- 30 Nisan 2007
- 100
- 115
-
- Konu Sahibi buse zeynep
Kediyi köpeklerin pedi gibi pede alıştırmanız mümkün müMerhaba. Kedim astim hastası oldutoz yapmayan , koku yapmayan kedi kumu arayisindayim. Kristal kuma geçiş yaptık veteriner tavsiyesiyle fakat uzun süreli uygun olmayacağı söylendi. Aktif karbonlu, çam paletli vs sürekli araştırıyorum. Tam sipariş verecekken olumsuz yorumlar okuyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan astimli kedisi olup ta kum ıcın tavsiye verebilecek olan varsa çok memnun olacağim
Sanmam.Kediyi köpeklerin pedi gibi pede alıştırmanız mümkün mü
Tesekkur ederim. Toz ve koku yapmiyor değil miÇok geçmiş olsun.Klozete alistirmayi deneyin. Klozet alistirma aparati var. Kum olarak vancat aktif karbonluyu tavsiye ederim. Yillardir kullaniyorum cok cok memnunum.
TeşekkürlerKedim astımlı değil ama çam peletlerde tozlaşma diğer kumlara göre çok çok az oluyor diyebilirim biz uzun bir süre çam pelet kullanmıştık, sonra yine topaklanan kumlara geçtik
Bu markayı ben de gördüm. Koku olayı nasıl? İki kedi var, günlük temizliyorum, alt tabanı yıkıyorum ama 1 hafta dayanmıyor kum kokuyor. Kaba 10 cm doldurduğum halde.Çok geçmiş olsun.Klozete alistirmayi deneyin. Klozet alistirma aparati var. Kum olarak vancat aktif karbonluyu tavsiye ederim. Yillardir kullaniyorum cok cok memnunum.
Benim kedimde akciger odemi olmustu, cam pelleti kullanmistik 6 ay kadarMerhaba. Kedim astim hastası oldutoz yapmayan , koku yapmayan kedi kumu arayisindayim. Kristal kuma geçiş yaptık veteriner tavsiyesiyle fakat uzun süreli uygun olmayacağı söylendi. Aktif karbonlu, çam paletli vs sürekli araştırıyorum. Tam sipariş verecekken olumsuz yorumlar okuyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan astimli kedisi olup ta kum ıcın tavsiye verebilecek olan varsa çok memnun olacağim
Proline aktif karbonlu. Evimde 3 kedim var baya kum denedim bunu alıyorum artıkBu konuyu ben de takipte olacağım. Ayrıca koku konusunda başarılı bir kum varsa tavsiye bekliyorum :) Size tozsuz bir kum tavsiye ederdim ama koku olayında pek başarılı bulmadım. Everclean çok övüyorlar ama bilemedim.
Vancat aşırı tozutuyor. Bir kez aldım temizlerken beni bile öksürük krizine soktu. Ben Lindo Cat kullanıyorum. Çok memnunum. Hem tozu az, hem koku konusunda çok başarılı.Bu markayı ben de gördüm. Koku olayı nasıl? İki kedi var, günlük temizliyorum, alt tabanı yıkıyorum ama 1 hafta dayanmıyor kum kokuyor. Kaba 10 cm doldurduğum halde.