyesiz kadın ne biliyosun bizim nasıl baktığımızı doktor tavsiye etti diye sokağa atmadım yuva bulmaya çalıştım sagligimi önemsiyorum sizin gibi yerli yersiz konusan insanlardan bıktık asıl gereksiz insan yazma bi daha

Her şeyi okur geçerim fakat bunda onu yapamadım. 2 kedim var senelerdir benimle eşimin de benimde evladı, evlat!Kendi çocuğum doğduğunda onun olumlu olumsuz durumları sonucu nasıl evlatlık vermezsem, kedi evlatlarımı da dünya yıkılsa vermem!
Aynı durumda ben olsam çocuklarımı vermeyeceğimi anlatır bu fikirden vazgeçmesi gerektiğini söylerdim. Alerji VS fasafiso tarafı, her türlü çözümü var her şeyin.Fakat yine her zamanki gibi en kolay çözüm sahiplendirmeyi seçilir...

3 yuba değiştirmiş son evde ağlıyor demişsiniz yani ister istemez buna üzüldüğümüz için içimiz dayanmadığı için sinirleniyor burda insanlar.Sizin doktorunuz hayvan sevmeyen bir doktor sanırım hiç bir dr böyle bir şey söylemez ölüme sebebiyet verecek bir durumu yok bu yavruların.t.plazmanıza baktırın zten aşılı ve evden çıkmayan bir kedi ise sorun olmayacaktır.9 aydır da dökyordu sonuçta bu tüyü benim zor geçen bir hamileliğim var eşimin iş saatleri çok uzun tüy yaptığı yeri gözüme her takıldığında süpürüyorum.ve inanılmaz tüy döken bir kedim var.en azından tüyden de ölmeyiz diye çok fazla takılmıyorum o da evimizin bir bireyi elinde olan bir durum değil tüy dökmeyi azaltan damlalar var mama seçiminizi iyi yapın nd vs gibi mamalar daha bwsleyici olduğu için tüy dökümünü azaltıyor biz önünü biraz bununla aldık kışın değil ama yazın bahara girdiğimizde vs traş ettirebilirsiniz üşümediği aylarda.umarım tekrar sahiplendirip bırakmazsınız zaten 3 tane yer değiştirmiş büyük tramva kedi için bu sebeplerden bile strese girip aşırı tüy döküyorlar

geri alabilirsin niye imkansiz olsunki bi tanidigimda 2 kedisini vermisti ama dayanamadi geri verdiler cok vakit gecmeden isteyin vakit gecerse vermezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…