Karanlık yerde bakıp hayvanın psikolojisini bozan kim ?Iylessede iylesmese de sokağa atmayacam. Ve sahiplendirmiycem. Hayvana evde aç bırakıp eziyet etmiyoruz. Duvardan duvara da vurmuyoruz
Hayırdır inat mı yapıyorsun sen ? Kediyi istemeyen sensin zaten. Iyi, sahiblendirme belki tersini yaparsınIylessede iylesmese de sokağa atmayacam. Ve sahiplendirmiycem. Hayvana evde aç bırakıp eziyet etmiyoruz. Duvardan duvara da vurmuyoruz
Konu sahibi bak istemediğin kediye talip çıktı fırsat ayağına geldi. Özelden konuşun benceİstemediğiniz canlıya neden bakmak istiyorsunuz? Onu gerçekten sevip yuvasını paylaşacak insanlara bırakın lütfen. İstanbulda yaşıyorsanız arabamla kapınıza kadar gelip alacağım bana verin kediyi. Eşinize de kaçtı falan dersiniz.
Yavrum ya benim kedileriminden biri de böyle simsiyah nasıl içim parçalandı. Tek suçu sizlere güvenip evinize sığınması
Yavrum ya benim kedileriminden biri de böyle simsiyah nasıl içim parçalandı. Tek suçu sizlere güvenip evinize sığınması
Daha önceki konusuna da yazdım deprem olduğunda bizim evin duvarları aşağı indi tavanlar yarıldı ama biz iki kedimizi bulup çıkarana kadar binayı terkedemedik. Bunları marifet diye yazmıyorum bazı insanlar nasıl bahtsızsa bazı hayvanlar da bahtsız olup kötüsüne denk geliyorlar. Hayat hiçbir canlı için adil değil.Burnu da kupkuru zaten.
Bebekken bulmuslar, hayvancagizin 1 senede yasadiklarina bak. Hala bık bık konusuyor vicdansiz degilim diye.Yavrum ya benim kedileriminden biri de böyle simsiyah nasıl içim parçalandı. Tek suçu sizlere güvenip evinize sığınması
İstemediğiniz canlıya neden bakmak istiyorsunuz? Onu gerçekten sevip yuvasını paylaşacak insanlara bırakın lütfen. İstanbulda yaşıyorsanız arabamla kapınıza kadar gelip alacağım bana verin kediyi. Eşinize de kaçtı falan cokn
Hanımefendi düşünceniz için teşekkür ederim. Ama istanbulfa değilim olsamda vermem. Şuan tedavisi sürüyor. Dünkü krizinden eser yok. Sadece çok fazla miyavliyor ve dunun aksine cok hareketli. Bugun Veterinerin dediğine göre bugün yapılan ilaç biraz sarhoşluk yaratabilirmis. Onun dışında keyfi yerinde video alabilseydim atardım emin olunBurnu da kupkuru zaten.
Daha önceki konusuna da yazdım deprem olduğunda bizim evin duvarları aşağı indi tavanlar yarıldı ama biz iki kedimizi bulup çıkarana kadar binayı terkedemedik. Bunları marifet diye yazmıyorum bazı insanlar nasıl bahtsızsa bazı hayvanlar da bahtsız olup kötüsüne denk geliyorlar. Hayat hiçbir canlı için adil değil.
Hanımefendi düşünceniz için teşekkür ederim. Ama istanbulfa değilim olsamda vermem. Şuan tedavisi sürüyor. Dünkü krizinden eser yok. Sadece çok fazla miyavliyor ve dunun aksine cok hareketli. Bugun Veterinerin dediğine göre bugün yapılan ilaç biraz sarhoşluk yaratabilirmis. Onun dışında keyfi yerinde video alabilseydim atardım emin olun
Gerçekten bu yüzsüzlüğe çok şaşırıyorum. Ebu cehil bile bu kötülük karşısında şok olmuştur hâlâ vicdansız değilim diyorBebekken bulmuslar, hayvancagizin 1 senede yasadiklarina bak. Hala bık bık konusuyor vicdansiz degilim diye.
SağolunGerçekten çok haklısınız.Deprem için çok geçmiş olsun ve kediciği çıkarana kadar çıkmadığınız için de işiniz gücünüz rast gitsin inşallah.
Sağolunonlar bizim dilsiz evlatlarımız bir kere sahiplendik mi maddi manevi her koşulda yanlarında olmak zorundayız.
Ben de ingilizce 'en iyi kedi babası' yazılı bir tişört almıştımÇok doğru.Eşime babalar günü hediyesi aldım kedimizin babası olduğu için, söyleyeceklerim bu kadar.
Keşke hepsi böyle şanslı olabilse.
Çok doğru.Eşime babalar günü hediyesi aldım kedimizin babası olduğu için, söyleyeceklerim bu kadar.
Keşke hepsi böyle şanslı olabilse.