Kedim veteriner yuzunden felc geçirdi

Ya Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Gerçekten nasıl bir insansın anlamadım. Eski konularını okudukça FENALIK geldi bana. Ben kedimin b.kunu bile vermem sen tutup önce sokağa atıp sonra apartman boşluğuna terk edip şimdide gelip burda kedi felç oldu bık bık yapıyosun. Bakamıyorsun belli ki ver hayvanı başka birine senden daha iyi bakar. Bir de çocuk yapmayı düşünüyosun sanırım. Kediye bakamıyosun çocuğa nasıl bakacaksın Allah bilir. Gerçekten vasıfsız vicdansız Allah korkusu olmayan birinin tekisin. Dilerim öbür dünyada o hayvan senden gani gani hesabını sorar. İnsan kılıklı yaratık.

Iylessede iylesmese de sokağa atmayacam. Ve sahiplendirmiycem. Hayvana evde aç bırakıp eziyet etmiyoruz. Duvardan duvara da vurmuyoruz
Hayırdır inat mı yapıyorsun sen ? Kediyi istemeyen sensin zaten. Iyi, sahiblendirme belki tersini yaparsın hayret bir şeysin

Senin numaran bize sökmez. Kedin hakkında konuşurken bile başka birinin kedisinden bahseder gibisin, birtane üzgün ifaden yok.

Bir de duvardan duvara vurasaydın. Bizim ne demek istediğimizi çok iyi biliyorsun. Allah hiç bir canlıyı sana muhtaç etmesin, ben temizlik hastasıyım, küçüklük travmam var der çıkarsın işin içinden

Son düzenleme:
Eski konunuza da yazmistim, ister inanin ister inanmayin ama karma yukleniyor.

Simdi sira alnimin akiyla banlanmaya geldi:

Allah senin de senin gibi vicdansizlarin da bin belasini versin. Bu hayvani o halde baska klinige goturmeden bekletiyorsunuz ya, dilerim ayni sekilde aci cekerek can veremezsiniz.

Hadi bana eyvallah

Konu sahibi bak istemediğin kediye talip çıktı fırsat ayağına geldi. Özelden konuşun bence KoyuGri hanımla

Burnu da kupkuru zaten.
Daha önceki konusuna da yazdım deprem olduğunda bizim evin duvarları aşağı indi tavanlar yarıldı ama biz iki kedimizi bulup çıkarana kadar binayı terkedemedik. Bunları marifet diye yazmıyorum bazı insanlar nasıl bahtsızsa bazı hayvanlar da bahtsız olup kötüsüne denk geliyorlar. Hayat hiçbir canlı için adil değil.

Burnu da kupkuru zaten.
Hanımefendi düşünceniz için teşekkür ederim. Ama istanbulfa değilim olsamda vermem. Şuan tedavisi sürüyor. Dünkü krizinden eser yok. Sadece çok fazla miyavliyor ve dunun aksine cok hareketli. Bugun Veterinerin dediğine göre bugün yapılan ilaç biraz sarhoşluk yaratabilirmis. Onun dışında keyfi yerinde video alabilseydim atardım emin olun

Gerçekten çok haklısınız. Deprem için çok geçmiş olsun ve kediciği çıkarana kadar çıkmadığınız için de işiniz gücünüz rast gitsin inşallah.

Şimdi de miyavlıyor başım ağrıyor migrenim var der misiniz?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…