Bilmem der miyim? Size göre belki de miyavliyor diye tutar pencereden atarim. Yada dilini keserim. Yada boğarım. Siz ve diğer herkes. 2 gündür bir kişiden tek birsey istedim. Arkadaşlar hatasını anlamış olabilir! Şans verin. Demenizi istedim. Ama herkes aksine ağzıma s.cyor ve her seferinde yaptığım şeyin doğru olmadığını hata yaptığımı size ve diğer herkese hak verdiğimi söyledim. Diğer açtığım konuda da söyledim. Hala bana yüklenmek için laf söylemek için yazdığınız şeylere bakın. Hic mi hata yapmadınız hayatınız boyunca. Söyle Bi bakın arkanıza hiç mi günah islemediniz. Allah icin ya. Hiç mi keşke yapmasaydım demediniz. E yeter. Bende anlıyorum hepinizi. Yemin ederim sonuna kadar haklısınız. Ama bu kadar yüklenmeyin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Fotoğraf atıyorum. Ben kediyi evimde istemedim dedim siz kediyi hayatta istemediğimi algıladıniz. Bende insan evladıyım düşerim kalkarım şaşarım beşerim.herkwse teşekkür ederim. Birdaha da yazmiycam. Kedi kendine iyice gelsin son kez fotoğraf atarim içinizi rahatlarım. Hayırlı gecelerŞimdi de miyavlıyor başım ağrıyor migrenim var der misiniz?!