Kedimi sahiplendirdim...

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
İki gün önce yavru kedimi sahiplendirdim 4-5 aylık bir minnaktı bir birimize aşırı alışmıştık nereye gitsem peşimden gelirdi uyuyacağı zaman kucağıma çıkardı benle çok daha farklı oynardı evde tekim sabahtan akşama kadar bana arkadaş oluyordu onla olan bağımı anlatamam çok farklıydı ona olan sevgim bazen sinir ederdi beni kızardım hiç takmaz daha fazla yapmaya başlardı çok farklıydı yaa ve şu an onu o kadar ama o kadar çok özlüyorum ki üç gündür gözlerim şiş, etrafı kıpkırmızı ama miniğimin keyfi çok yerindeymiş gittiği yere alışmış bizle oynadığı oyunları oynuyormuş vs eşimin arkadaşına verdik o kadar çok üzülüyordum ki gidiceke diye gitmeden yeni kum mama vs vs almıştım belki onlarda yoktur henüz almamışlardır kedim onlarsız kalmasın diye aldım ama onlar tam takır tüm malzemelerini mamalarını vs almışlar o bile rahatlatmıştı, bir tane battaniyem var bana geldiği zamanlar onu pufuduk yapıp onda yatırırdım onsuz hiç huzurlu değil onu çok seviyor onsuz dışarı çıkarttığım zaman tırnaklarını üstüme geçirirdi ama o olunca rahattı onuda verdik çocuk bugün eşime videolarını atmış izletti eşim onu alışmış görünce çok mutlu oldum ama bir yandan da üzüldüm kıskandım daha doğrusu ama onun mutlu olduğunu alışmış görüncede rahatladım birde battaniyenin üzerinde oynadığını görünce daha bir garip oldum... vermemizin sebebi hamileyim ve eşim pek istemedi bebekle olmaz diye yinede kendisini ikna ederdim ama eşimde alerji başladı bacakları kızarıp kaşınıyordu falan iki gündür beni kötü görünce girmediği hal kalmadı neşemi getirmek için kendiside beni öyle görünce pişman oldu ama iş işten geçti tabii... sizler kedinizi sahiplendirdiniz mi? Nasıl alıştınız? Ben çünkü alışamıyorum her yerde gözümün önüne geliyor ev çok boş geliyor vakit geçmiyor gibi geliyor... en çokta merak ettiğim beni görse ne tepki verir, küser mi yanıma gelip eskisi gibi patilerini suratıma koyup yalar mı yoksa unutur mu aradan zaman geçince bende alışınca onu görmeyi çok istiyorum yeni sahipleri istediğiniz zaman gelip görün diyorlar

Son düzenleme:
Çocuğumu sahiplendirmiyorsam kedimi de sahiplendirmem. Kediler bizim oyuncularımız degiller. Başta dusunmemiz gereken seyler bunlar. Evlensem esim kabul eder mi, sorumlulugunu alabilir miyim, alerjim cikarsa naparim, cocugumun alerjisi cikarsa naparim gibi gibi butun bunlari enine boyuna dusunmek gerekir.

Ben dahil hiç bir arkadaşım sahiplendirmedik.bir arkadaşım iki kedi 1 köpekle doğurdu büyüttü.çocuk o bağışıklığı anne karnında aldı hasta bile olmuyor ben henüz hamileyim ama asla sahiplendiremem ne olursa olsun alerji için ilaç vs kullanan arkadaşlarım eşleri falan var onlarınd sahiplendirmek aklının ucundan bile geçmedi.çok özleyeceksiniz son derece karşıyım bu duruma çocuğunuzu sahiplendirmek gibi bir şey benim için bu .inşallah alışırsınız ne diyeyim

Benim takip ettigim bir instablogger youtuber çok agır astim hastasi. Alerjisi de var. 2 cocuk doğurdu. Kedisiyle beraber 3 çocuğu var. Sahiplendirmeyi asla dusunmez. Bu hastaliklari bile bile sahiplenmiş sonuçta. Sorumlu bir insan nasil davranirsa oyle davranmis. Herkese nasip olsun insallah bu davraniş.

Diyecek bir şeyim yok haklısın ama bende zerre istemiyordum ama ağırlığımı koyamadım galiba kaç gündür kendimde değil keşke gidip geri alsa diye dua edip duruyorum ama imkansız ama o kadar çok özlüyorum ki onu anlatamam anlayamazda kimse

Öyle zaten kedinin ne hamileye nede bebeğe zararı var ben zaten gitmesini istemiyordum o benim ilk çocuğumdu onla aramdaki bağ çok ama çok farklıydı şu an gittiği yerde mutlu o mutlu diye bende mutluyum ama hem kıskanıyorum hemde hala daha kendime gelemiyorum her yerde o var alışmak zor olucak galiba ki ben gitmesini hiç ama hiç istemiyordum hep dua ediyorum inşallah geri getirir diye ama imkansız ama keşke geri gelse çok özledim beni görse ne tepki verir çok merak ediyorum en çokta geri gelmesini istiyorum

Sahiplendirmedim iyiki de yapmamışım 10 gün oluyor dogurdum bebekle biraz zor sürekli tetikte duruyoruz çünkü onunla oynamak istiyor sürekli gözü bebekte ama eşim ve ben tedbir alarak alıştırmaya çalışıyoruz bizim için çok ayrı kedinin yeri o gitse sizin gibi bende çok kötü etkilenirim keşke sizde sahiplendirmeyip bi şans verseydiniz inanın bebeginiz için de ileride çok güzel olurdu kardeş kardeş büyürlerdi

Anlayamam evet. Geceleri bedenimi yiyeceğini bilsem de baska birine vermeyi düşünmeyeceğim icin anlayamam. Hemen karar vermek yerine keske burada konu açıp danışsaydınız. Eminim ki herkes elinden geleni yapardi.

Tabii ki öyle ben zaten bebekle büyütmekten yanaydım asla aksini düşünmemiştim ama işte eşim yan çizdi tek umudum imkansız ama beni böyle alışamamış görüyorken geri getirsin ama imkansız işte iyikide vermemişsiniz çok ama çok zor o kadar çok özledim ki anlatamam kimsede anlayamaz şu an geri gelse dünyalar benim olur

Kedi ne kadar süre sizle kaldı aslında biraz ısrarcı olsaydınız eşiniz de kediye baglanır ayrılamazdı benim eşim de pek sevmezdi kedileri ama şimdi bizimkini çok seviyor en zor anlarımızda bize morel oldu iyiki var diyor bence biraz ısrarcı ve kararlı olursanız eşinizin düşünceleri degişebilir

İki aydır bizleydi eşim yavruyken sokaktan getirmişti bilmiyorum ki biraz zaman geçsin konuşucam ama bir yandan da gelsin istemiyorum evet çok özlüyorum ama yine aynı olur diye korkuyorum ama gelse de çok güzel olur tek avuntum alışmış olması öyle gözüküyor videolarında

Biz de çocuk düşünüyoruz, eşim bebek olursa kediyle olur mu, diyecek oldu, daha bişey diyemeden saldırdım adama saçmalama diye.
Artık vermişsiniz yapacak birşey yok, hem keyfi de yerindeymiş, teselliniz o olsun, arada seversiniz gidip ama şimdi değil, biraz zaman geçsin. Çünkü gittiğinizde sizi tanıyıp yanınıza gelirse yine üzülürsünüz, bir de hamilelik var tabii, duygusal zamanlar.

En çokta onu merak ediyorum beni görse napar diye geri almak istiyorum ama bilemiyorum onun duygularıylada oynamak istemiyorum ama tek sevincim hem mutlu hemde sokakta yaşayan bir hayvana umut olduk en azından yanımda değil ama sokakta değil bugün videolarını attılar izlerken gözlerim doldu çok fazla özlemişim keşke en başında kavga çıkartsaydım da gitmeseydi

Artık alan aile de vermek istemez zaten, kedi farklı birşey bir saatte de alışıyorsun.

Kedi 2 ay kalmış sizde. 2 ay önce asla çocuk sahibi olmak istemiyordunuz da bir anda mı karar verdiniz çocuğa?
Maddiyat, sorumluluk, alerji, ev düzeni gibi şeyleri kediyi almadan önce düşünmeliydiniz.

Bunu sizin için söylemiyorum ama şu da dikkatimi çekiyor; kedi alerjisi, çocuk yapma isteği, evdeki bireylerden herhangi birinin kediyi istememesi hep 4-5-6. aylara denk geliyor nedense. Nasıl bir tesadüfse, tam da kedinin yavruluktan çıktığı, daha az(!) sevimli olduğu ve kısırlaştırılması gereken aylara yani.

Neyse, şimdi güzel bir yuvası varmış. Umarım onu asla terk etmezler ve hak ettiği hayatı yaşatırlar.

Bayanlar benimde erkek bi kedim var 9 aylık 9 haftalıkta hamileyim doktor tavsiyesi uzerine sahiplenirdik malesef 3 yuva değiştirdi son evde ağlıyormuş dayanamadık bugün getirdik bebekle nasıl bi dezavantajı var neler yapiyorsunuz bide aşırı tüy döküyor herşeyim tüy masa üstü bile tüy şuan çok mutlu tüy sorununu nasıl çözebiliriz sürekli döküyor maskeli kedi

Ke sin lik lee
Kedim 6 yildir benimle 6 yasinda. 3 senedir evliyim evlenirken kedime nekadar duskun oldumu biliyordu cunku evlat gibi sebiyorum onu. Bile bile evlendi, sikayetde edemez..

Üzüntünü cok iyi anlıyorum kardeşim. Mecbur kalmışsın en azından yine bir evde. Gorebilirsin. Benim oğluşum öldü 3 sene önce hala unutamadım. Aylarca geri gelecek gibi geldi. Rüyalarıma girdi. 1 hafta durmaksizin ağladım hasta oldum.
Sokaktan bulduklarımı sahiplendirdim de hep peşlerini kolladım.
Bebeğini sağlıkla kucağına al.

Ke sin lik lee
Kedim 6 yildir benimle 6 yasinda. 3 senedir evliyim evlenirken kedime nekadar duskun oldumu biliyordu cunku evlat gibi sebiyorum onu. Bile bile evlendi, sikayetde edemez..
Aynen...bırak laf etmeyi bir dostum pist dedi de tartıştım. Kimse kaşını kaldıramaz oğluma. Canim o benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…