Kedim veteriner yuzunden felc geçirdi

Yazdığım yazıyı tekrar okuyun lütfen başka bir veterinere götürdük ve orada tedavi görüyor dedim
Ben sizi çoktan Allah'a havale ettim. çocuk oyalar gibi sıralı yalan saydırıyorsunuz bide.

Hayvancagızın çekmediği kalmadı

4 gün antibiyotik için gittiğiniz veterinerin adını bilmiyor musunuz

Birazdan buna da baska turlu bir aciklama gelir. Ben artik bu konuya yazmayacagim cunku bizi haksiz cikarmaya calisiyor
parazit aşısından 1 hafta sonra olacak birşey değil bu.
Benim kedim birkaç saat kustu, onun dışında gayet normal devam etti. Bazen insanlar hayvanlara sadece öylesine hayvan gözü ile bakıyor, onlarında Allah'ın verdiği bir cana sahip olduğunu unutuyor. Sanıyoruz ki dünya bize özel bize ait..

Ay bu nasıl olur veteriner küçük hayvanlar büyük hayvanı na yapılan tedavi yi nasıl bilmez yeminle çok uzuldummm inşallah inşallah bira önce iyileşir

Parazit asisina suc bulmuyor veteriner hekim yuksek dozda buyukbas hayvan asisi yapmis diyor. Hala anlamadigim tutarsizliklar var listelemek istemiyorum ama artik kendimi yormak istemiyorum

Ay hemen şikayet edin ben olsam orayı yıkardimmm yaaaa

Oy yavrumm benimmm kıyamam kuzum sana . Kimin hatası varsa hayvanı şu hale getiren kim olursa olsun umarım aynı duruma kendisi de düşer.

Yeni degil. Fotograf ismi 20230329. 3. ayin 29unda cekilmis yani.
Yeni fotograf dimi. Nasıl masum kıyamam Lütfen sarıp sarmalayin sevginize çok ihtiyacı var. Temizlik takıntınızı bi kenara bırakın lütfen
Her gün vet ziyaretimi yapacaksınız ilacı için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…