Kedim

Proline aktif karbon kumu kullanıyorum çok da memnunum tozu yok kokusu hele hiç yok tavsiye ediyorum bir kez deneyin

Çok geçmiş olsun.Klozete alistirmayi deneyin. Klozet alistirma aparati var. Kum olarak vancat aktif karbonluyu tavsiye ederim. Yillardir kullaniyorum cok cok memnunum.
Bildiğimiz klozet miii? Yapabiliyorlar mı öyle??
Kedim yok, genel bilgim olsun diye yorumları okurken denk geldim. Hayalimde çok tatlış bir görüntü belirdi, klozetimin üzerinde yumuş bir şey...

Vancat aşırı tozutuyor. Bir kez aldım temizlerken beni bile öksürük krizine soktu. Ben Lindo Cat kullanıyorum. Çok memnunum. Hem tozu az, hem koku konusunda çok başarılı.
Normal vancat kumlari tozutabilir aktif karbonlu tozutmuyor. Lindo cat bende kullandim ama tozutuyor.

Proline aktif karbon kumu kullanıyorum çok da memnunum tozu yok kokusu hele hiç yok tavsiye ediyorum bir kez deneyin
Ben de proline bebek pudralı kullanıyorum. Tozu var ama koku az oluyor. Bir arkadaşım petflor mu neydi o markayı önerdi tuzsuz ama 1 hafta dayanmadı, ev çöplük gibi koktu komple attım.

Ayy çok günah ya kedilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…