- 17 Haziran 2024
- 1.461
- 6.934
- 33
- Konu Sahibi buse zeynep
Proline aktif karbon kumu kullanıyorum çok da memnunum tozu yok kokusu hele hiç yok tavsiye ediyorum bir kez deneyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğimiz klozet miii? Yapabiliyorlar mı öyle??Çok geçmiş olsun.Klozete alistirmayi deneyin. Klozet alistirma aparati var. Kum olarak vancat aktif karbonluyu tavsiye ederim. Yillardir kullaniyorum cok cok memnunum.
Marka adı verebilir misinizKedim yıllardır kronik astım hastası, belirli aylarda öksürüğü arttığında düzenli olarak depo kortizon enjeksiyona gidiyor. Biz kokusuz, esanssız kedi kumu kullanıyoruz. Kum kabının üzerini de açtık veteriner tavsiyesiyle
Alistirma aparatiyla yapiyorlar, ic ice gecmis 3 parca dusunun. Alistikca biraz daha genisletiyorsunuzBildiğimiz klozet miii? Yapabiliyorlar mı öyle??
Kedim yok, genel bilgim olsun diye yorumları okurken denk geldim. Hayalimde çok tatlış bir görüntü belirdi, klozetimin üzerinde yumuş bir şey...
Aslında bunu sipariş verecektim tam, yorumlarda aşırı tozutuyor diye yazmışlarProline aktif karbon kumu kullanıyorum çok da memnunum tozu yok kokusu hele hiç yok tavsiye ediyorum bir kez deneyin
4 kedim var. Biri açik biri kapali iki ayri tuvalet kullaniyoruz. Koku ve toz noktasinda en memnun kaldigim ürun vancat aktif karbonlu oldu. Kokuyu cok güzel hapsediyor tozutmuyor.Tesekkur ederim. Toz ve koku yapmiyor değil mi
Normal vancat kumlari tozutabilir aktif karbonlu tozutmuyor. Lindo cat bende kullandim ama tozutuyor.Vancat aşırı tozutuyor. Bir kez aldım temizlerken beni bile öksürük krizine soktu. Ben Lindo Cat kullanıyorum. Çok memnunum. Hem tozu az, hem koku konusunda çok başarılı.
Ben de aktif karbonlu van cat kullandım gri paket hatta gayet tozutuyor beni çok rahatsız etti. Ama tabi kişiden kişiye değişebilir.Normal vancat kumlari tozutabilir aktif karbonlu tozutmuyor. Lindo cat bende kullandim ama tozutuyor.
Ben de proline bebek pudralı kullanıyorum. Tozu var ama koku az oluyor. Bir arkadaşım petflor mu neydi o markayı önerdi tuzsuz ama 1 hafta dayanmadı, ev çöplük gibi koktu komple attım.Proline aktif karbon kumu kullanıyorum çok da memnunum tozu yok kokusu hele hiç yok tavsiye ediyorum bir kez deneyin
Hemen bakayım ben onaVancat aşırı tozutuyor. Bir kez aldım temizlerken beni bile öksürük krizine soktu. Ben Lindo Cat kullanıyorum. Çok memnunum. Hem tozu az, hem koku konusunda çok başarılı.
Ayy çok günah ya kedilereMerhaba. Kedim astim hastası oldu toz yapmayan , koku yapmayan kedi kumu arayisindayim. Kristal kuma geçiş yaptık veteriner tavsiyesiyle fakat uzun süreli uygun olmayacağı söylendi. Aktif karbonlu, çam paletli vs sürekli araştırıyorum. Tam sipariş verecekken olumsuz yorumlar okuyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan astimli kedisi olup ta kum ıcın tavsiye verebilecek olan varsa çok memnun olacağim
AnlamadimAyy çok günah ya kedilere
Astım olmuş ya üzüldümAnlamadim
Toi moi kullanıyordum çok memnundum kardeşime önerdim malesef kedisine alerji yaptı. Bence riske atmayın siz feles alınToi moi aktif karbonlu kokusuzdan alacağım sanırım.
Kullanmaya başladık toi moi yi. İlk izlenimden memnunuz. Kokusuz tozsuz . Bakalım inşallah böyle devam eder.Toi moi kullanıyordum çok memnundum kardeşime önerdim malesef kedisine alerji yaptı. Bence riske atmayın siz feles alın