Kedim ve bebeğim

Bende 2. Seçenek ilk secenekte kedi strese girip hastalanır. Ben doğum yapınca eşimle aynı odada uyudum zerre yardımı olmadı ben alıp emzirip gazini çıkarıp altını temizleyip yatiriyordum. O uyanmiyordu bile . Benim bebeğimde uykuyu sevmiyordu bı kaç gece al bebeği oyala diye vermiştim sadece . Ondada salona gecmisti bebekle . Çok zorda kalırsanız verirsiniz sizde

İki kedim var biri sokak kedisi erkek 10 kg ve dogumunda önce idrar yolları sorunları olduğu için eşime saldırma durumları oldu. Ayrıca anksiyetesi var. Korkunca tepki verebilir yani. Diğer kedim british çok sakin bir kedi.
Ben bu saldırganlık meselelerini dogumdan hemen önce yaşayınca doğumdan sonraki ilk 3 ay bebeğimle odadan hiç çıkmadım. Çünkü ağlayınca korkuyorlardı. 3. Aydan sonra odadan çıktım ama asla kedileri yaklştırmadım. Bu kısım çok zordu. Bebeğin başını bekledim sürekli. 9. Aydan sonra ise bebeğim kedileri cok sevdi ve hep onların yanına gitmek ve onları yolmak istiyor Onlar da tırıs tırıs kaçıyorlar. Şimdi geriye bakınca boşuna kasmışım. Hala yattığımız odaya almıyorum ama büyük olan çok miyavlıyor o yüzden.

En güzeli sizin bebekle ayrı odada olmanız geceleri bende çocuklarım.dogdugunda sezeryandan dolayı yatağımda kalkıp yatmak zor oluyordu kanepede uyumustum bir kaç ay sizin yatak odası kapınız açık olacak siz bebekle başka odada olacaksınız zaten 1 seneye gerek yok beneginiz 4 5 aylık olduğunda o da alışmış olur sizinle uyur

Cevap yazan herkese teşekkürler aslında durumu güncellemek için bugün bunu yazmıştım. Şu an herşey yolunda hepimiz aynı odada yatıyoruz, kedim beni hiç üzmedi bu konuda da canım benim

Çok sevindim sizin adınıza.... çok masum ve çok anne yüreğiyle sorulmuş çok güzel bir dertti sizin ki... hem bebişinizle hem kedinizle anneliğiniz sağlıkla huzurla sürsün inşAllah hayırlı olsun... Pati annesi olabilen tüm güzel yürekli kadınlar iyi ki varsnz iyi ki varız çok şükür...
Cevap yazan herkese teşekkürler aslında durumu güncellemek için bugün bunu yazmıştım. Şu an herşey yolunda hepimiz aynı odada yatıyoruz, kedim beni hiç üzmedi bu konuda da canım benim

Biz ilk 6 ay geceleri odamiza sokmamistik, bebek de orada uyudugu icin ama gunduz giriyordu. 6 aydan sonra zaten bebek de donmeyi galan ogrendigi icin herkese her yer servest olmustu

Benim kedim yok ama oğlum doğduğunda bir gün bile bizim odamızda bizimle beraber yatmadı,kendi odasında kendi yatağında yattı. Neden bunu bir seçenek olarak görmüyorsunuz ki? Aynı odada yatınca odanın oksijeni bile yetmiyor ne kadar büyük olursa olsun alanınız. Ağlayınca kalkıp gidiyorsunuz bakmaya. Odalar arası mesafe uzak değildir bence bunu da değerlendirin. Kedinin zaten zararı olmaz o da ayrı konu,bebiş büyüyünce onunla bile yatar kendiliğinden. Odalara kapatmak çok yanlış.

merhaba ne yaptınız çok merak ettim 1 sene geçmiş konunun üzerinden, bende bebek bekliyorum kedim erkek aynı bahsettiğiniz gibi bize çok bağlı bu mesajı yazarken bile göğüsmde yatıyor hatta :)) bende üstüne yüzüne oturacağını çok düşünmüyorum en fazla yanında yatar yani bize bile yüz teması yapmayan bir kedi.. sadece kaşık pozisyonunda uyur bizimle ya da göbeğimize yatar en fazla.

Benim 5 adet kedim ve 2 aylık bir bebeğim var ben de kedilerimle uyurdum korktum istemeden de olsa bebeğime zarar verebilirler diye ama pek hoşlanmadılar kendisinden yanına bile yaklaşmıyorlar velhasıl şimdiye kadar birçok kez gördüm ki kediler bebeklerden pek hoşlanmaz zarar vermez ama yan yana uyumak da istemez. Sizin 1 tane ise bence en başta eski düzene bir şans verin derim çünkü kediniz muhtemelen bebeğin ağlamasından vs rahatsız olup zaten başka odaya gidecektir

Kedinizi odaya kapatmak hiç mantıklı bir davranış değil. Bu kadar süre kedi bakmış biri olarak kediyi odaya kapatma ihtimalini düşünmeniz bile garip geldi. Benim de kedim var 5 sene olacak kimse için kedimi odaya kapatmam kendi çocuğum için bile olsa. Buna hakkımız yok onlar bizim oyuncağımız değiller. Kedinin odanıza girmesinde de bir sorun görmüyorum. Düzenli olarak tırnaklarını kesin. Genel olarak kediler bebeklere zarar vermez ki zaten. Hatta aynı yatakta siz bebeğiniz ve kediniz beraber yatabilirsiniz bile. Belki çocuk olduktan sonra kedi sizin odanızı garipseyip gelmek istemeyebilirde belki. Odaya kapatmak ya da kendi odanızın kapısını kapatmak mantıklı hareketler değil kediler nefret eder kapalı kapıdan. Ve herkes kedisi bebeği beraber yaşıyor kimse de stres etmiyor kediler zaten kimseye zarar veren hayvanlar değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…